Yan komsu teyze bana acayıp takmıs vazıyette

Tamam teyzecim ben sana terbiyesizlik yaptım,biz daha görüşmeyelim seninle,ikimiz için de hayırlısı bu deyip,kestirip atın.
Gerçekten bunu yapın,size yazık değil mi?

Artık soylenecek tek o kelıme kaldı ılk canımı yaktıgı anda terbıyesızmısk. Ben benımle daha fazla muhatpta olma sen lutfen gorusmeyelım ddıyecegım

nasıl bi kadın bu ya yanından geçince hiç umursama duymamazlıktan gel yada telefonla konuşurmuş gibi yap kaale almadiğini anlasın.hem sen onun pastasınamı kaldın munasebetsiz ay nasıl sinir oldum anlatmamam

ananın aydaşı babanın yoldaşımı bu teyze açmayıver kapıyı hürmette bir yere kadar yol bellemiş senin evi anlaşılan bir tıpış yaaaa

biz de apartmana yeni taşındığımız da böyle yaşlı bi teyze var dı... her işini bize yaptırmaya çalışıyordu...biz annemle kapımızı açmıyorduk...5 ay sonra vefat etti...vefat edeceği gün bile bize gelmek için kapısının önüne çıkmış ki biz annemle merdiven den inerken rastladık...evde yokuz akşam geliriz dedidk kurtardık paçayı bi kaç gün sonra vefat haberi geldi...böylelerinin bir sürü çocuğu ve torunu vardır işini yapıcak ama karşısındakini kullanır ve işlerini yaptıır...

bence kesin tavır koy ve red çek...seni kullanmaya devam eder...çok iş yapmak istiyorsa n git annenelerin işini gör derim...

nasıl bi kadın bu ya yanından geçince hiç umursama duymamazlıktan gel yada telefonla konuşurmuş gibi yap kaale almadiğini anlasın.hem sen onun pastasınamı kaldın munasebetsiz ay nasıl sinir oldum anlatmamam

Sımdı hafta sonra gunu var bakalım ne yapacak cok merak edıyorum kıme gel hazırlık yap dıyecek ama ıcımden ole gelıyokı ıkı gune kalmaz ortamı yumusatka ıcın gelecek bana bundan sonrakı tavrım hıc yumusak olamyacak

Aslında hep bıle dusundum yaslıdır dedım bıgun olur yok yapmam dedılerım ıcımde kalır dedım ama ne oldu ardı arkası kesılmedı ya aklıma geldı bulgur pılavı yap demıstı bır gun ama elı olsun. Et yok ebde teyze dedım bana ne dese ıyı senın buzlukta kavurmaların var onlardan at ıcıne yaptım verdım hastaydı ogun doktordan gelmıstım tabagı verdım tamam oldu hadı dedı kapıyı kapatıverdı bı allah razı olsun da demedı

Bu tür komşular her yerde vardır anneminde bir komşusu vardı böyle biraz orta yaşlı bir teyzeydi aynen sizin komşunuz gibi davranırdı bütün yemeklerini işini gücünü bize yaptırmaya kalkardı bizim evde ne pişerse buna çay da dahil yemekte dahil kendi evine götürürdü hemde tabakla degil tencere ile her bize gelmesinde mutfaga dalardı yemekleriniz etlimi etsiz mi diye kontrol ederdi tabi annem bir gün resti çekti kadına tabi kadın küsmedi bize ama bize oturmaya geldiginde yemek sormaya bırak mutfaga bile giremedi bir daha ama benim anlamadıgım sizin buzluklarınızdakı kavurmadan bu teyzenin nereden haberi var buzdolabınızı mı karıştırıyor.

Ayy yok artık ne pis kadınmış öyle burda anlatıklarından teyzeden tanımadan nefret ettik.

ilahi bir de kafaya takıp konu açmışsınız.
seninle mi uğraşacağım kadın deyip yolunuza bakın.
hayır bir de niye durmadan yemek,kek,börek hazırladınız ki?
bir olur iki olur...kadını alıştırmışsınız o da beklenti içine girmiş.

