Yan komşudan gelen sesler :P

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay eşin sabırlıymış. Eşin desin komşunuza müzik sesii çookk gelio die anlarr zaaarr

fotoğraftaki yangın söndürme tüpü de manidar olmuş canım bu yorumundan sonra

Her ay böyle konu mutlaka açılıyor bana pek inandırıcı gelmiyor ,yan odada adam öldürüluyor millet duymuyor :) bunu hemen duyuyorlar:))

Aynen :) Bizim eski komsular oylelerdi pek bi sesli hic sikayet etmedim kiymetimi bilsinler.

Bizim binada çıt yok yaw. Bi üst komşunun oğlu anası yazliga gidince arkadaşlarını topluyor erkek erkeğe takılıyorlar. İnsan az kız falan atar.

Evlenmeden önce oturduğumuz evde binanın tamamı yaşlı dul teyze son katta iki bekar adam şeklindeydi. Yatak odalarımız da bitisikti yan daireyle. Sırayla sebisiyorduk. Teyzelerin de sesi çıkmıyordu valla. Az sebisin ses yapmayın deyen olmamıştı yıllarca.

Ust komsunun oglanin tercihler degisikse ya sep :) kocana sahip cik.

Teyzelerin kulaklar duymadi yada siz bekarlardan dolayi gumburtuye gittiniz.

Ay ben bekarken komsuyu demiyim sana hergun hergun

Ust komsunun oglanin tercihler degisikse ya sep :) kocana sahip cik.

Teyzelerin kulaklar duymadi yada siz bekarlardan dolayi gumburtuye gittiniz.

Ay ben bekarken komsuyu demiyim sana hergun hergun

TeyZeler bence mutlu oluyordu durumdan. Cunkum ızmirli chp li teyze olmak bunu gerektirir. Kadının bahçesine koskoca bira şişesi düşürmüştüm besinci kattan gecenin bi yarısı. Sabah kapıyı çalıp sizi gidi hinzirlar iyi eglendiniz mi demişti. Öyle de değişik teyzelerdi ışte.

Haha helal teyzelerede siseyimi getirdiler teyze bos gelmez ayip deseydin

Siz yan daireden bu kadar rahatsiz oldunuz acaba adam rahatsiz olmuyo mu hosuna mk gidiyo o sesler o kadar bagirti falan

Esine hava atıyor galibaHergun hergun neymis bu böyle..bi gun kizi yolda yakalayip sormak lazim sen bu adama ne yediriyon

Ben de bekar ve yalniz yasadigim dönemde ustteki kizin sevgilisi geliyordu herhafta sonu..2 gun resmen ev basima yikiliyordu..Cidden rahatsiz ediciydi ya..

Bizimde ust komsumuz oyle bir defa sabaha karsi uyandim kadinin sesine ben bir ara acidan ses cikarttigini sandim ama baska biseymis

Eşinin tabak çanak sesi yan komsuya kadar gidiyorsa evin duvarları çok ince sanırım. Hani ne kadar ses çıkabilir ki, tabak çanak bu çok zorlaşan kırılır.

Bizim de üst kattaki komşu çocuklarıyla sürekli kavga ediyor. O da benim psikolojini bozdu. İnsan ister istemez olaydan etkileniyor. Yani öyle çok kavga ediyorlar ve bağıra bağıra konuşuyorlar ki kavga ettikleri olayda kim haklı kim haksız yorum yapabiliyoruz o derece.

Benim bir kaç ay önce kötü zamanların olmuştu. Bunlar da sabah akşam demeden yukarıda kavga ettikçe stresten gerginliklerden iyice perişan oluyordum.

Neyse bu tepkinizi anlamış gibiler, artık uslanirlar inşallah.

Kavga sesi bile bu kadar etkilerken abuk sabuk sevişme sesleri inlemeler vs falan o da çok iğrenç. Eve misafir gelse bunlar yan da başlasalar düşünemiyorum. Tv de kırmızı noktalı filme denk gelmiş gibi. Bir de çocuk falan olsa gerçekten çok kötü. Alt üst komuta ses gitmiyor mu onlar ne diyor?

bayağı ifşa edin yaaa hadlerini bilsinler bilmemkaç numara gidin başka yerde yapın yapacağınızı aile ağartmanı burası falan diyin ... (ses tonunuzu değiştirin ışıkları kapatın )

ZAten yaptıkları şey apartman kurallarına aykırı olan bir şey, ama eşim çocuğun tayininin çıkacağını söylüyor. Az kaldı inşallah
yüksek ses mi aykırı yoksa başka bişi mi

Sesli yapıyor ve çevreyi rahatsız ediyor olmaları, ayrıca bulunduğumuz yer aile apt. ya da kalanlar böyle şeylere dikkat etmesi gerektiğini bilip gelenler.
aile apartmanında seks olmuyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…