Yan komşunun yatak odası

Ailenle yaşamasam bağırırdım kesin

Bence kadını uyarmalısın. Ben duyuyorsam üst ve altta duyuyor odayı yalıtın deyin. Cıngar çıkartırsa sizde ilahi, ezan, Kuran açın duvara yapıştırın dinlesinler

He he çok güldüm ya

Anırmak filan ne kadar çirkin tabirler, hiç tanımadığımız insanların yatak odası hakkında denilmeyen şey kalmadı. Duvarlar kağıt gibi, üst katın titreşimini kendi telefonumuz sanıyoruz, hapşırınca çok yaşa diyoruz, zannedersin sabah akşam saatlerce seks yapılıyor. Bir saate bitmiştir. Hoş değil o sesleri dinlemek evet ben de yaşadım aynı şeyi ama yapacak bir şey yok. Süreklilik olursa kibarca kadına söyleyebilirsiniz belki de notlar motlar münasebetsizce yani. Anırmakmış peh.

Tam çığlıklar başladığı anda yüksek sesle ilahi aç ne konsantrasyon kalır ne bir şey zır zır ağlayan bir bebek sesi de adamın tadını kaçırmak icin ise yarayabilir
HAHAHAHHAHSHAHAHAHHAJAKDKDDLJSK HAHAHHASJKDKDD

İnsanları sevişirken bağırabilir kızlar siz o tarz bir yükselme yaşamıyorsunuz diye başkaları da yaşamıyor değil. En basit ve yüz göz olmayan çözüm çok ses çıkardıklarında duvara terlikle vurmak, hemen keserler zaten. Yüzyüze söylemeden önce bir deneyin.

Ben de sessiz kalamayanlardanım Biri duyuyordur diye içim içimi yese de yok arkadaş kısamıyorum sesimi. Bas bas bağırmıyorum ama ne bileyim duyuluyor olabilir Utanç verici.
Dimi gece ses çekiyo biz napalım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…