fotoğraftaki yangın söndürme tüpü de manidar olmuş canım bu yorumundan sonraAyh tovbekizlar neguzel kaynatmissinz bu komsu benmiyimdie dusundm ama ben ewliym ustelik bogurmek baska bisey biz ilk ewlendimz zaman cahillikten biraz abartmisiz ki asagidaki teyze bana kapima gelio kizim azicik sessiz şaaapin biz duyuyoz asagida bekar oglum var dediydi Sonra o teyze tasindi yeni ewli cift geldi ayan ogretmen eside ne is yapio bilmiom da gelen gdeni aratrmis derler ahh teyzemm ahh
Uyku arasinda daha kolay olurdu ya genel olay mahalindeyken
Aynen :) Bizim eski komsular oylelerdi pek bi sesli hic sikayet etmedim kiymetimi bilsinler.Bak şimdi bu da mantıklı. Ortam icrrata uygun oluyor dimi.
Aynen :) Bizim eski komsular oylelerdi pek bi sesli hic sikayet etmedim kiymetimi bilsinler.
Ust komsunun oglanin tercihler degisikse ya sep :) kocana sahip cik.Bizim binada çıt yok yaw. Bi üst komşunun oğlu anası yazliga gidince arkadaşlarını topluyor erkek erkeğe takılıyorlar. İnsan az kız falan atar.
Evlenmeden önce oturduğumuz evde binanın tamamı yaşlı dul teyze son katta iki bekar adam şeklindeydi. Yatak odalarımız da bitisikti yan daireyle. Sırayla sebisiyorduk. Teyzelerin de sesi çıkmıyordu valla. Az sebisin ses yapmayın deyen olmamıştı yıllarca.
Ust komsunun oglanin tercihler degisikse ya sep :) kocana sahip cik.
Teyzelerin kulaklar duymadi yada siz bekarlardan dolayi gumburtuye gittiniz.
Ay ben bekarken komsuyu demiyim sana hergun hergun
Haha helal teyzelerede siseyimi getirdiler teyze bos gelmez ayip deseydinTeyZeler bence mutlu oluyordu durumdan. Cunkum ızmirli chp li teyze olmak bunu gerektirir. Kadının bahçesine koskoca bira şişesi düşürmüştüm besinci kattan gecenin bi yarısı. Sabah kapıyı çalıp sizi gidi hinzirlar iyi eglendiniz mi demişti. Öyle de değişik teyzelerdi ışte.
Haha helal teyzelerede siseyimi getirdiler teyze bos gelmez ayip deseydin
Bide arkani toplamis :) Suyumuz isinmadan komsu muhabbetini birakalim :)Yok şişe tuzla buz oldu zaten. Kadın supurmus yikamis falan bahçeyi. Gelmiş kapıda benimle kafa buluyor.
Eşimle her gün yan komşumuzdan gelen seslere maruz kalıyoruz. Yanda eşimin de tanıdığı bekar bir arkadaşı var pek samimi değiller. Adamın kız arkadaşı varmış. Her gün belli saatlerde geliyor. Biz geldiğini çok fazla ses çıkaran topuklu ayakkabılarından anlıyoruzSorun gelmesi ya da ayakkabı sesi değil evden yükselen seks sesleri. Her gün istisnasız bu seslere maruz kalıyoruz. Bıktık, hem deli gibi kavga ediyorlar, hem de deli gibi.....psikolojim bozuldu resmen. Kadının acayip de kalın bir sesi var. Sürekli inliyor. En son dün akşam saat 7 gibiydi mutfakta eşimle yemek hazırlıyoruz bunlar gene başladılar. Ben dayanamadım 'ohaa aile var burda' diye bağırdım. Eşim de tabak çanak seslerini abarttı. Tabi hemen sesler kesildi. Kesinlikle dikkat etmiyorlar kızlar. Biz onların yatak odasını bilmeye mecbur muyuz?
Aşkım, erkeğim diye böğrerek eve giriyor işte. tak tuk tak tuk bir de kocaman sesiyle kahkaha patlatıyor.
yüksek ses mi aykırı yoksa başka bişi miZAten yaptıkları şey apartman kurallarına aykırı olan bir şey, ama eşim çocuğun tayininin çıkacağını söylüyor. Az kaldı inşallah
aile apartmanında seks olmuyor mu ?Sesli yapıyor ve çevreyi rahatsız ediyor olmaları, ayrıca bulunduğumuz yer aile apt. ya da kalanlar böyle şeylere dikkat etmesi gerektiğini bilip gelenler.
aynen öylee :))Forumda avatarımla tanıyan çok kişi vardır eskilerden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?