ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- Emoji Skoru
- 8.703
- Puanlar
- 158
Bir laka luka yapmadan yardımcı olan da sensin haa ağzını yediğim :):ddajdjffkslAnestol- fito- bepanthen bunların üçünü karıştır sür canım. Anestol ağrıyı alır. Bepanthen- ve fito yaralar için çok iyidir. Geçmiş olsun. Düdüklü tencerede basınç var. O yüzden çok dikkati olmak lazım. Ben estetik cerrahının yanında çalışmıştım. Anne kız yanmıştı düşün kızı tencereye uzak bir yerdeymiş bide. Onları gördükten sonra korkmaya başladım o tencerelerden.
Bir laka luka yapmadan yardımcı olan da sensin haa ağzını yediğim :):ddajdjffksl
Allah razı olsun canım. Sende mi hastasın salgın var Allah cümlemize şifa versinHasta hasta üstelikte çok mutsuzken güldürdün beni Allah'da seni ve sevdiklerini güldürsün.
Allah razı olsun canım. Sende mi hastasın salgın var Allah cümlemize şifa versin
Disarda mi çıplak demisim? Saka misiniz gercek mi ya?
Neyse rica ederim beni alintilamayin ugrasamiycam..
Of arkadaşlar bugün öğlen düdüklüye nohut koymuştum haşlansın diye pişerken birden fısssladı noluyor diye bakarken kapak fırladı memem yandı kolum az bi şekilde yandı ama mememin biraz derisi kalktı silverdin sürdüm hala sızlıyor aman dikkat edin düdüklü tencerelerinize canım yandı hala da sızlıyor.
Ayy çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunOf arkadaşlar bugün öğlen düdüklüye nohut koymuştum haşlansın diye pişerken birden fısssladı noluyor diye bakarken kapak fırladı memem yandı kolum az bi şekilde yandı ama mememin biraz derisi kalktı silverdin sürdüm hala sızlıyor aman dikkat edin düdüklü tencerelerinize canım yandı hala da sızlıyor.