Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yanık saçların sorun ve çözümleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sakın sacınız sıyahkken tek seferde sarıya donmeyın dıyenlerede kulak asmayın yavas yavas sarıya donmek en matıklısı sacı yormamak adına bu arada Schwarzkopf un serumunu kullanırsanız sorun kalmaz dıye dusunuyorum

merhaba arkadaşlar. 2 sene önce saçlarıma oksijenli su sürmüştüm. rengi açıldı, karamel gibi oldu ama çok güzeldi. bir de çok çabuk uzadılar 2-3 ayda belime kadar geldiler. okulların başında sürmüştüm, yaz tatilinde bir gün döküldü. saçımı yıkadım, tarıyordum bir baktım tarak saç dolmuş abartmıyorum saçımın %40'ı gitti. o günden beri dökülüyor. 3 kere kestirdim saçlarımı ama çok azaldılar bi fark yok. mezuniyet olduğu için kestirmek istemiyorum. ne yapacağım yardım edin. :/

Benimde sacım uzun ve bakımlıydı tabiri caizse dillere destandım sanırim nazara geldi ve renk değişimi sonucu yandı ve kestirmek zorunda kaldim çok üzülüyorum resmen depresyona girdim ne yapmalıyimne önerirsiniz

Ah ah bendede.ayni sorun varr saclarim popomdan aşağıdaydi samuray diyorlardi hep duzlestiriciden yiprandi yandi simdi tek çözümüm dogum.kontrol hapi oldu

yanmış saçlaara en iyi gelen şey brezilya fönü. Ben öyle kurtuldum. Saçlarım lastik gibiydi taranmıyodu bile. Şimdi ışıl ışıl.

yanmış saçlaara en iyi gelen şey brezilya fönü. Ben öyle kurtuldum. Saçlarım lastik gibiydi taranmıyodu bile. Şimdi ışıl ışıl.
Aman .. Sakın derim... Çünkü brezilya fönü kimyasal içeriyor ve geçici bir uygulamadır. Uzun zaman sonra saçlarınız daha da fena olacak. Brezilya fönü, adı üstünde föndür ve tüm dünyada yasaklandı. Onun yerine doğal yöntemler deneyin. Tabii keratin yükleyin, yada keratinbotox var hem natural hem de garantili bir sistem. Ama keratinler, saçları azıcık önce sertleştirdi. Sonra yumuşadı. Yalnız çok hasarlı saçların keratin bakımla toparlanması biraz zaman aldı. 2-3 seans keratibotox denenmesi lazım. Bildiğim kadarıyla, hasarlı saçlar, yani yanan saçlar, öyle bakım yağlarıyla sadece geçici fayda görüyor. Kalıcı tedavi sadece keratin bakım yapılmasıyla mümkün. Hassas saçlarda işlem öncesi keratinbotox yapılması, saçlara bolca keratin yüklenmesi çok faydalı, saçları keratinler bayağı koruyor.

keratinbotox şu anda dünyada en güvenli en doğal hem de en garantili sistem. Ciddi sorunu olanlar keratin bakımını uygulayarak saçlarını toparlar. Bu ürün yeni çıkmış, ve şu an kalmamış bile. yeniden üretim yapılacakmış. Diğer ürünlerle karışmaması için LIQUID KERATIN markasını da dikkate almak lazım..

Brezilya fonu sacimin icine etti tabiri caizse
Cookk yillar once...amsn aman

Kova Hatunum, ben de size katılıyorum. Buse hanım şu an fayda görse bile ileride zararını fena halde görebilir. Doğal yoldan şaşmamak lazım. Kullandığım Liquid keratinbotox ibadlı keratin bakımı hem natural hem de kalıcı. o yüzden çok beğeniyorum. Yoksa çok az bir sertleşme de yapmıştı ama hemen geçti. Şimdi saçlarım keratinbotox ile bomba gibi oldu. Tabi ben de öyleyim))))

reklam amaçlı üyelik açmayın yahu yeter.. bu kaçıncı LIQUID KERATIN öneriniz ve bu ürün dışında başka hiçbirşeye de yorum yapmamışsınız.. inanmayalım arkadaşlar..

Tek çözüm saçı kestirmek.
öyle, yanık saça çözüm yok.. olsa dünya çapında büyük yankı yapardı yanık saçlı bir ton hatun var ayrıca neden habire yeni ürünler çıkıyor sizce kızlar? çözüm bulunamadı da ondan.. yok keratin yüklemesiymiş yok bilmem ne.. şimdi de saç botoksu çıkarmışlar.. ohoo sonu yok bunun boşuna paramızı bayılıp firmaları zengin etmeyelim..

Kizlar benim saçlarım baya uzadı vallaha ayda 2.3 cm uzuyor sinameki kuru ve restore şampuan sasmam bunlardan

Bence de canım.kestirip önce ki ben öyle yaptım.biraz kaldı.biraz uzasın yine kestiricem.sonra çeşitli bakımlarla uzatmaya çalışıcam. Biotinin faydasını gordum yalnız.

Bence de canım.kestirip önce ki ben öyle yaptım.biraz kaldı.biraz uzasın yine kestiricem.sonra çeşitli bakımlarla uzatmaya çalışıcam. Biotinin faydasını gordum yalnız.

ay biotini ben de düşünüyorum çok ciddi ama cildim çok hassas benim yabancı vloggerlardan da cilde yan etki yapabildiğini duydum o yüzden ona bulaşmıyorum ama çok güzel sonuçlar alınmış hep, sende böyle bir yan etki görülmediyse devam et canım o baya etkili bir yöntem.. ben de daha geçen kestirdim 3 4 parmak ama yok saçta yanık kısım olunca uzaması da yavaş oluyor ben bunu kesinleştirdim artık, o yüzden şimdi yine gidip bir 4 5 parmak kestireceğim.. hayır zaten toplamak dışında başka bir şey yapamıyorum saça bari kestireyim komple gitsin.. bu kadar emek ve para veriyorum uzatmak için, boşa gitmesin ama dimi..

Aynen canım.mümkünse hepsini kestir kurtul.ciddiyim. benim kısaydı zaten.mecburen bekleye bekleye gidiyorum.senin uzunsa kestir gitsin.sağlıklı sağlıklı uzatırsın.biotinin bir zararını görmedim dip boyamı çabuk getirmesi dışında ben günde 1 tane kullanıyorum. Ama 2 tane tavsiye ediyorlar,2 ay boyunca.

valla kestirdikten sonra da istediğim uzamayı elde edemezsem göze alıp deneyeceğim biotini ama önce bir şu an yaptıklarım nasıl etki edecek kestirdikten sonra onu görmeliyim umarım istediğim gibi uzar hiç biotine bulaşmak zorunda kalmam.. saçlarım uzun değil aslında kuzucum ya uzundu ama işte kestirdim hep yanık mevzuundan şimdi oldu omzumda..gidip bir 5 parmak daha kestireceğim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…