Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saçların sorun ve çözümleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Off bu ne yaaaa !bu kötü kuaförlerden daha ne kadar çekicez
Kolay gelsin kuzucumm ben sadece watsonstan aldığım ballı bakımı uyguluyorum arada.hindistan cevizi yağı aldım.hala nasip olmadı kullanmak

Off bu ne yaaaa !bu kötü kuaförlerden daha ne kadar çekicez
Kolay gelsin kuzucumm ben sadece watsonstan aldığım ballı bakımı uyguluyorum arada.hindistan cevizi yağı aldım.hala nasip olmadı kullanmak
aa ona hemen başla canım.. lifeconunkiyse baya iyi gelecektir..

söyle bakalım canım yapabileceğim bir şeyse yardımcı olurum..
Teşekkür ederim canım. Senden avatar resmini değiştirmeni rica edicem.korkuyorum onu görunce.şöyle iç açıcı bir resim koysan

Kızlar kusura bakmayın biraz saçma bir soru olabilir ama yanmış saç ıslakken uzayan saç oluyor değil mi? Benim saçım yanalı 5 ay oluyor, o zamandan beri saçıma açıcı sürülmedi fakat hala saç telimi çektiğimde diplere kadar uzama var. Fakat uçtan 10-15 cm falan çok daha kolay uzuyor lastik gibi. Sağlıklı saç da ıslakken çekince çok çok az da olsa uzuyor mu acaba? Çünkü benim dipten gelen saçlarımın sağlıklı olması lazım. Anlamadım

Not: Saçlarım ince telli

yanık saçlarını tamamen kestirene kadar dipten gelenlerin de sağlıklı kalmasını bekleme tatlım.. benim de yandı.. tecrübeyle sabit..

yanık saçlarını tamamen kestirene kadar dipten gelenlerin de sağlıklı kalmasını bekleme tatlım.. benim de yandı.. tecrübeyle sabit..
Çok teşekkür ederim. Şu an tüm yanıkları kestirsem erkek saçı gibi olacak. Keratin bakımı da yapıyorum uzun zamandır 5 günde/ 1 haftada bir yine de pek bir gelişme yok

Çok teşekkür ederim. Şu an tüm yanıkları kestirsem erkek saçı gibi olacak. Keratin bakımı da yapıyorum uzun zamandır 5 günde/ 1 haftada bir yine de pek bir gelişme yok
rica ederim canım.. aynen benim de öyle.. hepsini kestirme zaten ama kestirebildiğin yere kadar kestir gitsin sonra uzadıkça uzadıkça kestirir bitirirsin keratin meratin yaramıyor valla yanmış saça.. tek yol kestirip kurtulmak.. hem daha çabuk uzuyor kestirince..

Keratin gerçekten bu kadar yanmış saçta işe yaramıyor. Evet ilk haline göre birazcık daha iyi belki ama lastikleşmeyi geçirmiyor şu ana kadar düzenli aralıklarla 10-12 kere keratin bakım yaptım yine de çok faydası olmadı.
Belimdeki saçlarımı göğüs hizasında kestirdim 2 ay önce, bundan sonra da dediğin gibi ara ara uçlardan kestireyim o zaman. Çok teşekkür ederim canım :)

aynen yanmış saça etkisi yok malesef.. olsun en azından denemiş oldun sen de aklında kalmaz bundan sonra için rahat kestirirsin.. böyle düşün canım..

aynen yanmış saça etkisi yok malesef.. olsun en azından denemiş oldun sen de aklında kalmaz bundan sonra için rahat kestirirsin.. böyle düşün canım..
Haklısın :) Bir de ben biraz gözümde büyütmüşüm sanırım diğer sitelerde hep saçı süper toparlıyor, yanıkları geçiriyor falan yazıyordu, ben de o gazla birkaç haftada eski haline döner diye umutlanmışım :) daha 1000ml lik ürünüm bitmedi elimde kalmasın diye kullanmaya devam ediyorum ama dediğin gibi kuaföre gidip kestireceğim biraz daha başka çare yok :) dax supergro ve bemiks-bepanthene-bademyağı karışımı da kullanmaya başladım daha çabuk uzasın diye.. Umarım kısa zamanda kurtulurum şu yanıklardan...

umarım canım.. aynen çöpe gitmesin tabi kullan hiç yoktan iyidir sonuçta.. lifeco hindistancevizi yağı da çok hızlı uzatıyor canım haberin olsun.. bir de restorex şampuan..

oryaldan sonra saçlarım boya tutmuyo kaçıncıda çok akmaz saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…