Yan komşudan gelen sesler :P

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevişmeyen erkeklerin mi ailecek görüşme isteklerini kabul ediyorsunuz? Anlayamadım. Yalıtım çok kötüyse komşuların ne suçu var?

Bu işi yaparken o kadar ses çıkıyor mu yaa

Evli barklı insan olacam bi de, bilmiyorum gerçekten..

Sevişmeyen erkeklerin mi ailecek görüşme isteklerini kabul ediyorsunuz? Anlayamadım. Yalıtım çok kötüyse komşuların ne suçu var?

sevişmeyen erkeklerin değil

sabaha kadar inilti seslerini duydugum karı kocanın suraqtına bakmaya cekınırım acıkcası aıle ortamında

yalıtım çok kötu bu işi biraz daha sessiz yapabilirler sağı solu düşünerek

mesele illa sevişme gürültüsümü,hanı sanki diğer gürültü sesleri normalde ,sevişme anormal,konu sahını gel bızde kal bır gece,gör gürültüyü,yalıtım kötü olsada ıyı oldada,arkadaş toplu yaşamanın kuralı kaidesi var,bız sırf bu yuzden evi satmak istiyoruz,ben mılletın ne konuşmalaırnı duyuyırum,korkudan arkadaşlarımla muhabeet edemıyorum,onlarda benı duyar dıye,çok şikayetler ettim,ama nafile,ve bu yuzden bızım bınada cınayet işlencekti nerdeyse,sevişme sesleri yuzunden erkekler birnirine girdi,azıcık dıkkat,saygı,evet evın istediğini yap,ama yalıtım yok ise,dıkkat mecbursun

Benim basimada geldi ama ben ses cikaran tarafmisim kirk yilin basi bi zevk aliyorum oda batti heralde ust kattaki komsuma vurdular tak tak diye oylede fazla ses cikardigimi dusunmuyorum 1 dk surmuyo zaten saatlercede degil o gunden beri yatak odami kullanamiyorum desem yeridir sesim cikmasin diye aci cekiyorum resmn kendimi sikmaktan cok abartlili olmadigi surece katlanila bilir ama sizin ki hergun oluyomus cikcakmis zaten azicik sabredin

Sadece meraktan soruyorum
Gerçekten canınız acıyor mu?

Yok bi insan nasıl çıt çıkarmadan sevişir anlayamicam ben ömrüm boyunca heralde. Böğürenlerden, abartanlardan bahsetmiyorum da cidden nasıl beceriyorsunuz ses yapmadan, çıt çıkarmadan sevişmeyi?
Hala bu zamanda orgazm olan kadın ne kadar ki sep? Ses çıkmaması normal benim sesim çıkıyor sessiz olabilecek birşey olduğunu da düşünmüyorum yastıklar sağolsun genede duyan vardır belki ama hergün değil ondanmı rahatsız olmuyolar her gün olaydı iyiydi

Valla ben baştan başıma gelecekleri bildiğim için tüm binanın yatak odası olarak kullandığı odayı yapmadım yatak odası. Alttaki de üstteki de oturma odası olarak kullanıyor, bizim yatak odamızın olduğu kısmı. Müziği de aççtın mı sıkıntı yok. Hiç uğraşamam kapıma bırakılan notla, duvarlara vurulmasıyla, yastık kapatmakla falan... Gerçi bizim apartman hiç sevişmiyor sanırım...

Ya bizim apartmanda hep genç çiftler sayılır hiç bir ses sorun olmadı şimdiye kadar ha yukarıdakiler kavga edip duruyor bak ondan rahatsız oluyorum üzülüyorum keşke sevişseler

ne komşuymuş arkadaşlar. konu sürekli akışımda. Bibibella uzak dur konudan
Niye ya tam sevdiğim konular sevişmeli sexsili

Kapılarına " no war make love" diye not bırak. Çiçeklerle böceklerle de süsle.
Bazen diyorum tam yoğun kavga esnasında çıkayım yahu derdiniz ne bu kadar kavga edicek ne buluyorsunuz savaşmsyın sevişin bizde nazar değmesin nerdeyse hiç kavga etmeyiz hele öyle küfürlü falan mümkün değil o yüzden herkeşler sevişsin sevişgenlere özgürlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…