yanak sarkması !

evet ben 2 kez ameliyat oldum yüzüm çöktü ne yapsam olmuyo düzelmiyo daha önce duymuştum ben bunu estetik yüzü bozuyo zamanla çöküyo kilo almak istiyorum ama olmuyo 9 haftalık filan hamilyeim inşallah yüzden kilo alrım diye bekliyorum:)ufak sorunlar için ameliyat olmayın arkadaşlar göze batmıyosa bozmayın yüzünüzü

estetık yuzu bozuyodan kasıt burun estetıgı degıldır bence..Burnun kenarları herkesın sarkıktır ki hem amelıyat yapınca aynaya cok bakmktan oyle hıssettınz sanırım ıyıce ınceleyınce oyle gelıyodur :) yanakların asagıya dusmesı de yaslılıktır :D kabullenın artık :D

ben doktora nasıl oluyor ya fazlalıkları napıyosunuz diyince burundan kıkırdak çıkarıyoruz deri de kendini topluyor yaşın genç oluğun için daha çabuk toplar dedi hiç düşünmemiştim böle sarkma falan olabileceğini ama çok mantıklı geldi şu an inş. öyle birşey olmaz:(

ben doktora nasıl oluyor ya fazlalıkları napıyosunuz diyince burundan kıkırdak çıkarıyoruz deri de kendini topluyor yaşın genç oluğun için daha çabuk toplar dedi hiç düşünmemiştim böle sarkma falan olabileceğini ama çok mantıklı geldi şu an inş. öyle birşey olmaz:(

bence de yas abaglıdır o sıkıntı yapma kendıne (;

Benim de burun amelyatı sonrası sarkma oldu şişkin şişkindi yanaklarım şimdi sönük ve aşağı sarkık. Yaşım 20 yaştan olacağını hiç sanmıyorum.

Benimde oyle oldu 7 ay oldu burun ameliyati olali yanaklarim öne dogru sarktı hatta sol tarafim daha az sarkik sag tarafim daha cok burnumun sol tarafi daha az şiş sag tarafi daha Cok anlamadim yaa.acaba burnum kotuydude yanaklar dikkatimi mi çekmiyordu simdi burnu yaptirinca diger kusurlar mi goze carpiyor

Burundan kıkırdak çıkartılınca deri fazlalığı zamanla yüze uyum sağlıyor, yaş küçük olursa sarkma problemi olmaz çünkü hâla kollajen üretimimiz devam ediyor ve yüksek. Ben 2 ay oldu, sarkma problemim yok aksine elmacık kemiklerim daha belirgin oldu.

Back
X