Yanımda olmayan ablalarım

Sizinkiler size baya kin beslemişler. Uzak durmanız daha hayırlı size bunları söyleyen cocuklarınızıda kendi cocuklarıyla kıyaslayıp yaralayıcı seyler söyleyebilir.

Allah razı olsun canım saol.

Bu konuyu lutfen "aa ikinci cocuk yapmiycak misiniz kardessiz olmaz ilerde napar" diyenler okusun.

Biz 4 kardesiz. Kardeslerimden biri dogumuma geldi. Bir ablam ve kardesim telefon bile etmedi. Belli bir sebep kavga gurultu küslük durumu yok yanlis anlasilmasin.
Esim tek cocuk. O kadar cok arkadasi geldi ki... hic yalniz bir insan gibi hali yok tek cocuk diye.

Konu sahibi ne kadar az beklenti o kadar huzur. Bosverin. Zaten siz de artik her seylerine kosamayacaksiniz.

Gorusuyorum cunku kizlarimi kullaniyorlar bu esnada benden faydalanmaya devam ediyorlar.ikisi birbiriylede anlasamiyor annem hergun agliyor tipki bir zamanlar benim agladigim gibi...benide kabul etmeyecegini annem acikca belirtti iki cocukla sigamazsin ablanlarla gecinemezsin sakin bosanmayi dusunme dedi.tamam dedim zaten esim cok cekilmez biri degil bazen yukseliyoruz kavga gurultu oluyor ama seviyoruz birbirimizi...tek umudum uzak bi yere tasinip kurtulmak...anneligim elstirilir kadinligim elestirilir insanligim elestirilir biktim ama esimede yansitamiyorum iste

Sizinkiler size baya kin beslemişler. Uzak durmanız daha hayırlı size bunları söyleyen cocuklarınızıda kendi cocuklarıyla kıyaslayıp yaralayıcı seyler söyleyebilir.

Allah razı olsun canım saol.
Oğluma da yaptılar canım ben o yüzden artık görüşmüyorum
Küçük ablamın 10 yaşında kızı var Birgün hep beraber annemlerdeyiz benim oğlum o zamanlar 2 yaşında
Yeğenim bisküvi yiyor
Oğlumda abla bana da ver bı tane diye istedi
Ve yeğenim şu cümleyi kurdu
AMA ANNEM SEDASUNUN OĞLUNA VERME BİSKÜVİNİ YOKSA DÖVERİM dedi!!!!
Ablama neden böyle dedin çocuğa bı bisküvi kaç paralık şey insan yolda gördüğü çocuğa veriyo dedim ve eee kızım da elindekini herkese dağıtıyor canımmm kendi yiyemiyor ondan dedim ben küsme ben yeğenime neler neler alırım o benim canım canım dedi!!!

Benim etrafımda da herkes birbirine o kadar bağlı ki ne olursa olsun birbirlerinin her daim yanindalar
ama bize de böyleleri düşmüş napalm
Sen evinde eşinle çocuklarınla iyi ol gerisi boş

boşver ona da üzülme ben tek çocuğum dolayısıyla teyze dayı yok.. ama çocuklarımın teyze diye çağırdıkları arkadaşlarım var..taşınırken evimi silen yardım eden.. sizde tek çocuk yerine koyun kendinizi..

Ben belki yanlış ama eşime anlattım bunları
Hani bilde ona göre davran diye
Beni sevmeyen çocuklarımı da sevmesin çok da lazım değil
Allah eşinle aranı bozmasın her daim mutlu olun inşallah

Yok bu yara zaten kapanmiyor ki.evet insan ogreniyor kendisi ayakta kalmayi sende guclu ol dik dur ve mutlu ol

Ben belki yanlış ama eşime anlattım bunları
Hani bilde ona göre davran diye
Beni sevmeyen çocuklarımı da sevmesin çok da lazım değil
Allah eşinle aranı bozmasın her daim mutlu olun inşallah
Tabii dogumda olanlari esimde biliyor ama detay vermedim zaten pek girmez aila konularina amin hepimiz insallah

Benim daha bugün iki arkadaşım geldi bana yardıma
İkizlerim var bide
Ev işlerine yetişemiyorum
Poğaça kısır bide çay yapmışlar
Hadi sen bugün dinlen biz kızlara da bakarız evini de temizleriz deyip dip köşe herşeyimi yaptılar
Allah bin kere razı olsun

Dediğiniz çok mantıklı aslında öyle düşünsem kendim için daha iyi olur sağolun

Bayram falan zor oluyor işte..

Neden bukadar kıskanıp sana takmış acaba ablan? Cocugunada kötü örnek oluyo sana olan hıncından.

Benim kucuk ablamda hamile oldugumu söylediğimde kız olsun diye umit ediyordu. Bebegin erkek oldugunu ögrenince öyle bi burun kıvırdıki ıyy erkek mi çirkin olursa sevmem falan demeye başladı ve kendisi 5 vakit namaz kılan biri ama daha doğmamış bebeğimi görsellikle eleştiriyor. Gercekten insan ailesi olunca içine atıyor bunları baskası dese bende silerim yuzune bakmam ama kardes olunca kredim daha çok oluyor.

Ben kaza ile hamile kalınıp doğanlardanım
Beni daha çok babaannem büyüttü denilebilir
Ablamın birisi ilkokulu okumuş diğeri ortaokulu
Ama ben liseye kadar okudum
İşte ben olmasaydım annem onlara daha iyi bakarmış
Ben olmasaydım bana harcanan para onların olurmuş
Şimdi mirasda üçe bölünürmüş
Yazarken kolay da yaşarken zor

Hayatım boyunca hep bir kiz kardesim olsun istemisimdir. Hatta iki kızım olmasını da çok istiyorum. Ama her kiz kardes birbirine arkadas olamıyor demek ki
Ben de hamileyim, herkese alınıp kusuyorum, kimseye tahammülüm kalmadi, sürekli ağlıyorum. Burdaki konulara bile ağlıyorum. Belki sizinki de hamilelik duygusalligidir, kendinizi çok fazla uzmeyin

Konuyu şaşkınlıkla okudum ya kardeş ya kardeş ! Hani böyle yorumlar okumuşken kendi kardeşlerim övmek doğru değil ama ne biliyim hep çok çocuğum olsun ben ve kardeşlerim gibi birbirlerine sırtlarını dayasınlar hep destek olsunlar istedim böyle yorumlar okumak beni üzdü açıkcası , hani kv demizden veya görümcemizden merhamet göremeyince garip geliyor darılıp güceniyoruz ya insanın kanı canı merhamet etmezse el neden etsin ki..

ev tasima isi vs hic kolay degil. calisan insana zor gelmis olabilir. hafta ici calis haftasonu ev tasi kolay degil. ama siz de cok werici olmayin onlara karsi. eger fedakarlik yaptgnizi dusunuyorsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…