Yan komşudan gelen sesler :P

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy geecekten cok kötü sizde bagirin onlar ses yapinca

Bir kac sene önce ranazan ayinda sahura kalkmistim yalnizdim evde bekardim ozaman uyku sersemi birseyler yiyip yatdim uyumusum kisa süre sonra bir baktim yatagim sallaniyor ama resmen sallaniyor sanetdim deprem oluyor ama almanya da yasiyorum burada hic deprem olmazki sonra bir ayildim baktim bagrisma sesler inlemeler geliyor alt katdan bende sinirlendim tekmeler vurdum yere sussunlar artik diye ama yok devam ediyorlar cok kötüydü ve cok sinirlenmistim uykum bölündügü icin
ama bu güne kadar emin degilim acaba gercekten ses geldimi gelmedimi yoksa acaba camasir makinesini mi acti altkatda ki adam hic bilmiyorum

İç yalıtım iyi değil o zaman bunlar cenelerine yalıtım yapsınlar terbiyesiz mahluklar ya ben olsam napardim bilmiyorum iğrenç bişey Allah sabır mi versin desem ne desem bilemedim

Tiksindiğim durum.

Ben 1 kere üst kattan duydum hem yatak gıcırtısı hem utanmaz inlemeleri. Gece 2 ydi çıkıcaktım yukarı eşim engelledi. Sabah sonra baktım banyodan seslrri geliyor banyoya geçtim ve bağıra bağıra üsttekilerin yatak gıcırtısından inlemesinden uyuyamı bildim biraz edep olur yahu mahrem diye birşey var diye konuştum telde konuşuyormuş gibi yapıp.
O günden sonrada ses duymadım birdaha. Duyarsam kapısına saate bakmaksızın çıkıcam o utanmıyorsa ben mi utanıcam?

İrkiliyorum resmen iğrenç geliyor bana kendini bilen yapmaz. Hadi ufak defek kaçtı bütün sex boyunca inlemek nedir apartmanda oturuyorsan? Belgeseldeki hayvandan farkı kalmıyor gözümde onu izliyoruz bunlarıda dinliyoruz.

İyide dairelerin sınırları kağıt ile mi kaplı anlamadımki topuk sesine kadar geliyor size???

Ayrıca bu çiftin suçu değilki, binayı yapan müteahitin suçu daire sınırlarını ses yalıtımlı yapsaymış :))) sonuçta sizde seks yapıyorsunuz değilmi??? Doğal yani...

Eeee her yiğidin yoğurt yiyişi de farklı demekki :)) yapacak birşey yok...

Aman tanrım şu anda ben de duyuyorum sevişme sesleri Böğürme yok ama normal inlemeli bu

Farkli bi konuda ust komsumdan gelen seslerden rahatsiz oldugumu belirtmistim de insanlar istedigi gibi sevisemez mi, sizin uyku saatinizi mi dusunecekler, seviscekken de kendimizi tutacaksak ne yapalim artik, bi de ona mi dikkat edecekler, ay ben hic tutmam tarzi yorumlar gelmisti
Suan yorumlari okuyunca sastim kaldim
Kkda neler degismis haberim yok

He bide herkes aynı şekildemi sevişiyor sanki bazısı duygularını çok uçlarda yaşıyor inlemek elinde olan birşey değil zaten o zevkle insan inliyor bağırıyor farkında olmadan bazısıda ceset gibi yatıyor

Ben olsam uyarirdim anlamazlarsa evden tasinmalarini saglardim. Cidden bu seslere maruz kalmaniz hos degil, insanda edep olur biraz ayi gibi bogurmenin manasi yok. Bizde sevisiyoruz kendimizi tutmasini biliyoruz komsular duymasin diye. Illa soyletecekler ha.
Ha bu arada MARUZ KALMAK kelime anlami olarak dogru kullanilmis.

Iyyy baya abartmışlar
Uyarılması gerekir

Zamanın da bu ninelerimiz sessiz şeyediyodu demek ki aynı evde 3 aile yasayabiliyolardı yoksa düşünsenize hepsinin aynı anda başladığını

Zamanın da bu ninelerimiz sessiz şeyediyodu demek ki aynı evde 3 aile yasayabiliyolardı yoksa düşünsenize hepsinin aynı anda başladığını
onu geçtim aynı odada yatarmışlar ya.....mahsunun filminde izlerken farkettim, dedim yok bunlar nasıl yapıyormuş diye,valla bu daha büyük hüner.....

benim dairemin yan dairesinin üstü bi de cam açıyormuş bütün apartman dinliyormuş seslerini

Lojman tarzı biryapı olduğu için seslerin yayılması ve ses yalıtımı olmaması normal eski binalar bunlar. Bazen sesler duymak normaldir de bu her dakkasını bilmek baya garip oluyor. adam değil kadın hep böğürüyor çok kalın bir sesi var küfür de ediyor.

biz de aynı durumdan şikayetcıyız
yatak odalarımız yanyana yanı yan komsu ıle yatak baslarımız aynı duvara dayanıyor
yalıtım cok kotu
her gece saatlerce süren sevişmeleri oluyordu ve dağ basında gbı kızın da erkeğin de seslerı gelıyordu
ben en sonunda mektup yazıp yonetıcının adından kapılarına bıraktım :))))
sesler kesildi şimdi belkı bırkac ayda bır duyuyoruz
odada muzık falan acıyorlar dünyada yasayan tek ikisi imiş gbi değiişik bi cinsel hayatları var
sabah adamla aynı asansöre bınmek zorunda kalıyorum ve bizimle ailece de grşmek istıyoarlardı ben rahatsız oldum

siz de pc de not yazın kapılarına bırakın kargo posetınde
ama sizden geldiğini anlamasın yazının yonetıcı adına yazın :)

ama sizden geldiğini anlamasın yazının yonetıcı adına yazın :)
Kesinlikle bizden geldiğini anlarlar çünkü kendisi son daire, karşısı boş ve yanda biz varız. Sesin bir tek bize geleceğini bilirler. Yakında zaten çocuğun tayini çıkıyor gidecek o nedenle bir şey demiyorum.

alt komsuları yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…