Başta gaipten sesler duyuyorum sandım sonra abla volumü yükseltti. Ders notlarımdan sen sorumlusun komşuTam çığlıklar başladığı anda yüksek sesle ilahi aç ne konsantrasyon kalır ne bir şeyzır zır ağlayan bir bebek sesi de adamın tadını kaçırmak icin ise yarayabilir
Benim yatak odamın duvariyla aynı duvarı paylaştığım komşu da çok atesliydi buraya ilk taşındığımizda, 4-5 ay oluyor zaten. Bi gece çığlık sesine uyandım annem kabus gördü zannedip içeri koştum baktım kaynağı orası değil ve mevzu zannettigim gibi değilBaşta gaipten sesler duyuyorum sandım sonra abla volumü yükseltti. Ders notlarımdan sen sorumlusun komşu
Benimkiler yeni evli s.ctıkBenim yatak odamın duvariyla aynı duvarı paylaştığım komşu da çok atesliydi buraya ilk taşındığımizda, 4-5 ay oluyor zaten. Bi gece çığlık sesine uyandım annem kabus gördü zannedip içeri koştum baktım kaynağı orası değil ve mevzu zannettigim gibi değilodama geri geldim kadın tam gaz devam ediyor ama ne bağırmak sanki kesiyorlar yastığı yüzüme kapatıp uyudum mecbur
Bayadır sesi gelmiyor muhtemelen oda değiştirdiler ya da buraya gelip "kocam uzun zamandır bana dokunmuyor" diye konu açmıştır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?