- Konu Sahibi cilebulbul24
Canım azosperm kürler ile düzelmiyor ki zaten, ameliyat ile sperm bulunup tüp bebek yapılabilir diye biliyorum. Rabbim şifa versinEşimde azosperm var canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım azosperm kürler ile düzelmiyor ki zaten, ameliyat ile sperm bulunup tüp bebek yapılabilir diye biliyorum. Rabbim şifa versinEşimde azosperm var canım
Bence kullanın, arkadaşımda onların kürler inden sonra gebe kalmıştı, eşinizde sorun var mıMerhabalar baya da zaman geçmiş ama bizde haftasonu aladık bir tanıdık vasıtasyla burdan ürünlerden değişik bir adam ahmet bey bana sorunun kafamda oldugun söyledi papatya özu yaban mersini özu verdi :) eşime de bir macun verdi bir kavanoz devedikeni özu verdi toplamda 820 tl ödedik şok olduk cıkınca biz ne yaptık diye ama bende çikolta kisti var 2cm rahim yumurtalıklar ve tuplrede sıkıntı yok biri kapalıydı rahim filminde acılmış reglin ikinci gunu yumurta takibi yapacaktı doktorumz içsem mi içmesem mi kararsız kaldım hc de olumsız yorum görmedim adamla ilgili eşimle bile kavga ettik inanın bu sebepten
Varikosel varsa ameliyat oluyor ama eşimde sperm çıkısı var sadece sayısı az ve hareketsiz malesef tüp bebek yaptrıdık ama olmadı ikinciyi denicez ocak gibi, hiç sperm çıkısı olmazsa ameliyatla bulunuyor.Canım azosperm kürler ile düzelmiyor ki zaten, ameliyat ile sperm bulunup tüp bebek yapılabilir diye biliyorum. Rabbim şifa versin
He anladım çıkışı varsa iyi o zaman. Rabbim tez zamanda kucağınızi doldursun, sizin de bizim deVarikosel varsa ameliyat oluyor ama eşimde sperm çıkısı var sadece sayısı az ve hareketsiz malesef tüp bebek yaptrıdık ama olmadı ikinciyi denicez ocak gibi, hiç sperm çıkısı olmazsa ameliyatla bulunuyor.
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah, sizdeki sorun nedir peki söylemek isterseniz tabiHe anladım çıkışı varsa iyi o zaman. Rabbim tez zamanda kucağınızi doldursun, sizin de bizim de
Bizim de sorununuz maalesef sperm düşüklüğü.Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah, sizdeki sorun nedir peki söylemek isterseniz tabi
Rabbim tez zamanda gidersin sıkıntınızı inşaallah. Bizde yeni başladık keçiboynuzu kürüne bakalım fayda edecekmi?Bizim de sorununuz maalesef sperm düşüklüğü.
2 ay önce bir devlet hastanesinde test yaptırdık 24,3 milyon çıktı sayı. Hareket yoktu. Doktor bana başka hastanede tekrar etsin testi dedi, bu hastane tam detaylı bakmıyor dedi , bizde bi umutla başka hastanede yapalım dedik düşük değildir falan dedik.
2 ay sonra eşim başka bir devlet hastanesinde tekrar test yaptırdı maalesef sonuç çok çok düşük çıktı yani 100 bin. Ağır oligoastenoozospermi, çok şaşırdım. İlk testten çok daha düşük çıkmış. Eşim doktora söylemis tekrarla o halde testi demiş. Bilemiyorum İnşallah sonuç yanlıştır, bizde ne yapacağımızı şaşırdık. O 2 aylık süreçte keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyordum. Bilemedim işe mi yaramadı noldu da böyle oldu![]()
Yaa. Üzüldüm ya. Rabbim tez zamanda sıkıntınızi gidersin canım. Valla biz henüz pek kür falan kullanmadık, bakalım yavaş yavaş tüm tahlilleri yapsın ona göre kullanacağız. İnşallah bizde anne olabilirizRabbim tez zamanda gidersin sıkıntınızı inşaallah. Bizde yeni başladık keçiboynuzu kürüne bakalım fayda edecekmi?
onun dışında doktor emodex diye bir ilaç verdi onu kullandı o çok çok az artırdı sayıyı ama normal yoldan gebelik içn yeterli değil tabi, çakşır suyu, kuru incir kürü, ısırgan otu, yanıklar baharattan aldığımız ve daha başka aktarlara yaptırdığımız kürler hiç biri fayda etmedi tüp bebeğe harcadığımız paradan daha çok para harcadık kürlere ama fayda göremedik.
