Yan komşunun sesleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gece 12 den sonra olmadığı sürece polis aramanız bişey ifade etmez.En iyisi güzel bir yalıtım.. Rezillikten ziyade teknolojiye şans vermek lazım

Hicdeoyleolmuyir ozaman eve at alıp kosturuyum 12den once önceden yapılmış bişey kimse kimseyi rahatsız edemez

Bence sakin olun. konu sahibi izin kadar hiddet yapmadı. Maalesef günümüzde herşey mümkün. Apartman hayatı kolay değil. Hepimiz ara sıra sıkıntı yaşıyoruz. Benim bir komşumda aynı durumdaydı ama tek kelime etmedim. Çünkü duvarlar ince. Muhtemelen seslerinin duyulduğundan haberleri bile yoktu.

Kıyas meteforlarınız gerçekten birbiriyle çok ilişkili.
Herkesin sexi kendine. Kıskançlık ve kudurmuşluğa nasıl kanaat getirdiniz?

Kıyas meteforlarınız gerçekten birbiriyle çok ilişkili.
Herkesin sexi kendine. Kıskançlık ve kudurmuşluğa nasıl kanaat getirdiniz?
Dizilerde filmlerde bile böyle seks hayatı rutine binmiş veya azalmış kadın sesli seks yapan komşusunu kıskanır hiç mi izlemediniz, teori bana ait değil halka mal olmuş

Dizilerde filmlerde bile böyle seks hayatı rutine binmiş veya azalmış kadın sesli seks yapan komşusunu kıskanır hiç mi izlemediniz, teori bana ait değil halka mal olmuş
Ben de buna değincektim, çok film izliyorsunuz herhalde. Bahsi geçen durum bildiğinizin aksine kıskanılıp kudurulucak, yokluktan komşulara saldırılacak gibi değil. Rahatsızlık başka birşey, siz sevişme seslerine ritim tutup alkışlarsınız belki ama kimi de çare arıyor işte. Halk, sevişme sesleriyle mest olanlardan ibaret değil.

Hamile olduğun için rahatsız oluyorum deseydin olurdu müzik kulağı falan diyince olmamış ben olsam recep ivedik vıuuuu vııiiiiuuu diye sesler çıkarıyor ya ağzı yanarken, taklidini yapardım bu seslerle

Çok izliyorum valla, napcaz karantinada canım sıkılıyor

Demekki normal bisey değil ki sevgiliniz dahi sizi uyarıyormuş.. Kimse kendinden geçip milleti rahatsız edemez . O zaman bende kendimden geçip bagira çağıra şarkı söyleyeyim. 2020 ile ne alaka üstelik modern olacağız diye diye yakında milletin yanında ,sokakta sevişmeyi de normal göreceksiniz. Sizde aynı tayfada olup sevişirken bağırıp cagiranlardan olduğunuz icin savunmaya gecmissiniz hemen. Valla bizde kendimizden geçiyoruz, zirvelere çıkıyoruz ama o zirveden aşağılara anons geçmiyoruz bağıra bağıra.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…