Yan komsu teyze bana acayıp takmıs vazıyette

İnsanlarla ilişkileriniz sizin koyabildiğiniz mesafe kadardır.

İnanın davulun sesi uzaktan hoş geliyor diye değil , en az bu anlattıklarınız kadar sınır bilmez bir komşuluk bana da nasip oldu seneler evvel.

İsterse yedi cihana beni kötü anlatsın , kimsenin benim huzurumu bu şekilde kaçırmasına izin vermem.

Yapamam demeyi bilin , anlamıyorsa anlatmaya çalışmayın sadece yapmayın . Nezaketen hayır kelimesini hayatımızdan çıkardığımızdan beri mutsuz ve huzursuz oluyorsak , bunu değiştirmeliyiz bence.

Valla kadın yüz bulmuş çıkmış tepene.
Direk kes muhabbeti ne derse desin umursama.
Babasının uşağımı var.Yaşı ne olursa olsun saygı ayrıdır kullanılmak ayrı.

bu teyze senı gelini snaıyor gelini olmadığını hatırlatmalısın

bır gun benden aynı gun ıcınde kek ve cevızlı lokum yapmamı ıstedı . Kızı calısıyormus kıznın gunue hazırlık yapacakmısım .
yalnız şu cümleniz var ya. aman Allahım.
kızının günü varmışta,onun gününe kekle lokum yapacakmışsınız.
bu kadın sizi kendisinin hizmetçisi sanmış. buradan çıkan bu.

Ve benden bunu ıstedıgınde cok ısım oldugunuda bılıyordu.soledıgım halde ısrarla ustelık cevızler benden annem bana memleketten yolluyormus ya bunu bıle dedı o gece sabaha kadar kabus gordum .sınırımden ben bugunde bana gelmıs terbıyesızmıssındı sen dıyor ya o emeklı bas hemsıreymıs kımse onunla boyle konusmazsmıs ole gerdıkı benı artık cekıp gıdesım varrrrr

Bugun yeterınce kendımı ıfade ettımbenden hersey bekleme ben senın gelının yada kızın degılım dedım mubarek cuma gunu senı kırmayacam ama pazara gıtmemının nesı ayıp dedım ve bana bunları soyleyen kadının kızlarıda gelınıde son derece sosyal gezen kısıler ya benımde anlamadıgım herkes ıstedıgını yapmakta ozgurken bana nıye bunları cok goruyor olması bı anlayabılsen bunu nıye nıyee

Şimdi anlaşıldı teyzeyi zamanında iş hayatında çok ezmişler demek ki o da kendini böyle tatmin ediyor bildiğiniz psikopat yani uzak durun . Selamı sabahı bile kesin anlattıklarınızdan insanca bir muameleyi hak etmeyen tipte biri olduğu anlaşılıyor.

Son düzenleme:
İyi olmuş boşverin belki bundan sonra yüzü olmaz size karşı bazı kaza hayırlı derler bu da o hesap.

Bana cok kızmıs tansıyonları cıkmıs dun gece yaptıgım terbıyesızlıkten gelını yas pasta getırmıs herkeze 3 dılım dagıtmıs apartmandakılere vanada vermemıs ıste yaa oh sana dıyor ıyıce cılden cıktı

bu teyze senı gelini snaıyor gelini olmadığını hatırlatmalısın

O teyze gelınınden ole korkuyorkı korkudan ona emeklı maasıyla sıfır araba aldı gelını hala sevıyelıdır ona karsıbır oturma oratmında bana o kadar karısmıstıkı cocugunu uykusu var onu verme kusar aglatma sunu dıye ben sustum ama gelını sag olsun benım adıma ona hanım agamısın sen ne kadar cok karısıyorsun ben bıle darlandım ayyy dedı ve tık cevap vermedı gelınıne

anlattıklarınızdan ben burada çıldırdım vallahi gelini sandı heralde sizi
tövbe Rabbim
nasıl sabır var sizde hayret ettim

siz karşıya ne kadar değer verirseniz karşı o kadardır
çok yüz bulmuş
''yapmıyorum'' demeniz bile yeterince sert değildi demek ki
kesinlikle mesafeli olun

belki başka yere taşınınca hiç görmeyeceğiniz insan için neden ömrünüzden ömür gitsin ki
yapmayın kendinizi değersizleştiryorsunuz böyle..

Cok dogru gunlerdır kafama takmaktan patladım artık sabır sabır dıyorum tasınacagım bır kac aya kalmaz kalp kırmadan ayrılayım dedım ama olmadı dun pazara cıktım dıye hesap vermek zorunda degılım dedım dıye bana terbıyesız dedı ya

onun size terbiyesiz demesi bile hala umrunuzda
bakın işte sorun bu
niye umrunuzda olsun ki?

bu sizin yaşantınız sizin hayatınız tabiri caizse ananız babanız değil o yani

mezara beraber girmeyeceğinize göre
gerçekten umursamayın ve sadece o kişi için de değil herkese karşı mesafe iyidir

Insanın agrana gıden kırk yıl sırtında tası bır gun ındır senden kotusu yok derler ya ıste o

Insanın agrana gıden kırk yıl sırtında tası bır gun ındır senden kotusu yok derler ya ıste o

evet öyledir
işte tek çözüm aileden başka kimseye o kadar değer vermemek.

Teyze kendini fahri kaynana atamış anlaşılan.
Hiç yüz vermeyin, kapıyı açmayın bile değil eve dalması, hesap sorması.
İstediğiniz gibi gezin tozun onane.
Ne demek eşimin yanında laf sokmak falan.
Ağzının payını verin, geçin, umrunuzda bile olmasın yoksa dozu arttırır.

bencede kendisini kaynanası zannediyor galiba.anlamadığım konu sahibi o kadına neden bu kadar yüz vermiş ki
arada mesafe koymak herzaman en iyisidir

o kadının senınle derdı bu ıste yanı gelınıne yapmak ısteyıpte yapamadıklarını sana yapmıs sallama bence hatta sende onun gelını gıbı ol bısey soyleyınce onun gelını nasıl cevap verıyosa sende oyle cevap ver

Aslında bende boyle oldugunu dusunuyorum gelınıne yapadıklarını bende tatmın edıyo yılardırbas hemsıre olmus ya her kese emır verms ama bır tek gelını ıstedegı bükemedıgı bu sekılde davrandıgını dusunuyorum ama madem oyleyse dıyorum bı taraftan nıye esım terfı ettıkten basladı bana satasmaya

bencede kendisini kaynanası zannediyor galiba.anlamadığım konu sahibi o kadına neden bu kadar yüz vermiş ki
arada mesafe koymak herzaman en iyisidir

Aslında ben ona yuz vermedıgımı dusundum hep sevıyelı oldugumu dusundum yerı gelıncede ben vıcık vıcık ılıskılerı sevmedıgımıde soledım . Ama benı anlamamakta ısrarcı olaylar bu noktaya geldı dusunsene bana pasta vermems kızıdıg ıcın terbıyesız odugum ıcın

Tamam teyzecim ben sana terbiyesizlik yaptım,biz daha görüşmeyelim seninle,ikimiz için de hayırlısı bu deyip,kestirip atın.
Gerçekten bunu yapın,size yazık değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…