Ailenle yaşamasam bağırırdım kesintatlım kadın anırmaya başladığı an çüüüüüüüüşşş oohaaaaaa diye sende bağır:) eğer kapına gelip sana bişey derlerse her gece senin anırmanı çekemem ağzına bişey tıka falan bağır komşulara rezil et:) sanki biz evli değiliz apartman hayatı ayıp diye bişey var ay koptum şu an:)
ya apartmanda kamera ne yoksa okkalı bişey yaz kapılarına as ben çatlarım:)Ailenle yaşamasam bağırırdım kesin
eğer ailen kızmazsa kadın anırmaya başladığında sende alay edercesine gül kadının zoruna gider anırmaz bir daha:)Ailenle yaşamasam bağırırdım kesin
Kuzenimi çağırıp birlikte yapıcam hain planlarımıeğer ailen kızmazsa kadın anırmaya başladığında sende alay edercesine gül kadının zoruna gider anırmaz bir daha:)
süpersin ya lütfen gelişmeleri yazsana:)Kuzenimi çağırıp birlikte yapıcam hain planlarımıgaliba onlar başlayınca güleriz
Yazarım hahaha meraklı şeysüpersin ya lütfen gelişmeleri yazsana:)
Bende beklemedeyimYazarım hahaha meraklı şey
He he çok güldüm yaHer gece boylemidokuz senelik evliyim hic sesli sevismedim nasil cikiyor o sesler noluyirda cikiyor hala bu sorunun cevabini bilmiyorum cevaba gelince madem kagit gibi duvarlar sivri topuklu ayakkabiniz ucuyla sertce vurun birde ustune bir guzel yeterrrr diye bir bagirin birdahki sevismelerinde artik ya bantlarlar birbirilerini yada fantazileri icin mekan bulurlar kendilerine
HAHAHAHHAHSHAHAHAHHAJAKDKDDLJSK HAHAHHASJKDKDDTam çığlıklar başladığı anda yüksek sesle ilahi aç ne konsantrasyon kalır ne bir şeyzır zır ağlayan bir bebek sesi de adamın tadını kaçırmak icin ise yarayabilir
Dimi gece ses çekiyo biz napalım :/Ben de sessiz kalamayanlardanımBiri duyuyordur diye içim içimi yese de yok arkadaş kısamıyorum sesimi. Bas bas bağırmıyorum ama ne bileyim duyuluyor olabilir Utanç verici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?