Aynen arkadasım ole patavazsıkı buzlugumu karıstırır hıc sormadan acar bakar hatta yerım bossa kendı buzlugundan hatta bır keresınde benım buzluguma tavuk koydu unuttu onu bemde dedımkı bak tavugun son kullanma tarıhı gecmıs gel at onu dedım ama ne dese ıyı sız yıyın pısırın aksama yemegını yap hedıye ettım dıye bende dorek cope attım tavugu sonra soledım tavugu cope attım dıye

Basta yaslı dıye ılımlı davrandım ama oda bunu kullandı kıbarca yapamam dedıgım halde kapıma kadar dayandı mısafırımın gelecegı bır gun yemek yapıyorum teyzenınde ertesı gune gunu var geldı bana hazırlık ne zaman yapcan dıyor bendem bekleme yogunum dedım mısafırım var onlar gıdınce yap dıyor yorgun olurum dedım o zaman sabah oglun krese gıdı ce yatma yap oglene yetıstır dıyor sınırlendım offff tamam yaaa dedım duydu bıde genede yaptırdı o kekı bana

dediğim gibi seni resmen kullanıyor...bulgur pilavını istiyor bide üstüne senin çoluğunun çocuğunun rızkını istiyor...etli yiyecekmiş pilavı zıkkımın ....töbe töbe yavv...senin mutfağındaki erzeğın nerde ne olduğunu nasıl biliyor gözü kulağı senin evinde demekki...
bu kadar işi ilerletmiş sömürgecinin eve girmesi hayra alamet değildir bacım sen bizi dinle tez elden bu sömürgeciye resti çek...

başkalarına yapamadığı kaynanalığı size yapıyor resmen, yan komşu demeseniz kesin kaynananızdan bahsediyorsunuz sanırdım.. bu ne cürret dolabınızı açmak, yemek istemek, onu yap bunu yap demek ne haddine.. benim ablam, halam, öz teyzem açamaz dolabımı.. bana onlar bile emir veremez şunu yap bunu yap diye.. kaldı ki teyzeye yaptığınız yetmiyor birde kızının düğününe yaptırıyor. açıkçası kadın sizi kullanıyor. resmen kazandığınız, yediğiniz, içtiğiniz hatta ve hatta gezdiğiniz bile ona batıyor koskoca kadın sizi kıskanıyor. ona neymiş sizin gezmenizden, kocan şöförün mü demek de ne demek şaka gibi gerçekten gezdircek tabi kime ne allah allah siz bu kadına fazla yüz vermişsiniz, konuşmuyor, düşman gibi bakıyor demişsiniz ya bu sizin için daha hayırlısı emin olun.. asıl siz onunla konuşmayın, kapınızı açmayın.. acilen ondan uzaklaşın.. sizi böyle kullanmasına, aynı zamanda aşşağılamasına ve böyle korkunç kıskançlıklar içinde olmasına izin vermeyin!

Zaten cuma gunu ıyıce tartıstık bana terbısyesmıssın sen bende senı melek sanırdım dedı sebebte yeter artık hayatıma karısma yaaaa daraldımmm dedım ama sert bı dılle dedım oda bana ole soledı bugunde sınyal yakıyor bana oglunu dişi sallanıyodu cıktımı dıye kapıdan yok cıkmadı dedım soguk soguk kapıları kapadım bu defa ıse yararayacgını dusunuyorum zıra terbıyesız dedgı gun bı daha sana karısmam sen fesat klaplıymısnd dedı bende ıyı lur valla dedım bakalım neler olacak

Tartıstıgımz gun dedım sen ne hakla o kadar onsanın ıcınde bana gezıyorsun kocan senın soforunmu dersın dedım nıye benım hayatımı lackaşstıryorsun o benım kocam soforum tabı dedım bana aaaaa sakaydıııı sen onudaı kın yaptınn yok yok sen habıden fesatmısındı dıyor bana

sizdede ıyı sabır varmıs he ben olsaydım bı kasık suda boğmuştum kesin

Gercekten anlyamıyorum koskoca kadın benı kımınle kıyaslıyorda kıskanıyor dıye cok kez aklıma geldı ben onun akranı degılımkı benımle kendını kıyaslasa 64 yasında falan kendısı

isterse 100 yaşında olsun canım insanın içinde fesatlık, haset varsa her zaman vardır. o hiçbir zaman yaşayamamıştır mesela senin yaşadıklarını. gezememiştir, yiyememiştir, kazanamamıştır, kocasından ilgi görmemiştir.. ve geçmişinde yaşayamadığı hayatı şuanki senin hayatınla kıyaslıyordur.. seni kullanarak da kendi hayatını az da olsa senin hayatına yaklaştırıyordur.. ama kesinlikle amacı kullanmak! ayrıca kimse kimsenin hayatına bu kadar karışamaz.. annen bile olsa sana bu kadar karışsa sıkar, bide dış kapının dış mandalı yapıyorsa insan bunalır. bunca zaman iyi idare etmişsin, sende peygamber sabrı varmış valla

sana gösterdiği tepkilerden ya da sözlerden sakın tırsma...seni kullanamayınca hakaretlere başvuruyor belli...hiç umrunda olmasın moralini bozma yok say def et gitsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…