Yan komşudan gelen sesler :P

• Konu Sahibi Konu Sahibi Feron
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla böyle olaylar ülkemizde cinayete kadar bile gidiyor.. "Sessiz olun yeter artık!" "Sana ne istedigimi yaparım lan evimde!" "Yapamazsın ulan insanlar yasıyor burda seni *beep* *beep*"..

Bende dogru bulmuyorum. Eger sesli yapmak istiyorlarsı, gitsinler uygun ev bulsunlar. Duvurları ince ve komsularla bitisik evlerde oturmasınlar. Düsünün birde cocuklarınız olsa, "Anne bu sesler ne?" dediginde ne söyliceksiniz?

nasıl ateşli aşkları varsa önce kavga edip sonra sevişiyolar. kavga edince daha zevkli oluyo heralde eşinin arkadaşıysa madem laf arasında uyarabilir

Kiz muge bu ne Allasen, koptum resmen
Durustlugune de hayranim

Aynı şeye biz de maruz kalıyoruz ama çok şükür Bi kaç aydır kesildi sesler..

Mesela bizim apartman 5 yıllık felan ama yalıtım berbat yukarıdaki öksürse ses aşağı da
Herkea şikayetçi bu durumdan ama müzik felan açın bari sesinizi bastırsın

Acaba yazı mı assanız kapıya Başkasına yazdırın bilmesinler diyecem ama sıkıntı siZi bulabilir

Ben utanırdım ya o sesleri duyunca ne biliim özel bir şey başka bir çiftin şehvet dolu seslerini duymak beni utandırırdı. Eşiniz konuşsun kadın yokken

bir arkadaşımın sevgilisi(erkek)ünv dönemi oturdukları evde bu derde bir çözüm bulmuştusesi en iyi duyacakları yere geçip ,ellere var bize yok mi? şarkısını son ses çalmışlar............duyduğumda yuh demiştim ama çözüm olmuş bir daha gık çıkmamış.............

biraz dikkat etmeliler bencede bu ne azmanlık yahu onları dinlemek zorunda kalan insanlara yazık

ahaaa biz evlilere yakışmaz ki şimdi biz nasıl söyleyelim o şarkıyı sadece oha burda aile var diye bağırdım

Aksam 7 filan di mi yani siz mutfakta birseyler hazirlarken misal? kocan calsin kapısını sekerim.abi evde seker bitmis vs diye iki bir kapisina dayansin:) tam o esnada kalmaz hevesleri..
Maşallah kadin da ne yiyorsa iyi yaramis azginlik tavan epey sık oluyor galiba

en fazla 30-35 tirler ama bence daha gençler

Bir gece bende basacam çiğlgi.))
yan komsum cok samimiyimdir hava atarim hic olsun☺

İlginç öneriler gelmiş.Benim aklıma da internetten dua,ilahi filan açmak geldi nedense.Anında konsantrasyon bozulur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…