Yandım...

Bir laka luka yapmadan yardımcı olan da sensin haa ağzını yediğim :):ddajdjffksl

Hasta hasta üstelikte çok mutsuzken güldürdün beni Allah'da seni ve sevdiklerini güldürsün.
Allah razı olsun canım. Sende mi hastasın salgın var Allah cümlemize şifa versin

Aklıma youtube'daki dönem 1 tıpçılara hoşgeldin şakası videosu geldi

İlk derste vücut tanıtılırken, hoca bu nedir diye soruyor, çömez tıpçı da çekinip "göğüs" diyor "meme"ye

Tabi hoca baya bi üstüne gidiyor, en son nedir bu sorusuna, meme diye bağırıyorlar

Hepimiz memeliyiz arkadaşlar erkekler dahil

Konu sahibi buarada çoook geçmiş olsun.. Yanık acısı çok fenadır, yaşamadım ama hayal bile edemiyorum..

Bence gıda türü şeyler sürme, zeytinyağı falan, hele ki yoğurdun asla sürülmemesi gerekiyor. Merhemini sür..

Yarın bence bir doktora da git, dermatoloğa yada aile hekimine, belki başka merhem yada başka şeyler önerirler..

Tekrardan çok geçmiş olsun.. Yine de ucuz atlatmışsınız, çok daha kötü şeyler olabilirdi..

Nasil kapagi firliyorya 11yildir kullaniyorum klasik leri gayet iyi fisini aliyorum aciyorum gecmis olsun tam nasil oldu merak ettim

Memeye meme demek bile yadirganiyor hala bu ulkede. Cok sey denir de hicbir seyin degismedigini biliyoruz, hic cenemizi yormayalim.

Konu sahibesi cok gecmis olsun cok uzuldum. Ben de cocukluk caglarimda dus alirken su ilitamayip sicagi ayarlayamamisim on bolgem oldugu gibi yanmisti, allahtan iz kalmadi. Bence bir doktora gorunun lutfen kabuk baglamasi vs derken iz kalabiliyor, insanin cani da cok yaniyor. Bu arada gectikten sonra iz kalmamasi icin elma suyu cok iyi derler aklinizda olsun. Bence imkaniniz varsa doktora gorunun.

silverdin yangısını alır ama uzun vadede su toplamaması ıcın Baticon kullanmanızı önerırım kuruduktan sonra ıse ız kalmaması ıcın Medicasol krem ve Contractubex jeli birini sabah dıgerını aksam olacak sekılde gunluk uygularsanız umarım ız kalmaz..
çok agır bır yanıksa mtlaka hekıme görünün..

Ayy çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…