- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Kapin toz bezlerini gidiyoruzKomşu topukhijyen Tim geliyor
Konuyu yanlış mı okudunuz acaba?Banyonu yaptırmıyorsun surekli su akıyor, arıyor geçiştiriyorsun bir de laf ediyor diye kızıyorsun
Sadece hayırlısıyla burdan taşınmak istiyorum.O zaman kayıt altına alın ve şikayetçi olun. İlla bir şey yapmak istiyorsanız mesaj atın merhaba sizinle bir sorunum yok ama sabah kızımla yanımızdan geçerken hakaret ettiğinizi duydum, hiç yakıştıramadım bir daha olursa yasal yollara bas vuracağım diye. Zaten bahsettiğiniz gibi biriyse hakaret içerikli bir cevap yazar siz de bunlardan şikayetçi olursunuz. Kapınıza vs gelirse de video çekin.
Etrafta ne kadar çok mutsuz insan var yaaa.. Mutsuzluklarını etrafa da bulaştırmaya çalışıyorlar... Zombi gibiler.. Allah size biraz daha sabır versin inşallah tez zamanda kurtulursunuz.
Teşekkür ederim arkadaşlar. ❤❤❤Rabbim bu tip insanlardan uzak etsin.Eviniz hemen satılsın kurtulun. Hertürlü sorunu düzgün ifade etmenin yolları var. Size sataşmaya hakları yok. Çoçuğunuzun yanında sizi zor durumda bırakmış.
6 7 çocuklu bir aileyeSizin yerinizde olsam öyle bir aileye satarim ki o evi ahahaha
Ona de ki ben @Negohatun un duzen topigindenim. Bir elimde deterjan bir elimde toz bezi var. Hey yavrum hey sensin pislik de..
Komşu topukhijyen Tim geliyor
Değil miKapin toz bezlerini gidiyoruz
Sizin yerinizde olsam öyle bir aileye satarim ki o evi ahahaha
Canım sıkılmıştı ama sagolun kızlar. Güldürdünüz beniEvde stilettoyla geziyorsunuz değil mi?
Kızın ayağına da takunya verin, güm güm takılın.
Öyle terbiyesize böyle cevap verilir.
6 7 çocuklu bir aileye
İnsan kaale aldığı bir şeye canını sıkar, insanlıktan nasip almamış cahil cühelaya can mı sıkılır hiç aşkolsunCanım sıkılmıştı ama sagolun kızlar. Güldürdünüz beni
Bir yaşında bir kızım daha var. Sağolsun elinden geleni ardına koymuyorYeni dogum yapan ve 6 cocuklu bir aile.
Bebek sabaha kadar susmaz aglar
Onlar bizden sonra taşındılar canımDengesiz insanlar canım boşver sen hiç muhattap olma inşallah eviniz en kısa zamanda satılır da kurtulursun ama yeni alacağınız evi de iyi araştırın canım sonra beterin beteri oluyor
Benim annemgilde dengesiz komşu için evlerini satmişlardı
Sizinle önceki komşu konusunda da yazışmıştık. Hala mı düzelmediben de alt komşu olarak üst kattaki hayvanları çıldırtmak istiyorum. nasıl yapıyorlar bunu?
Evet benim.@fesleğen kokulu nane, havalandırmadan bağırıyor falan demiştiniz. siz miydiniz o? benimki öğretmen olduğu için, ben çok eğitimliyim, medeniyim diyip işin içinden sıyrıldı. küfürbaz olamıyorum ama sizin komşunuz Ankara ise tanışabilirim. Arada bana gelir siz de rahat edersiniz:))
HiçççPisliğimi senin üstüne akıtıyorum biz mis gibiyiz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?