yanak dolgusu hakkında yardım ve bilgi lütfen....

bu arada sozlerinize tamamen katiliyorum.1.KENDI YAGI DA OLSA INSANIN EN FAZLA 3-4 SENE ICERISINDE ERIYOR!!!! BUNU HANGI DOKTORA SORMAK ISTERSENIZ SORUN.2.SOSLIK 3 AYDAN SONRA ASIRI DERECE INIYOR. BEN 5 YIL ONCE DUDAK VE NAZOLABIAL CIZGILERIME YAPTIRDIM SUAN ESAMESI YOK.BENIM KUZENIM YALTI VEDE KENDISI ESTETIK CERRAHI. SUAN ABD DE O YUZDEN BEN BILE DOLGU YAPICAK DOKTOR ARIYORUM.tabiki her doktor yapiyor(estetik cerrahi yada medikal doktorlar) ama iyi yapani bulmak mesele. ozetle yeni yaptiran kisiyi cok iyi anliyorum ben kuzenimi delirtmistim boyle mi kalicam diye. inanin zirnigi kalmiyor zaten hucre(kendi icinizden et gibi birsey alip koyuyorlar)nakli yaptirmadiktan sonra kalmasi imkansiz.ancak bazi hastanelerde yag ayirici santurfuk gibi bir alet var.yag enjeksiyonu sirasinda kaliteli yag ile kalitesizi ayristirip kaliteliyi enjekte ederse o biraz daha uzun kaliyor.ama er yada gec geciyor eriyor vucida karisiyor orda yeserip yasamiyor:) ayrica kalici seyin bile bir caresi var. geri aldirmak. tabiki vucutla kaynasmadan falan sanirim ben de detayini bilmiyorum.ozetle kimse takmasin geciyor yemin ediyorum

inan ki eriyor. ben de 5 sene once belimden aldirip dudak ve burun kenarlarima koydurmustum. emin ol 2 senede eridi. zaten 1 yil icinde buyuk kismi eriyor. inan ki boyle

kizlar simdi tesadufen okudum.kendi 5 yil onceki halimi gordum sanki. allahim neler yasamistim.herkes bana surekli neden agladin yuzun sismis diyodu. bakin yemin ederim ki eriyor. erimicek gibi geliyor haklisiniz ne desem bos gibi gelir simdi ama eriyor. ve suan iyki yaptirmisim yoksa iyce cokerdi burun kenarlarim belki diyorum ama zaten esamesi yok tibben de mumkun deil. imkansiz yani fizik kurallarina aykiri. eriyecek yani bu 2 kere 2 4.:) uzulmyin nolur

kizlar ya nolur okuyun bunlari. simdi size doktor sizi gecistirmek icin oyle soyluyor gibi geliyodur ama gercekten tamami eriyor. istesenizde kalamaz zaten

Ankarada iseniz dr.erol koç ve ellanse dolgu oldukça doğal. Diğerleri gibi değil. Fox Tv de izlemiştim bu dolguyu. Iyice araştırın lütfen. Ve markalara dikkat edin. Bu dolgunun 4 yılda kalıcılığı var. Burun kenarları ma ve elmacık kemiklerime yaptırdım. Şiddetle tavsiye ederim. Bir cc si 800 tl idi. Bana 2 cc gitti. Ucuz dolgulardan kaçının. Patates tarlasına donersiniz. Dr un dolguyu sizin yanınızda açmasını söyleyin birde.

sakın kalıcı düşünmeyin ben mahvoldum yüzüm otobana döndü 2009 da MERSİNDE ÖZAY ERCANA messoestetike gittim saf saf geçici dolgu yaptırdığımı sanarak bana kalıcı dolgu yapmış yanaklarıma yaptırdım gözüme kaydı morarma çökme göz altımda şişme ağlaya ağlaya bebeğimi düşürdüm sonra özay ercanı aradım kendimi tanıtım utanmadan yüzüme kapadı telefonu dr dr gezip yüzümden % 50 sini 15 dikişle çıkartım sakın kalıcı istemeyin helede bioalcamid kesinlikle doktorunu i seçin özay ercan gibi doktorlara gitmeyin sorgulayın doktor diye güvenmeyin para kazanma uğruna mahvetti beni aynaya bakamıyorum.

Inanki tam da ben yuzumdeki durumun farkindaliligini yasayarak gittim bi sürü doktora.ama doktorlar yüz deki deri fazlaligini gorseler dahi yasimin yuz germeye uygun olmadigini soyleyerek yag enjeksiyonu gibi daha kolay bi islemle o kadar para aldiklari icin farketmedi yani.yine gidip yag enjeksiyonu yaptirdim, sonuc pismanlik

Suan ne durumdasiniz acaba, pismaliginiz devam ediyor mu.yaglar eridi mu tamamen

Suan tam da sizin yasadiginiz durumu yasiyorum.duzeldi mi , nasil oldunuz son durumunuz nedir acaba

Ben de bu durumdan muzdarip oldum bayagi. Bir sürü doktor denedim bir sürü para saçtım . 3 4 çeşit dolgu maddesini denedim. En son karar kıldım artık hep aynı doktora gidicem. Yüz dolgusu konusu onemli, yüzü cidden çok değiştiriyor ve iyi yapılınca top top değil de muhteşem duruyor. Ben vollift ve volbella da memnun kaldım. Teosyal berbat oldu yatakta kaya gibi..

Memnun kaldığınız doktor kim acaba emel_86?

Başka forumlara da yaZdım ama belki biri bana yardımcı olur diye heryere yazıyorum gözyaşı oluğuna yağ enjekte etti doktor karnımdan alıp ama sol eridi sağ tuttu yamuğum şu an ve sağdaki kaydı ağzımın yanına kadar şiş suratım 1 ay oldu napıyım nasıl eritiyim yardım edin lütfen

Masaj yapsan sis bölgeye

Bi forumda da masaj falan yapma daha da şişiyo demişlerdi şu an masaj yapmakla yapmamak arasındayım. masaj yapmayabile korkar oldum.biri çıksa dese ki ben böyle yaptım kurtuldum içim rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…