Yan komşunun yatak odası

Sevisirken bağıran hanımlar,bu esnada esiniz ne tepki veriyor.susmanizi söylemiyorlar mi?zira o bağırdınız yan komşu, alt komşu,üst komşu adamlarında çok ciddi fantazilere neden oluyordur.sizi akıllarından geçirmelerine neden oluyordur.
Hiç mi bunları düşünmüyorsunuz?
Herkes bağırmayı başarabilir onemli olan kontrolü her durumda saglayabilmek

eşim bir defa bağırma sessiz ol dedi. ilk gecemizdi. simdi temkinliyim. ve 3 gün üst üste denemek isterim ama evde değil. otelde

Bu sevişirken ses çıkması konusunda ben ses çıkaranı değil evi yapan müteahhiti suçluyorum.Cinsel sağlıkla ilgili kitapları olan Doktor Cem Keçe bi' yazısında Türkiye'deki evlerin sevişmeye uygun olmadığından bunun da eşler arasında cinsel açıdan tedirginlik yarattığından bahsediyordu , her evde ebeveyn banyosu olması gerektiğini , duvarların yalıtımlı olması gerektiğini vs anlatıyordu.

Ne denir bilmiyorum ya sabır çekiceksiniz mecburen ya da duvara sopayla vurun ne biliyim.

eşimle okumuştuk. kesinilkle yeni binaların bari uygun olması lazım. illa otellere gıtmeye gerek yok. gerçi antalyada kaldığımız 5 yıldızlı otelde farklı değildi...

Bu yazdiklariniz cinsellikle ilgili kendinizden verdiginiz örnekler de herkes tarafindan okunuyor ayni şekil de birilerinin fantazilerine alet olma durumunuz mevcut hatirlatayim istedim.

Bizde üst komşu hapşurunca, çok yaşa diyoruz. Duvarlar ince vesselam...

Yatakta ölü balık gibi yatarsanız ses falan çıkmaz zaten birde rol yapıyorlarmış mış hey Allahım bu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz bacılar
Sacmalama kiz :) bir cok kisinin yazisina denk geldim numara yapiyolarmis :) sen en libidolu uyesin senden beklenmez boyle birseyde, var yani boyle olan :)

Kimi abarti bagirir kimi bagirmaz.. kimi bole ses cikmasin diye kendini en rahat birakmasi gereken zamanda bile kontrol manyagi olur., herkesin tepkisi farkli tabii :)

Numara yapan yok demedim ki, her bağırana numara denilmesi çok komik bence

Ya her bagiran degildir tabii ama ben cogunun numara oldugu kanisindayim genede okuduklarimdan yola cikarak :)
Nasıl ki magnum reklamında ses salataliktan çıkıyorsa o durumda da kurbağaya filan basıyorlar bence. 1 buçuk yıllık evliyim daha şanslısı nasıl olur bilmiyorum

Benim kocamda aynen böyle söyledi kadın adam daha fazla zevk alsın çabuk boşalsın diye çığlık atıyormuş

Yazmayayim dedimde duramadim. Numara veya degil niye bu kadar zorunuza gitti bu bagirma (anirma)? Yok bagirana guvenmiyormus, yok yalanmis. Sen guvensen ne guvenmesen ne? Sanane zaten.

Olay konu sahibi kadinin bu sesten rahatsiz olmasi, gercekligi, rolu degil. Kac sayfadir bunu konusuyorsunuz.

9 yillik evliyim ses cikaramadim, vay 6 yillik evliyim oyle yapmadim. Belkide eşin yapamiyordur ondan ses cikaramamissindir. Sonrada milletin sesini duyunca mok atiyordur yok araniyor, yok rol yapiyor diye? Olamaz mi?
Arkadas 9 senedir sex yapinca kidemli mi oluyorsunuz? Uzman mi oluyorsunuz?
Evlendiniz, sevişiyorsunuz diye kendinizi bilir kişi hissediyorsunuz anladikta herkes sizin gibi değil. Herkesin özel hayati birebir ayni değil. Bunu da bilin bence.

Yalan dememisim oyun rol dememisim. Bir yillik uzmanim dememisim. Bu konuda 1 yıldır bilgim var daha ses nasil olur bilmiyorum demisim. Ve evet bilmiyorum. Kopurt beni pakizemmmmm diye karikatürler vardı. Yani ben bunu karikatürlerde okuyup gülüyorum. Apartman sisteminde yasayan insanalr kurallara itaat etmek zorunda. Bagirmayu seviyor ise mustakil ev tutmali. Birinin ozgurlugu digerinin ozgurlugu basaldigi yerde biter. Herkesin bir ozgurluk cemberi var. Kesistigi noktalarda hassas olmak sart. Beni de etiketlediniz fakat yazdiginiz cevaplarin hic birinde ben yoktum. Ben konulara eglenceleli cevaplar veririm. Konu sahibi okumus gülmüş gecmis sizin neden zorunuza gitti ki ???

Ayrica bir insana aniriyor demek nedir yahu ? Evet gercekden ozel hayatlar bayaaa bi farkli imis. Anirma dediniz resmen ne ayip.

Mantikli yorum da yapayım bari sonra ban yiyip buralara küsüyorum. Konu sahibi ev sizin ise ses gecirmez taş strafor mu ne var onunla kaplayin duvari. Yok ev sizin degil ise yatak odasina ufak bi radyo tarzi birsey alin o duvar kenarina koyup hafifce muzikler acin o sesleri unutursunuz. Bende de tv srsi geken duvar var oraya dolabimi koydum o koseyi komple kapatti . Ses olayi yuzde 50 azaldi

mafya değillerse duvarı tıklatıp bütün ambiyansı bozun.insanlarsa anlayacaklardır.

Sakin ol tatlim sen doya doya bagir seni tutan mi var :)

sesleri duymaya başladığında sende yüksek sesle konuş bağır gürültü çıkar. sesin net bi şekilde geldiğini anlasınlar.
işin hararetiyle farketmiyor olabilirler
sahi o sesler istemsizmi çıkıyor ben çıkarmak istesemde çıkaramam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…