Aman .. Sakın derim... Çünkü brezilya fönü kimyasal içeriyor ve geçici bir uygulamadır. Uzun zaman sonra saçlarınız daha da fena olacak. Brezilya fönü, adı üstünde föndür ve tüm dünyada yasaklandı. Onun yerine doğal yöntemler deneyin. Tabii keratin yükleyin, yada keratinbotox var hem natural hem de garantili bir sistem. Ama keratinler, saçları azıcık önce sertleştirdi. Sonra yumuşadı. Yalnız çok hasarlı saçların keratin bakımla toparlanması biraz zaman aldı. 2-3 seans keratibotox denenmesi lazım. Bildiğim kadarıyla, hasarlı saçlar, yani yanan saçlar, öyle bakım yağlarıyla sadece geçici fayda görüyor. Kalıcı tedavi sadece keratin bakım yapılmasıyla mümkün. Hassas saçlarda işlem öncesi keratinbotox yapılması, saçlara bolca keratin yüklenmesi çok faydalı, saçları keratinler bayağı koruyor.yanmış saçlaara en iyi gelen şey brezilya fönü. Ben öyle kurtuldum. Saçlarım lastik gibiydi taranmıyodu bile. Şimdi ışıl ışıl.
reklam amaçlı üyelik açmayın yahu yeter.. bu kaçıncı LIQUID KERATIN öneriniz ve bu ürün dışında başka hiçbirşeye de yorum yapmamışsınız.. inanmayalım arkadaşlar..Kova Hatunum, ben de size katılıyorum. Buse hanım şu an fayda görse bile ileride zararını fena halde görebilir. Doğal yoldan şaşmamak lazım. Kullandığım Liquid keratinbotox ibadlı keratin bakımı hem natural hem de kalıcı. o yüzden çok beğeniyorum. Yoksa çok az bir sertleşme de yapmıştı ama hemen geçti. Şimdi saçlarım keratinbotox ile bomba gibi oldu. Tabi ben de öyleyim))))
öyle, yanık saça çözüm yok.. olsa dünya çapında büyük yankı yapardı yanık saçlı bir ton hatun var ayrıca neden habire yeni ürünler çıkıyor sizce kızlar? çözüm bulunamadı da ondan.. yok keratin yüklemesiymiş yok bilmem ne.. şimdi de saç botoksu çıkarmışlar.. ohoo sonu yok bunun boşuna paramızı bayılıp firmaları zengin etmeyelim..Tek çözüm saçı kestirmek.
Bence de canım.kestirip önce ki ben öyle yaptım.biraz kaldı.biraz uzasın yine kestiricem.sonra çeşitli bakımlarla uzatmaya çalışıcam. Biotinin faydasını gordum yalnız.öyle, yanık saça çözüm yok.. olsa dünya çapında büyük yankı yapardı yanık saçlı bir ton hatun var ayrıca neden habire yeni ürünler çıkıyor sizce kızlar? çözüm bulunamadı da ondan.. yok keratin yüklemesiymiş yok bilmem ne.. şimdi de saç botoksu çıkarmışlar.. ohoo sonu yok bunun boşuna paramızı bayılıp firmaları zengin etmeyelim..
Bence de canım.kestirip önce ki ben öyle yaptım.biraz kaldı.biraz uzasın yine kestiricem.sonra çeşitli bakımlarla uzatmaya çalışıcam. Biotinin faydasını gordum yalnız.
Aynen canım.mümkünse hepsini kestir kurtul.ciddiyim. benim kısaydı zaten.mecburen bekleye bekleye gidiyorum.senin uzunsa kestir gitsin.sağlıklı sağlıklı uzatırsın.biotinin bir zararını görmedim dip boyamı çabuk getirmesi dışındaay biotini ben de düşünüyorum çok ciddi ama cildim çok hassas benim yabancı vloggerlardan da cilde yan etki yapabildiğini duydum o yüzden ona bulaşmıyorum ama çok güzel sonuçlar alınmış hep, sende böyle bir yan etki görülmediyse devam et canım o baya etkili bir yöntem.. ben de daha geçen kestirdim 3 4 parmak ama yok saçta yanık kısım olunca uzaması da yavaş oluyor ben bunu kesinleştirdim artık, o yüzden şimdi yine gidip bir 4 5 parmak kestireceğim.. hayır zaten toplamak dışında başka bir şey yapamıyorum saça bari kestireyim komple gitsin.. bu kadar emek ve para veriyorum uzatmak için, boşa gitmesin ama dimi..
valla kestirdikten sonra da istediğim uzamayı elde edemezsem göze alıp deneyeceğim biotini ama önce bir şu an yaptıklarım nasıl etki edecek kestirdikten sonra onu görmeliyim umarım istediğim gibi uzar hiç biotine bulaşmak zorunda kalmam.. saçlarım uzun değil aslında kuzucum ya uzundu ama işte kestirdim hep yanık mevzuundan şimdi oldu omzumda..gidip bir 5 parmak daha kestireceğim bakalım..Aynen canım.mümkünse hepsini kestir kurtul.ciddiyim. benim kısaydı zaten.mecburen bekleye bekleye gidiyorum.senin uzunsa kestir gitsin.sağlıklı sağlıklı uzatırsın.biotinin bir zararını görmedim dip boyamı çabuk getirmesi dışındaben günde 1 tane kullanıyorum. Ama 2 tane tavsiye ediyorlar,2 ay boyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?