biz de aynı durumdan şikayetcıyız
yatak odalarımız yanyana yanı yan komsu ıle yatak baslarımız aynı duvara dayanıyor
yalıtım cok kotu
her gece saatlerce süren sevişmeleri oluyordu ve dağ basında gbı kızın da erkeğin de seslerı gelıyordu
ben en sonunda mektup yazıp yonetıcının adından kapılarına bıraktım :))))
sesler kesildi şimdi belkı bırkac ayda bır duyuyoruz
odada muzık falan acıyorlar dünyada yasayan tek ikisi imiş gbi değiişik bi cinsel hayatları var
sabah adamla aynı asansöre bınmek zorunda kalıyorum ve bizimle ailece de grşmek istıyoarlardı ben rahatsız oldum
siz de pc de not yazın kapılarına bırakın kargo posetınde
ama sizden geldiğini anlamasın yazının yonetıcı adına yazın :)
Sevişmeyen erkeklerin mi ailecek görüşme isteklerini kabul ediyorsunuz? Anlayamadım. Yalıtım çok kötüyse komşuların ne suçu var?
Sevişmeyen erkeklerin mi ailecek görüşme isteklerini kabul ediyorsunuz? Anlayamadım. Yalıtım çok kötüyse komşuların ne suçu var?
Alt daire de boş
ayy çok tatlısın :)Bu işi yaparken o kadar ses çıkıyor mu yaa
Evli barklı insan olacam bi de, bilmiyorum gerçekten..
mesele illa sevişme gürültüsümü,hanı sanki diğer gürültü sesleri normalde ,sevişme anormal,konu sahını gel bızde kal bır gece,gör gürültüyü,yalıtım kötü olsada ıyı oldada,arkadaş toplu yaşamanın kuralı kaidesi var,bız sırf bu yuzden evi satmak istiyoruz,ben mılletın ne konuşmalaırnı duyuyırum,korkudan arkadaşlarımla muhabeet edemıyorum,onlarda benı duyar dıye,çok şikayetler ettim,ama nafile,ve bu yuzden bızım bınada cınayet işlencekti nerdeyse,sevişme sesleri yuzunden erkekler birnirine girdi,azıcık dıkkat,saygı,evet evın istediğini yap,ama yalıtım yok ise,dıkkat mecbursunsevişmeyen erkeklerin değil
sabaha kadar inilti seslerini duydugum karı kocanın suraqtına bakmaya cekınırım acıkcası aıle ortamında
yalıtım çok kötu bu işi biraz daha sessiz yapabilirler sağı solu düşünerek
Benim basimada geldi ama ben ses cikaran tarafmisim kirk yilin basi bi zevk aliyorum oda batti heralde ust kattaki komsuma vurdular tak tak diye oylede fazla ses cikardigimi dusunmuyorum 1 dk surmuyo zaten saatlercede degil o gunden beri yatak odami kullanamiyorum desem yeridir sesim cikmasin diye aci cekiyorum resmn kendimi sikmaktan cok abartlili olmadigi surece katlanila bilir ama sizin ki hergun oluyomus cikcakmis zaten azicik sabredin
Hala bu zamanda orgazm olan kadın ne kadar ki sep? Ses çıkmaması normalYok bi insan nasıl çıt çıkarmadan sevişir anlayamicam ben ömrüm boyunca heralde. Böğürenlerden, abartanlardan bahsetmiyorum da cidden nasıl beceriyorsunuz ses yapmadan, çıt çıkarmadan sevişmeyi?
Hala bu zamanda orgazm olan kadın ne kadar ki sep? Ses çıkmaması normalbenim sesim çıkıyor sessiz olabilecek birşey olduğunu da düşünmüyorum yastıklar sağolsun genede duyan vardır belki ama hergün değil ondanmı rahatsız olmuyolar her gün olaydı iyiydi
canım sorma ya. Benim eski üst komşu hergün yüksek sesle Kuran okuyordu; çok güzel okuyordu ama tuvalete giremiyordum. Girsem yapamıyordumİlginç öneriler gelmiş.Benim aklıma da internetten dua,ilahi filan açmak geldi nedense.Anında konsantrasyon bozulur bence.
Ya bizim apartmanda hep genç çiftler sayılır hiç bir ses sorun olmadı şimdiye kadar ha yukarıdakiler kavga edip duruyor bak ondan rahatsız oluyorum üzülüyorum keşke sevişselerValla ben baştan başıma gelecekleri bildiğim için tüm binanın yatak odası olarak kullandığı odayı yapmadım yatak odası. Alttaki de üstteki de oturma odası olarak kullanıyor, bizim yatak odamızın olduğu kısmı. Müziği de aççtın mı sıkıntı yok. Hiç uğraşamam kapıma bırakılan notla, duvarlara vurulmasıyla, yastık kapatmakla falan... Gerçi bizim apartman hiç sevişmiyor sanırım...
Ya bizim apartmanda hep genç çiftler sayılır hiç bir ses sorun olmadı şimdiye kadar ha yukarıdakiler kavga edip duruyor bak ondan rahatsız oluyorum üzülüyorum keşke sevişseler
Niye ya tam sevdiğim konular sevişmeli sexsili
Bazen diyorum tam yoğun kavga esnasında çıkayım yahu derdiniz ne bu kadar kavga edicek ne buluyorsunuzKapılarına " no war make love" diye not bırak. Çiçeklerle böceklerle de süsle.
Niye ya tam sevdiğim konular sevişmeli sexsili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?