- 10 Haziran 2015
- 418
- 301
- 53
Onun yerine içinde basınç varken açmayı kilitleyen sistemi olan düdüklüler alırsanız çok daha iyi olur.kızlat bende düdüklüden çok kprkuyorum bide komşununki patlamıştı tavana kadar her yer yemek olmuştu bilin altımda kaldı heralde bende çeyize diyorumki şu karacanınkişerden alim.. nasıl acaba? dilediğin gibi açabiliyomuşsun onu reklamlardan öyle gördüm.. doğrumu acaba merak ettim...
Sağol canım silverdin sürüp hemen gazlı bezle kapadım çünkü giysime deyip canımı yakıyor.Silverdin iyi bir ilaç.
Bitkisel olarak zeytinyağı ve yumurta akı olabilir.
Zeytinyağını bir pamuk yardımıyla saatte bir sürerseniz, deriyi iyi nemlendirip gerginliğini alacağından acı azalıyor.
Ama yanan yerin üzerini mutlaka kapalı tutun, bir gazlı bez koyun.
Açık kaldıkça mikrop kapma olasılığı artar ve geri dönüşü olmayan sonuçlar yaşanır.
Çok iyi yapmışsınız, pansuman yaparken gazlı bezde kremin karardığını ya da sarardığını görürseniz iyileşme başlamıştır demektir.Sağol canım silverdin sürüp hemen gazlı bezle kapadım çünkü giysime deyip canımı yakıyor.
bende biraz boyle dikkatsiz oldugum oicun annem bana duduklu almadi iste kendimi yakarım diye Bu arada geçmiş olsun allah sizi korumus geneOf arkadaşlar bugün öğlen düdüklüye nohut koymuştum haşlansın diye pişerken birden fısssladı noluyor diye bakarken kapak fırladı memem yandı kolum az bi şekilde yandı ama mememin biraz derisi kalktı silverdin sürdüm hala sızlıyor aman dikkat edin düdüklü tencerelerinize canım yandı hala da sızlıyor.
Of arkadaşlar bugün öğlen düdüklüye nohut koymuştum haşlansın diye pişerken birden fısssladı noluyor diye bakarken kapak fırladı memem yandı kolum az bi şekilde yandı ama mememin biraz derisi kalktı silverdin sürdüm hala sızlıyor aman dikkat edin düdüklü tencerelerinize canım yandı hala da sızlıyor.
Rabbim daha büyüğünden korudu verilmiş sadskam varmış yüzüme gözüme gelmedi bide çocuklarıma allah hepimizi korusun çok sağ olun.
Memeniz mi yandi?
Ciplak miydiniz ki?
Ayrica göğüs deseydiniz daha iyi olurdu sanki..
Gecmis olsun.
Üzerine kaynar su dokuldugu an uzeriniz deki kıyafetın kalınlığı fark etmez istersen 10 kat olsun yine yanarsin annemin de başına geldi yıllar önce ameliyat olsaydım daha iyiydi dedi yanık ameliyattan bile kötü maalesef.Allah seni napmasin bilgece.
Aklima geldi benimde bu nokta.
'Memesimi yandi? Haa demekki ince biseyler vardi uzerinde ev hali olaraktan" dedim. Olasiliklari siraladim.
Sen?
Galiba beyninden gecenleri hemen ayni salise kaleme dokuyosun.
Ay hakkatenMemeniz mi yandi?
Ciplak miydiniz ki?
Ayrica göğüs deseydiniz daha iyi olurdu sanki..
Gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?