Amin canım İnşAllah 2. kez tüp bebek yaptırcaz haziran ayında başlıcaktık aslında ama pandemiden dolayı bekliyoruz.Yaa. Üzüldüm ya. Rabbim tez zamanda sıkıntınızi gidersin canım. Valla biz henüz pek kür falan kullanmadık, bakalım yavaş yavaş tüm tahlilleri yapsın ona göre kullanacağız. İnşallah bizde anne olabiliriz
Yaa İnşallah tutar canım. Özel hastanede mi yaptırıyorsunuz? Kaç yıllık evli siniz bu aradaAmin canım İnşAllah 2. kez tüp bebek yaptırcaz haziran ayında başlıcaktık aslında ama pandemiden dolayı bekliyoruz.
Benim eşimde aynıKlinefertel yani azosperm eşim
hayır devlette yaptıyoruz canım 2. kezde devlette deneyeceğiz eğer olmazsa ( inşallah olur) üçüncüyü özelde yaptırcaz. Ekimde 3 yıl olacakYaa İnşallah tutar canım. Özel hastanede mi yaptırıyorsunuz? Kaç yıllık evli siniz bu arada
Allah en kısa zamanda nsip eder inşAllahYaşım 46 ve hala umut var eşim üzerinde yoğunlaşmamış lazımmış Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ya anladım peki ne kadar ücreti merak ettim dehayır devlette yaptıyoruz canım 2. kezde devlette deneyeceğiz eğer olmazsa ( inşallah olur) üçüncüyü özelde yaptırcaz. Ekimde 3 yıl olacak
Eşimde morfoloji sadece yuzde 30 cıktı hareketler toplamı 33 ve ustu mu ne olması gerekiyormş sperm sayısı falan sıkıntı yok .Doktor sigarayı bıraksa bile düzelir dedi .Gecen ay catlatma iğnesini denedk ama doktorum catladı mı catlamadımı diye hic bakmadı yumurtalarıma direk yap catlar dedi 2 gun degerlendirin 3. gune ölur zaten yumurta dedi biz de dediğini yaptık ancak tutmadı bu sefer gelişinizde aşılama demişti onu da düşünmediğimz icin gitmedik tekrar doktora ara verdik ama iyi öi yaptk kotu mu bilmiyorumAmin Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah, sizdeki sorun nedir peki söylemek isterseniz tabi
Anladım canım hayırlısı olsun inşAllah hakkımızdaEşimde morfoloji sadece yuzde 30 cıktı hareketler toplamı 33 ve ustu mu ne olması gerekiyormş sperm sayısı falan sıkıntı yok .Doktor sigarayı bıraksa bile düzelir dedi .Gecen ay catlatma iğnesini denedk ama doktorum catladı mı catlamadımı diye hic bakmadı yumurtalarıma direk yap catlar dedi 2 gun degerlendirin 3. gune ölur zaten yumurta dedi biz de dediğini yaptık ancak tutmadı bu sefer gelişinizde aşılama demişti onu da düşünmediğimz icin gitmedik tekrar doktora ara verdik ama iyi öi yaptk kotu mu bilmiyorum
biz rapordan yararlanabildiğimiz için çok tutmuyor ücreti 2000 tl yi bile bulmuyor ama rapordan yararlanamayan kişiler var bizim hastanemizde onlar 8000 civarı tutuyorYa anladım peki ne kadar ücreti merak ettim de
Ya çok iyiymiş, bakalım inşallah eşim simdilik tüp e yanaşmıyorbiz rapordan yararlanabildiğimiz için çok tutmuyor ücreti 2000 tl yi bile bulmuyor ama rapordan yararlanamayan kişiler var bizim hastanemizde onlar 8000 civarı tutuyor