Off bu ne yaaaa !bu kötü kuaförlerden daha ne kadar çekicezvalla kestirdikten sonra da istediğim uzamayı elde edemezsem göze alıp deneyeceğim biotini ama önce bir şu an yaptıklarım nasıl etki edecek kestirdikten sonra onu görmeliyim umarım istediğim gibi uzar hiç biotine bulaşmak zorunda kalmam.. saçlarım uzun değil aslında kuzucum ya uzundu ama işte kestirdim hep yanık mevzuundan şimdi oldu omzumda..gidip bir 5 parmak daha kestireceğim bakalım..
aa ona hemen başla canım.. lifeconunkiyse baya iyi gelecektir..Off bu ne yaaaa !bu kötü kuaförlerden daha ne kadar çekicez
Kolay gelsin kuzucummben sadece watsonstan aldığım ballı bakımı uyguluyorum arada.hindistan cevizi yağı aldım.hala nasip olmadı kullanmak
Evet o.ama niyeyse elim gitmedi bir türlü.aa ona hemen başla canım.. lifeconunkiyse baya iyi gelecektir..
söyle bakalım canım yapabileceğim bir şeyse yardımcı olurum..Evet o.ama niyeyse elim gitmedi bir türlü.
Canım ben senden bir şey isticem
Teşekkür ederim canım. Senden avatar resmini değiştirmeni rica edicem.korkuyorum onu görunce.şöyle iç açıcı bir resim koysansöyle bakalım canım yapabileceğim bir şeyse yardımcı olurum..
ahahahah ay çok güldüm ilahi..Teşekkür ederim canım. Senden avatar resmini değiştirmeni rica edicem.korkuyorum onu görunce.şöyle iç açıcı bir resim koysan
Yi huuuuuuuahahahah ay çok güldüm ilahi..
dur bakınayım bir madem..
yanık saçlarını tamamen kestirene kadar dipten gelenlerin de sağlıklı kalmasını bekleme tatlım.. benim de yandı.. tecrübeyle sabit..Kızlar kusura bakmayın biraz saçma bir soru olabilir ama yanmış saç ıslakken uzayan saç oluyor değil mi? Benim saçım yanalı 5 ay oluyor, o zamandan beri saçıma açıcı sürülmedi fakat hala saç telimi çektiğimde diplere kadar uzama var. Fakat uçtan 10-15 cm falan çok daha kolay uzuyor lastik gibi. Sağlıklı saç da ıslakken çekince çok çok az da olsa uzuyor mu acaba? Çünkü benim dipten gelen saçlarımın sağlıklı olması lazım. Anlamadım
Not: Saçlarım ince telli
Çok teşekkür ederim. Şu an tüm yanıkları kestirsem erkek saçı gibi olacak. Keratin bakımı da yapıyorum uzun zamandır 5 günde/ 1 haftada bir yine de pek bir gelişme yokyanık saçlarını tamamen kestirene kadar dipten gelenlerin de sağlıklı kalmasını bekleme tatlım.. benim de yandı.. tecrübeyle sabit..
rica ederim canım.. aynen benim de öyle.. hepsini kestirme zaten ama kestirebildiğin yere kadar kestir gitsin sonra uzadıkça uzadıkça kestirir bitirirsin keratin meratin yaramıyor valla yanmış saça.. tek yol kestirip kurtulmak.. hem daha çabuk uzuyor kestirince..Çok teşekkür ederim. Şu an tüm yanıkları kestirsem erkek saçı gibi olacak. Keratin bakımı da yapıyorum uzun zamandır 5 günde/ 1 haftada bir yine de pek bir gelişme yok
rica ederim canım.. aynen benim de öyle.. hepsini kestirme zaten ama kestirebildiğin yere kadar kestir gitsin sonra uzadıkça uzadıkça kestirir bitirirsin keratin meratin yaramıyor valla yanmış saça.. tek yol kestirip kurtulmak.. hem daha çabuk uzuyor kestirince..
aynen yanmış saça etkisi yok malesef.. olsun en azından denemiş oldun sen de aklında kalmaz bundan sonra için rahat kestirirsin.. böyle düşün canım..Keratin gerçekten bu kadar yanmış saçta işe yaramıyor. Evet ilk haline göre birazcık daha iyi belki ama lastikleşmeyi geçirmiyorşu ana kadar düzenli aralıklarla 10-12 kere keratin bakım yaptım yine de çok faydası olmadı.
Belimdeki saçlarımı göğüs hizasında kestirdim 2 ay önce, bundan sonra da dediğin gibi ara ara uçlardan kestireyim o zaman. Çok teşekkür ederim canım :)
Haklısın :) Bir de ben biraz gözümde büyütmüşüm sanırım diğer sitelerde hep saçı süper toparlıyor, yanıkları geçiriyor falan yazıyordu, ben de o gazla birkaç haftada eski haline döner diye umutlanmışım :) daha 1000ml lik ürünüm bitmedi elimde kalmasın diye kullanmaya devam ediyorum ama dediğin gibi kuaföre gidip kestireceğim biraz daha başka çare yok :) dax supergro ve bemiks-bepanthene-bademyağı karışımı da kullanmaya başladım daha çabuk uzasın diye.. Umarım kısa zamanda kurtulurum şu yanıklardan...aynen yanmış saça etkisi yok malesef.. olsun en azından denemiş oldun sen de aklında kalmaz bundan sonra için rahat kestirirsin.. böyle düşün canım..
umarım canım.. aynen çöpe gitmesin tabi kullan hiç yoktan iyidir sonuçta.. lifeco hindistancevizi yağı da çok hızlı uzatıyor canım haberin olsun.. bir de restorex şampuan..Haklısın :) Bir de ben biraz gözümde büyütmüşüm sanırım diğer sitelerde hep saçı süper toparlıyor, yanıkları geçiriyor falan yazıyordu, ben de o gazla birkaç haftada eski haline döner diye umutlanmışım :) daha 1000ml lik ürünüm bitmedi elimde kalmasın diye kullanmaya devam ediyorum ama dediğin gibi kuaföre gidip kestireceğim biraz daha başka çare yok :) dax supergro ve bemiks-bepanthene-bademyağı karışımı da kullanmaya başladım daha çabuk uzasın diye.. Umarım kısa zamanda kurtulurum şu yanıklardan...
Tamamdır onlara bakacağım. Çok teşekkür ederim canım :)umarım canım.. aynen çöpe gitmesin tabi kullan hiç yoktan iyidir sonuçta.. lifeco hindistancevizi yağı da çok hızlı uzatıyor canım haberin olsun.. bir de restorex şampuan..
Hangi ürünü kullaniyorsunÇok teşekkür ederim. Şu an tüm yanıkları kestirsem erkek saçı gibi olacak. Keratin bakımı da yapıyorum uzun zamandır 5 günde/ 1 haftada bir yine de pek bir gelişme yok
Davines nourishing keratin serisiHangi ürünü kullaniyorsun
Tesk.ederim cnmDavines nourishing keratin serisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?