Yan komşunun yatak odası

Canim bende acik acik uyar, bayanla konus çok sinir bozucu bir durum:s

Hergece olmuyorsa problem edilmemeli. Bazen hepimizin evinde ses oluyor.. çocuk ağlar,gürültü çıkar vs vs.. bunların sürekliliği önemli.. arada bir ses geliyorsa bişey demeniz ayıp olur,gidin o gece salonda yatın :)
Kimse böyle bişeyi bilinçli yapmaz,çok saçma.. çok sık oluyorsa rahatsızlığınızı uygun bir dille anlatın derim.

Yöneticiye vs söyleseniz. Ay bizim komşu da hapsuruyor öksürüyor ses bizim evde. Sanki yan odadan geliyor

Bennde yasadım ayni durumu eskı evimde
Bilgisayardan yoneticinin adında not yazıp
Kargo posetine koyup paspaslarına bıraktım:)

Bu kadınlar niye bağırır anlamıyorum film mi cekiyorsuhuz arkadaş

O an eşinin kulağına fisilda emin ol daha iyi sonuç alırsın

Bağır çağır yapmak sanki bak benim eşim çok iyi der gibi millete duyurmaktir arkadaş
.

Valla öyle kadinlari apartmandaki erkekler de duyduğu için sesini seks objesi olarak görüyorlar bence benim üst komşum öyleydi eskiden
..
Eşim derdi x bey bayağı marifetli heralde yada kadın kendine başkasını arıyor Sesini duyururken.

Ya ben de kadınım hem de ay burcum akrep yani o taraklarda bezim vardır Ama bu çığlık atan kadınlar bana hiç samimi gelmiyor. Havlayan köpek ısırmaz misali işleri güçleri rol kesmek, kesin hareketsiz yatıyordur :) Neyse ben daha fazla konuşmayayım.

Evli herkesin evinden arada böyle sesler gelir bu ayıplanmaz burdaki yanlış yatak odalarının yanyana olması ve ses yalıtımının olmaması.insanlar yatak odalarınıda sevişebilir bebekleri ağlayâbilir öksürebilir.her gece gerçekten yüksek sesle oluyorsa tabiki sorundur ama bazen insanlar sesini kontrol edemeyebilir

Ben de sessiz kalamayanlardanım Biri duyuyordur diye içim içimi yese de yok arkadaş kısamıyorum sesimi. Bas bas bağırmıyorum ama ne bileyim duyuluyor olabilir Utanç verici.

BiZim karşı komşu ile yatak odalarımız ayni duvar üzerinde bende aynı şekilde her seslerini duyuyorum İnan seni anlamadım . İlk kavga sesleri işe başlamıştı duyduklarım eşim uyuyordu seslerine uyanmış öyle fark ettik. Sonra cinsellik duymaya başladık . Onun dışında bir kere nereden geldiğini anlamadığımız çığlıklar vardı ama çok fenaydı o . Eşim dedi ki kadın kocasını istemiyor aslında çok yüksek ses çıkarıyor ki adam tahrik olsun sevişme hemen bitsin diye dedi ben şok oldum. Bu aralar bu çığlık olayları bitti çok şükür duymuyoruz ama o sıralar psikolojik her sesi yine mi kavga yine mi sevişme diye kulak kabartıyoRduk yapacak birşey Yok bence

Eşim dedi ki kadın kocasını istemiyor aslında çok yüksek ses çıkarıyor ki adam tahrik olsun sevişme hemen bitsin diye dedi ben şok oldum
Hah işte bi önceki yorumumda bunu anlatmak istedim. Böyle çığlık çığlığa yapmacık sesler çıkaran kadınlara zerre güvenim yok hepsi rol kesiyor.

Hah işte bi önceki yorumumda bunu anlatmak istedim. Böyle çığlık çığlığa yapmacık sesler çıkaran kadınlara zerre güvenim yok hepsi rol kesiyor.
Adam ne yapıyorda bu kadar çığlık atma ihtiyacı hissediyor acaba ya nasıl yapıyorlar anlam veremiyorum ben asla öyle birşey yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…