Yandım...

esra_78

Guru
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
413
284
323
Of arkadaşlar bugün öğlen düdüklüye nohut koymuştum haşlansın diye pişerken birden fısssladı noluyor diye bakarken kapak fırladı memem yandı kolum az bi şekilde yandı ama mememin biraz derisi kalktı silverdin sürdüm hala sızlıyor aman dikkat edin düdüklü tencerelerinize canım yandı hala da sızlıyor.

Yoğurt sur canım sizini alır çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım düdüklülere dikkat
Ben çok korktugum için çeyizime koymadım

Anaa en korktuğum şeydir düdüklü bu yüzden.
Böyle hikayeler duyunca da fobi olacak diye korkmuyor değilim.

Sırf bu yüzden eski tip kapağı içine geçirilen düdüklülere elimi bile sürmem.

İki kişi olmamiza rağmen kapağına basınca açılan yeni sezon 5 litrelik düdüklü kullandığım doğrudur

Geçmiş olsun.

ayy geçmiş olsun bi kere benimde başıma geldi abartmıyorum tencerenin kapağı yüzümü teğet geçmişti

Rabbim daha büyüğünden korudu verilmiş sadskam varmış yüzüme gözüme gelmedi bide çocuklarıma allah hepimizi korusun çok sağ olun.

Memeniz mi yandi?
Ciplak miydiniz ki?
Ayrica göğüs deseydiniz daha iyi olurdu sanki..
Gecmis olsun.
Evet canım memem çünkü göğsüm değil ayrıca niye çıplak olayım üstümde hem atlet hem tişört vatdı.siz evinizde ,mutfağınızda,birde çocuklarınızın yanında çiplakmı geziyorsunuz?

yumurta akı sür çok iyi geliyo yanmayı hemen kesiyo refahlarsın geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun verilmiş sadaka varmış. Yemekten elim yandığını zaman medocasoll sur günde üç kez iz kalmaz.ben fena yanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…