Yanımda başka biri, aklımda başka biri mi var?

feelix

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
19
15
8
önceki iki konuma bakılabilir ancak çok da mühim değil.

biri ile beraberdim. kısa sürdü ama çok aşık oldum. çok güzel şeyler yaşadım. bitti. çok acı çektim sonrasında. 26 yaşındayım ve ilk defa böyle ayrılık acısı çektiğimi hissediyodum. 2 ay civarı sürdü. sonra yavaş yavaş silindiğini hissettim. bu sıradada hayatıma biri girdi. yani unutma evresindeydim aslında hala.

aramız çok iyi. beni gerçekten sevdiğini hissediyorum. hani 'türk erkeği' denilince aklınıza gelebilecek tüm kötü özelliklerden bağımsız. saygılı, sevgili yani nasıl anlatayım çok uyumlu, naif bi insan. ben de seviyorum tabi ki.

ama şöyle bişey var. insan ister istemez önceki ile kıyaslıyor ve duygu namına belki onun yarısı kadar hissedebiliyorum. ve bazen önceki aklıma geldiğinde hala içimde bi sızı oluyor. yüzünü görsem dağılırım gibi geliyor.

karşımdaki insana haksızlık etmek istemiyorum. sırf ilgisi ve sevgisi için onunla beraber değilim, ben de çabalıyorum, seviyorum, ilgi gösteriyorum içimden gelerek ama öncekinin zamansız aklıma gelişi beni üzüyor. vicdanen de kötü hissediyorum bazen.

normal mi sizce?

Sevmek ve ilgi göstermek için çabalanmaz ki...
Ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur.
Türk erkeklerinden korkmayın ayrıca,hepsi de keko değil.

Ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur.
Türk erkeklerinden korkmayın ayrıca,hepsi de keko değil.

sevmek için çabalamıyorum. o anlamda değil. ilişki için yani, mutlu etmek için vs... hani olur ya hediye alırsınız, sürpriz yaparsınız, güzel bi söz söylersiniz vs...

Çivi çiviyi söker doğru yoldasın...Seni hak etseydi yanında olurdu,şimdi yanında kim var ona bak....

sevmek için çabalamıyorum. o anlamda değil. ilişki için yani, mutlu etmek için vs... hani olur ya hediye alırsınız, sürpriz yaparsınız, güzel bi söz söylersiniz vs...
Tamam da bunlar da çaba değildir arkadaşım.
İçinden gelir alırsın,yaparsın,söylersin.
Yani bunların lafını yaptığına göre bariz bir eksiklik var bence.

ben tamamen sevmediğinizi ve aklınızın eski sevgilinizde olduğunu düşünmüyorum. aşk ya da sevgi anlayışlarımız evrilebiliyor. tabii ki 2ay bunun için kısa bir süre ama çektiğiniz acıdan ne dersler çıkardığınıza, farkındalığınıza bağlı. bence onunla da bu durumu paylaşabilirsiniz, ben bir ilişki ve büyük bir acıdan çıktım, ara ara düşünüyorum görsem üzülebilirim vs. diye. dürüst olursanız hem içiniz rahat eder hem de size olan sevgisini ,desteğini görebilirsiniz. sinirlenip çıldırıp giderse zaten anlayışsız birini kaybetmiş olursunuz.

Bitmiş ilişkinle kıyaslaman normal üzerinden iki ay geçmiş biraz zamana yay duygu ve düşüncelerin netleşir

Tamam da bunlar da çaba değildir arkadaşım.
İçinden gelir alırsın,yaparsın,söylersin.
Yani bunların lafını yaptığına göre bariz bir eksiklik var bence.

anlatamıyorum sanırım. çaba değil de davranış diyelim o zaman.

Buraya yazdığın seyleri kendi yerine koyup oku. Önceki sevdiğin hala aklında olan çocuk senin için böyle düşünseydi ne hissederdin

Birine aşık olup ayrılıp 2 ay sonra başkasıyla olmak?
Ne acelen vardı ki bu kadar?

bence yeni tanıştığınla zamana yay arandaki ilişkiyi,ağır bi ameliyat sonrası bile en az üç ay iyileşme süresi vardır,dolayısıyla ayrılık acısının sızısını hissetmen arada ben burdayım demesi bence normal,ben de eşimle tanıştığımda on bir yıl önce öyle bi dönemdeydim,bikaç ay eskisini sık hatırladığım için vicdan acabı yaşıyordum,sonra beş ay sonra eşime anlattım durumu,o çok olgunlukla karşıladı,üzülmen yersiz vs diye içimi rahatlattı,onun tavrı çok iyi gelmişti bana. Sonra eşimle yaşadıklarımız herşey çoğalınca geçti gitti herşey,şimdi yazdıklarınız hatırlattı o günleri.

Yani şimdiki sevgilin aklında başka biri varken senin yanında olsaydı sen kötü hissetmez miydin? Azcık empati diyor.

Önceki sevdiğin hala aklında olan çocuk senin için böyle düşünseydi ne hissederdin?

bundan ben sanki önceki hala beni düşünseydi ne hissederdin diye soruyor gibi anladım ama. neyse. tabi ki üzülürdüm. ama işte siyah beyaz değil durumlar. insan böyle gri haller içinde buluyo kendini. sonuçta eskisini seviyor değilim, yeni olanı da sevmiyor değilim.

Hmm ben bu şekilde anladım kendi açıklasın öyleyse.

İşte grilik bile karşındakine haksızlık.
Karşındaki kişiye duygularından emin olamaman başka, aklına başka birinin gelmesi başka çünkü.

Biri tamemen kalbinden silinmeden, diğer ilişkiye başlamak böyle yapar insanı. Şu an o kişi size sadece yarabandı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…