- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
Aslında ben kendimi çok sorguladım benmi kötüyüm diye ama beni ablalarım hariç herkes sever
Bide görüştüğümüz zamanlarda sorardım neden bana böyle uzaksınız diye eee sen doğmasaydın bizim hayatımız daha kolay olurdu
Sen değil x(ablam) liseye giderdi gibi garip cevaplar aldım
Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah bebeğin
Gorusuyorum cunku kizlarimi kullaniyorlar bu esnada benden faydalanmaya devam ediyorlar.ikisi birbiriylede anlasamiyor annem hergun agliyor tipki bir zamanlar benim agladigim gibi...benide kabul etmeyecegini annem acikca belirtti iki cocukla sigamazsin ablanlarla gecinemezsin sakin bosanmayi dusunme dedi.tamam dedim zaten esim cok cekilmez biri degil bazen yukseliyoruz kavga gurultu oluyor ama seviyoruz birbirimizi...tek umudum uzak bi yere tasinip kurtulmak...anneligim elstirilir kadinligim elestirilir insanligim elestirilir biktim ama esimede yansitamiyorum isteBen artık mesafe falan koymadım ama
Kardeşiz yahu
Aynı sofrada yemek yedik yıllarca
Ama şimdi geçmişe baktığımda hep bı istenmemezlik yaşamışım
sildim ikisinide bitti
Siz hala görüşüyormusunuz???
Benim içimde en ufak bir pişmanlık yok çünkü
Hatta ortanca ablam bı ara eşinden şiddet gördü
Boşanmak için eve geldi ama annem çocuğunu bırak öyle gel yoksa kabul etmem dedi ablama
Bende abla ben çalışır sana da çocuğuna da bakarım boşanmak istiyorsan kimseyi arama ben varım dedim
Öyle çok mutlu olmuski o cümlemden hala herkese anlatıyormuş seda-su çok iyi yürekli kızdır diye
E ama bende bı gün bile olsa yanımda abla istedim çok gördüler
Ben bı tek çocuklarım teyze bilmeden büyüyorlar diye üzülüyorum
Bu koyuyo bana
Hani ben istenmedim de çocuklarım da yalnız kaldı diye koyuyo bı tek
Oğluma da yaptılar canım ben o yüzden artık görüşmüyorumSizinkiler size baya kin beslemişler. Uzak durmanız daha hayırlı size bunları söyleyen cocuklarınızıda kendi cocuklarıyla kıyaslayıp yaralayıcı seyler söyleyebilir.
Allah razı olsun canım saol.
Ben artık mesafe falan koymadım ama
Kardeşiz yahu
Aynı sofrada yemek yedik yıllarca
Ama şimdi geçmişe baktığımda hep bı istenmemezlik yaşamışım
sildim ikisinide bitti
Siz hala görüşüyormusunuz???
Benim içimde en ufak bir pişmanlık yok çünkü
Hatta ortanca ablam bı ara eşinden şiddet gördü
Boşanmak için eve geldi ama annem çocuğunu bırak öyle gel yoksa kabul etmem dedi ablama
Bende abla ben çalışır sana da çocuğuna da bakarım boşanmak istiyorsan kimseyi arama ben varım dedim
Öyle çok mutlu olmuski o cümlemden hala herkese anlatıyormuş seda-su çok iyi yürekli kızdır diye
E ama bende bı gün bile olsa yanımda abla istedim çok gördüler
Ben bı tek çocuklarım teyze bilmeden büyüyorlar diye üzülüyorum
Bu koyuyo bana
Hani ben istenmedim de çocuklarım da yalnız kaldı diye koyuyo bı tek
Ben belki yanlış ama eşime anlattım bunlarıGorusuyorum cunku kizlarimi kullaniyorlar bu esnada benden faydalanmaya devam ediyorlar.ikisi birbiriylede anlasamiyor annem hergun agliyor tipki bir zamanlar benim agladigim gibi...benide kabul etmeyecegini annem acikca belirtti iki cocukla sigamazsin ablanlarla gecinemezsin sakin bosanmayi dusunme dedi.tamam dedim zaten esim cok cekilmez biri degil bazen yukseliyoruz kavga gurultu oluyor ama seviyoruz birbirimizi...tek umudum uzak bi yere tasinip kurtulmak...anneligim elstirilir kadinligim elestirilir insanligim elestirilir biktim ama esimede yansitamiyorum iste
Yok bu yara zaten kapanmiyor ki.evet insan ogreniyor kendisi ayakta kalmayi sende guclu ol dik dur ve mutlu olSizlerinde yarasını deştim ve şaşırdım da okuduklarıma. Çevremdeki herkes öyle bağlıki kardeşlerine bir benimkiler umursamaz gibi geliyordu. Kendi işimi kendim yapmayı yardım beklememeyi zamanla öğrenicem bende
Tabii dogumda olanlari esimde biliyor ama detay vermedim zaten pek girmez aila konularina amin hepimiz insallahBen belki yanlış ama eşime anlattım bunları
Hani bilde ona göre davran diye
Beni sevmeyen çocuklarımı da sevmesin çok da lazım değil
Allah eşinle aranı bozmasın her daim mutlu olun inşallah
Benim daha bugün iki arkadaşım geldi bana yardımaboşver ona da üzülme ben tek çocuğum dolayısıyla teyze dayı yok.. ama çocuklarımın teyze diye çağırdıkları arkadaşlarım var..taşınırken evimi silen yardım eden.. sizde tek çocuk yerine koyun kendinizi..
Oğluma da yaptılar canım ben o yüzden artık görüşmüyorum
Küçük ablamın 10 yaşında kızı var Birgün hep beraber annemlerdeyiz benim oğlum o zamanlar 2 yaşında
Yeğenim bisküvi yiyor
Oğlumda abla bana da ver bı tane diye istedi
Ve yeğenim şu cümleyi kurdu
AMA ANNEM SEDASUNUN OĞLUNA VERME BİSKÜVİNİ YOKSA DÖVERİM dedi!!!!
Ablama neden böyle dedin çocuğa bı bisküvi kaç paralık şey insan yolda gördüğü çocuğa veriyo dedim ve eee kızım da elindekini herkese dağıtıyor canımmm kendi yiyemiyor ondan dedim ben küsme ben yeğenime neler neler alırım o benim canım canım dedi!!!
Benim etrafımda da herkes birbirine o kadar bağlı ki ne olursa olsun birbirlerinin her daim yanindalar
ama bize de böyleleri düşmüş napalm
Sen evinde eşinle çocuklarınla iyi ol gerisi boş
Ben kaza ile hamile kalınıp doğanlardanımNeden bukadar kıskanıp sana takmış acaba ablan? Cocugunada kötü örnek oluyo sana olan hıncından.
Benim kucuk ablamda hamile oldugumu söylediğimde kız olsun diye umit ediyordu. Bebegin erkek oldugunu ögrenince öyle bi burun kıvırdıki ıyy erkek mi çirkin olursa sevmem falan demeye başladı ve kendisi 5 vakit namaz kılan biri ama daha doğmamış bebeğimi görsellikle eleştiriyor. Gercekten insan ailesi olunca içine atıyor bunları baskası dese bende silerim yuzune bakmam ama kardes olunca kredim daha çok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?