diğer kutuna bakar mısın msj attım oraya düşmüş olabilirMelda profilimde kedi rsmi var seninle konusmak istedigim ozel seyler var burdan yazamiyorum bazi seyleri
mrb, ben 25 yaşındyım yüzüm çok zayıf yanaklarımın dolgun olmasını istiyorum.yanak dolgusu yaptrmak istiyorum.ankarada yaşıyorum.kalıcılığı ve aşağı yukarı fiyatı nedir bilen varsa yazabilir mi? bir de iyi bir doktor???
mrb cevap verdiğin için çok sağol. uzun zaman olmuştu kimse cvp vermemişti. ben hem dudak hem yanak istiyorum. dudak dolgusunu kaça yaptırdın? biraz ona göre bütçemi ayarlamam gerek benim
waay cok iyiymiş 2 yıl 700 cok uygun bence. ama gercekten de 2 yıl sürüyor mu? bir de güzel yapıyor mu doğal görünmesi de çok önemli.resim varsa koyabilir miisn?
evet tamamen haklısın. yüzümüz sonuçta, cok önemli. benim nişanım olcak eylülde inşallah. o zamana dogru senin doktoruna gitmeyi düşünüyorum. tavsiyen için teşekkürler.bir de kaç günde iyileşiyor. ve dolgu yapmak kac dakıka suruyor? doktor tatlı dilli mi? yani rahat olabılcegım birisi mi canım
dudakların cok güzel görünüyor cok begendım ama eskı halını de gorseydım keske karsılastırmak adına :)
Ayip ediosunbefore &after
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çok guzel olmus yaa bayıldım suan acayıp hevesım geldi yaptrmaya :)
Geçmiş olsun..Keşke yaptırmadan önce burada ki yağ dolgusu başlığını okusaydınız uyarılar vardı.Ben yaptırdım 9 ay oldu göz altı yok,yanaklar ve burun kenarı,9 aydır gunun her anı lanet ediyorum,gülmeyi unuttum.Her gun şişeceksiniz,oynadıkça masajla daha çok şişiyor.Ve malesef size daha kötüsünü söyliyeyim asla eski halinize dönmeniz mümkün değil,bunlar canlı hücre,doku aşılaması,tutunucaklar hyalunik asit gibi yokolmuycaklar. .İndi sandığınızda ödemler,oraya koydugu kütle halinde ki yağ naparsan yap gitmiyor,yüze yayılıyor,geniş ablak bir surat oluyor,ince narin hatları kıvrımları mahvediyor.Doktorunun düzelicek falan dediğine inanma,yediği boku başka türlü bertaraf edemez,seni oyalıyacak hep böyle. Sana sabırlar diliyorum ama çok zor kendimdden biliyorum,hayatımın en büyük hatası,bu allahın belası doktorlar geri dönüşü olmayan bir işlemi insafsızca uyguluyorlar, hyalunik asitle yapsa begenmesemen bile eritme imkanın var ya da zamanla o zaten gidiyor,ama yağ öyle değil.allah gani gani belalarını versin,daha detaylı konuşmak istersen facebook adresini at,konuşalım.Tekrardan geçmiş olsun.
Bende bir ay once elmacik kemiklerime ve cokuk olan gozatlarima yag enjeksiyonu yaptirmtim ve hayatimdaki en buyuk pismanligi ve travmayi yaaiyorum hala yuzum zayif geride ama genis ve guzeldi bana cok hafif bir dolgunluk ve canlilik gelevej dedi doktor cilt bakimi gibi anatti resmen ve brn ona gozum kapali inandim simdi bir aydir kork nc bit kabus yasiyorum yemek yiyemiyorum uzuntuden yuzum yamuk oldu bir yanak kucuk yukarda digeri yayvan ve yuzumu asagi cekiyor bakiyorumda bir gozum asagi inmis gibi resmen yuzumde sadece burun kenarinda ince bir cizgi varken simdi otda biyuk gibi bir oyuk var yuz ifadem tamemn degisti gozlalarim gun gectikce torbalaniyot altinda elimr glrnr bezeler var ve gozlatlarimi sisiriyor. Bir ayi gecti ilk iki hafta korkun sisti onun stresi derken sisler indi korkunc yuze iskeletimsi bir hava veren ucgen igrenc yanaklar biri digerinden tamamen farkli erimektrn kaynakli degil yanlis uygulamadan kaynakli zaten yuzumdrki igne izlerinin yeri iki tatafta ck farkli sol taragim disa asagi dogru sag tarafum one yukari dgru tek duam tamamen eriyip gitmesi buyuk bir travma yasiyorum doktora ne sorsam cevao yok bekle tamamen duzelecek diyor ben tamamen erimesi dusinda bir duzelmr olabiecegine inanmiyorum eski zayif dogalyuzumu cokuk ama guzel bakan isildayan gozlerimi cok ozledim hergun dua ediyorum bu durumdan kurtulmak icin cok caresiesizim yaptirip bu durumdan kurtulan varsa yazsin gozleri ve yanaklari normalr donen oldumu varsa ne olur yazsin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?