Yandım...

Allah seni napmasin bilgece.
Aklima geldi benimde bu nokta.
'Memesimi yandi? Haa demekki ince biseyler vardi uzerinde ev hali olaraktan" dedim. Olasiliklari siraladim.
Sen?
Galiba beyninden gecenleri hemen ayni salise kaleme dokuyosun.

Ne bileyim daha once boyle bi sey yasamadigim icin sasirdim. Bi de meme assagida olan bir seydir. Duduklu patlarsa ilk yuze falan gelir diye dusundum..

Belkide sutyen bedeni 100F lerde konu sahibinin? Neden yuzune vuruyosunki
Sizce bu mesaj oldumu sapsik arkadaş yanmış farkiydaysaniz sanırım daha önce hiç başınıza gelmedi yanarken neremize ne dokulecegi belli değil.

Geçmiş olsun.
Tencereniz ne markaydı acaba?

Ne bileyim daha once boyle bi sey yasamadigim icin sasirdim. Bi de meme assagida olan bir seydir. Duduklu patlarsa ilk yuze falan gelir diye dusundum..
Ilk yüze gelecek diye birşey yok 3 defa düdüklü olayina denk geldim yüzlerine gelmedi .

Ya bende korkuyorum düdüklüden ama mercimek çorbasını 15 dk da yapıyor seviyorum :)
Geçmiş olsun...

Edit: meme'ye meme denir

Sizce bu mesaj oldumu sapsik arkadaş yanmış farkiydaysaniz sanırım daha önce hiç başınıza gelmedi yanarken neremize ne dokulecegi belli değil.

Hanfendi siz bilgecemisin?? Ben bilgeceye yaziyorum siz yorum yapiyosunz. Ben yanlis bisy soyledigimi dusunmuyorum. Galiba sizin basinizdanda hic bi saka gecmedi. Hep boyle alingan ve sogukmusnuzdur? Konu sahibi rahatsiz olduysa bunu belirtir ve ben ozur dilerim.
Biz burda kk hanimlari sakalasiriz egleniriz, cogu zamn kimsede atlamaz sen bana bunumu kastettin diye.

Ya bende korkuyorum düdüklüden ama mercimek çorbasını 15 dk da yapıyor seviyorum :)
Geçmiş olsun...

Edit: meme'ye meme denir
Aynen dudukluden ben de korkuyorum annem almıyor eve :)

Bilgeceyim demedim ama daha önce başıma geldi ve konu sahibini anlıyorum yanık konusu sakalisalicak bir konu değil çünkü annem aylarca çekti şaka yapılacak konularda ben de yaparım ama böyle bir konuda yapamam.

Eğer yara varsa pansuman yapmaya çalışın . Mikrop kapmasın .

Belkide sutyen bedeni 100F lerde konu sahibinin? Neden yuzune vuruyosunki
Gerçekten yaptığınız terbiyesizlige geliyor, başınıza gelmediği için böyle gırgır yapıyorsunuz. Yanan sen olmuş olabilirsin ve biri senin acinin üzerine oran buran büyüktür diye ti ye alabilirdi..
Birde utanmadan burada kadınlar kendi aralarında sakalasabiliyor diyorsunuz. Sizce bunun yeri yandığı acıyı paylaşan kadının sayfası mı. Birde utanmadan göğüsleri diyorsunuz.
Terbiyesiz, sizin gibi kadınlardan utanıyorum..

Uff, hanfendi ben ne dedim? Diyorumkiiiii. Dinleyin diyorumkiii. Konu sahibi eger rahatsizsa hic gocunmadan ozur dilerim.
Sizsiniz terbiyesiz, haddinizi asmayin.
Benim gibilerden utaniyomusmus, siz utanilicak sey yasamamissiniz hayatinizda belliii.Gelmis bundan utaniyor, te Allahim.

İşte bu kadarsin.. Biraz okuduğunu anlama eğilimi goster.

hemen acile gitseydiniz yuzeysel gibi durmuyor deriniz kalkmis duzenli pansuman yapilmasi lazim. Aman dikkat edin markasiz uyguna satilan dudukluleri, su eski model lastikli olanlardansa surekli lastiklerini degistirin.

siz çok terbiyeliymişsiniz !!! öğrenmiş olduk.

Geçmiş olsun bende küçükken düdüklüyü patlattım hiç unutmam göbeğim yanmıştı sünnet çocuğu gibi değdirmemeye çalışırdım bluzu göbeğime bir de kış günü

Benim ne olduğum belli, birazda kendine bak. Kimi neden koruma gereği duydunuz pardon??
ben kimseyi korumuyorum. ancak başkalarına verdiğiniz aklı kendiniz uygulasanız daha iyi olur. çünkü öbür türlü hiç inandırıcı ve samimi durmuyor. bunu belirtmek istedim. yani iyi insan böyle olunmaz. iyi insan olmak için verdiğin örneği kendin uygulayacaksın ki sözün dinlensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…