- 4 Haziran 2025
- 7
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi bebekligunler
-
Geçmiş olsun canım benim bende İzmir'deyim ciğerlerimiz yandı yapanların iki yakasi bir araya gelmesin inşallahIzmirde ikamet ediyorum. Bu son yanginlardan haberiniz var mı bilmiyorum. Babamı kaybedeli 4 ay oldu dün. Bide feci bi yangin tehlikesi atlattık. Oğlum zehirlenmenin eşiğinden döndü. Neden benim başıma geliyor diyorum yani isyam etmek istemiyorum ama kalbimi gönlümü ferahlatamiyorum. Kimseye anlatamıyorum kendimi. Çok yanlız hissediyorum.
İsyan edecek ne var? Ebeveynlerimiz sonsuza dek yanımızda kalmıyorlar, kalamazlar. Evet ebeveyn kaybı çok zor, çok acı ama hepimizin yaşadığı, yaşayacağı bir durum. Allah sıralı ölüm versin.Izmirde ikamet ediyorum. Bu son yanginlardan haberiniz var mı bilmiyorum. Babamı kaybedeli 4 ay oldu dün. Bide feci bi yangin tehlikesi atlattık. Oğlum zehirlenmenin eşiğinden döndü. Neden benim başıma geliyor diyorum yani isyam etmek istemiyorum ama kalbimi gönlümü ferahlatamiyorum. Kimseye anlatamıyorum kendimi. Çok yanlız hissediyorum.
Sizinde.. Sonucta o anı yasarken duygular baska olabilir degil mi hepimiz ayni duygulari yasasaydik zaten dunya kudralobar dolardı..isyan ediyorum dememis bu arada isyan etmek istemiyorum demis.. yasın etkisini daha atamadan cocuguyla ilgili bi tehlike yasayinca korkmus konu sahibi..evet ALLAH sirali ölum versin de benim cocugum da boyle bi tehlike gecirse cok daha farkli cumleler bile kurabilirdim onemli olan sonrası icin saglikli yol haritasi suan bunalmis dolmus ve cok normalİsyan edecek ne var? Ebeveynlerimiz sonsuza dek yanımızda kalmıyorlar, kalamazlar. Evet ebeveyn kaybı çok zor, çok acı ama hepimizin yaşadığı, yaşayacağı bir durum. Allah sıralı ölüm versin.
Yangın geçen hafta bizim bu taraftaydı. Saatlerce elektriksiz kaldık, evleri boşaltma ihtimaline karşı hazırlık yaptık. Ama neden bizim başımıza geldi demek aklıma gelmedi. Bizim başımıza gelmeyince de dertleniyoruz, üzülüyoruz çünkü.
Biraz bakış açınızı değiştirmeniz gerek.
Tamam siz de ona göre yorum yapın o zaman. Niye benim asyaseyit olup sizin düşünce ve bakış açınızla yorum yapmamı bekliyorsunuz?Sizinde.. Sonucta o anı yasarken duygular baska olabilir degil mi hepimiz ayni duygulari yasasaydik zaten dunya kudralobar dolardı..isyan ediyorum dememis bu arada isyan etmek istemiyorum demis.. yasın etkisini daha atamadan cocuguyla ilgili bi tehlike yasayinca korkmus konu sahibi..evet ALLAH sirali ölum versin de benim cocugum da boyle bi tehlike gecirse cok daha farkli cumleler bile kurabilirdim onemli olan sonrası icin saglikli yol haritasi suan bunalmis dolmus ve cok normal
ama sadece sizin basiniza gelmiyor ki, dünya böyle bir yer. gerekli onlemler alinmayinca da bunlar basimiza geliyor.Izmirde ikamet ediyorum. Bu son yanginlardan haberiniz var mı bilmiyorum. Babamı kaybedeli 4 ay oldu dün. Bide feci bi yangin tehlikesi atlattık. Oğlum zehirlenmenin eşiğinden döndü. Neden benim başıma geliyor diyorum yani isyam etmek istemiyorum ama kalbimi gönlümü ferahlatamiyorum.
Benim boyle bi beklentim yok tam tersi size ayni seyi soyledim...sizin duygularinizda düşüncelerinizde olamayabilir dedim.. siz onun duygusunda yada benim duygumda olun demedimTamam siz de ona göre yorum yapın o zaman. Niye benim asyaseyit olup sizin düşünce ve bakış açınızla yorum yapmamı bekliyorsunuz?
Yorumumu alıntılayıp öyle yorum yapma böyle yap, düşüncelerin yanlış diyorsunuz. Yani benim sizin gibi düşünüp yorum yapmamı bekliyorsunuz. Başka yorumlarla ilgilenmek yerine konu sahibine faydalı olacağını düşündüğünüz kendi yorumunuzu yapmanız daha mantıklı olurdu. Neyse konuyu daha fazla sabote etmemek adına son mesajımdır.Benim boyle bi beklentim yok tam tersi size ayni seyi soyledim...sizin duygularinizda düşüncelerinizde olamayabilir dedim.. siz onun duygusunda yada benim duygumda olun demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?