Yan komşudan gelen sesler :P

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibi eğer bekar olsaydın da bu konuyu açsaydın "Demek ki senin de canın istiyor, kıskanıyorsun"cular damlardı şimdi.. Bana denmişti.
yaa tüh kursaklarında kaldı bak şimdi:))
olsun sevişsinler nolcak cılar var :)))
ya şaka bi yana da kimse kimsenin sevişme sesini evinin ortasında istemez yahu.
bi empati yapın.
ay ne şekerler deyip oturacak varmıdır aramızda:))
yoktur bence.itiraf edelim hepimizin sinirleri bozulur hergünhergün.bu kadar abartılı gürürtü karşısında

Bögurene degilde bogurtene bakacasin bacim,esin bi citlatsin oglum ne yasiyonuz falan diye,
bizimkiler kose bucak kacarkene,millet cosuyo anam.Ahhhh necmi ahhhh.)

çok güldüm ya

Kapıya "zevüşürken ağzınıza yastık kapamayı denediniz mi? Öyle çok daha güsel oluyo" yazılı kağıt yapıştırıp kaçmak lazım.

Ben de anlamıyorum nasıl bir zevkü sefa tamam biz de yaşıyoruz ama bu kadar abartma neden

Yan komşum 60 yaşlarında kalp hastası ,sessiz sedasız dul bi kadın. Arada hapşurur onu duyuyorum bende çok yaşa diyorum Allahtan tek başına başka aile olsa beraber duvar arkası sohbet ederiz o derece ses geliyor bizim yeni bina nadıl yapmışlarsa anlamadım. Soguk sıcak geçmiyo ama ses geçiyor. O banyo yaptıgı zaman bizim eve su sesi geliyor hatta ilk taşındıgımızda eyvah musluk bozuldu diye koşa koşa gidiyodum banyoya o derece..

bizim binanın da duvarları cok ince üst komşumuz işitme engelli eşiyle nezaman birlikte olsa seslerini duyarız. hatta evde yürüdüklerinde parkenin sesinide duyarız.birde üst yan komşudan nasıl oluyorsa ninni sesi geliyor kadın nasıl bi coşkuyla okuyorsa:)

Bu yan komsudan gelen ses hususunda bende cekiyorum. Ama benim problemim kolik bir bebek. Annesine de uzuluyorum elinde degil kadincagizin.

Sizin durumunuzda olsam inanin rahat vermezdim. Ne bu ya.

Ses geliyor mu hemen baslayin dert yanmaya
" Cıkti bizim karga yine otuyor... Sap atmali bunlarin yemegine...Ne kadar da böğürtgen bi kiz... Agziniz varya o agziniz o agziniza ök.z otursun o da bogursun insaaallah.... H.yvan gibi sey yapmayin yaggg... Insan once insan olacak.... Cikti bizim yine böğürengiller...." deyin. Hala devam ederlerse;
"Ç.kün kurusun" diye tok bir ciglik da siz atin daha boyle bisey yapacagini sanmam.

Sizde onlari taciz edin.

yok artık mecbur musun dinlemeye o iğrenç sesleri

İşte evlidir yapar ne olacak diyenler var. Ben rahatsız oluyorum şahsen..

yeni yapılan evlerin yalıtımı berbat ya. ben yandaki komşuların normal muhabbetini duyuyorum. yani normal seviyedeki sesler bile geliyor. tavsiyem ara duvara ses yalıtımı yaptırın

Ben bi keresinde böyle bi konu yüzünden ban yemistim yorum yapmaya tırsıyorum
Bence eşin arkadaşıyla konuşmalı

İğrenç! Sizi soktukları duruma bak.. el haya-i vel iman!

Ay benim eski evimdede vardi apartman degil ama yan komsunun evi bizimkine bitisikti. Kadin cocuyla yalniz yasiyordu esinden bosanmis. Haftasonu cocugu babasina yolluyordu artik sevgilisimi her neyse gecenin bi yarisi basliyor bizim yatak odayla onunki ayni duvar. Yatak gicirtisi basladiginda aha diyordum simdi sesler yukselicek netekim oylede oluyordu. Bide ben yurtdisindayim yabancilar pek bi genis yatak oda cami filan acik oluyordu naklen yayin. Bu kadar bagirmanin ne alemi var anlamiyorum. Sessiz sakin halledin iste. Bak ninelerimiz eskide sulaleyle ayni evde kacar tane cocuk yapmis varliklarini bile belli etmemisler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…