Yanımdan geçerken hakaret eden komşu müsveddesi

Banyonu yaptırmıyorsun surekli su akıyor, arıyor geçiştiriyorsun bir de laf ediyor diye kızıyorsun
Konuyu yanlış mı okudunuz acaba?
Geçen sene akıyordu. Yaptirali bir seneyi geçti ama kadının kini geçmedi.

Sadece hayırlısıyla burdan taşınmak istiyorum.
Apartmandaki komşular şahitler. Zaten onlar da şikayetçi.

Etrafta ne kadar çok mutsuz insan var yaaa.. Mutsuzluklarını etrafa da bulaştırmaya çalışıyorlar... Zombi gibiler.. Allah size biraz daha sabır versin inşallah tez zamanda kurtulursunuz.
Eviniz hemen satılsın kurtulun. Hertürlü sorunu düzgün ifade etmenin yolları var. Size sataşmaya hakları yok. Çoçuğunuzun yanında sizi zor durumda bırakmış.
Teşekkür ederim arkadaşlar. ❤❤❤Rabbim bu tip insanlardan uzak etsin.

Canım sıkılmıştı ama sagolun kızlar. Güldürdünüz beni
İnsan kaale aldığı bir şeye canını sıkar, insanlıktan nasip almamış cahil cühelaya can mı sıkılır hiç aşkolsun
Sadece onun canını hazır evi satana kadar bilinçli sıkabilirsiniz ve çok eğlenceli olabilir
Takunya iyidir iyidir.

Dengesiz insanlar canım boşver sen hiç muhattap olma inşallah eviniz en kısa zamanda satılır da kurtulursun ama yeni alacağınız evi de iyi araştırın canım sonra beterin beteri oluyor

Benim annemgilde dengesiz komşu için evlerini satmişlardı

Onlar bizden sonra taşındılar canım

ben de alt komşu olarak üst kattaki hayvanları çıldırtmak istiyorum. nasıl yapıyorlar bunu?
Sizinle önceki komşu konusunda da yazışmıştık. Hala mı düzelmedi
Gerçi sanki benimkisi düzeldi de
Ben her apartmana girdiğimde kapıyı açıp yukarı doğru laf sayarak, girdiği yerde hakaret ederek, aşağıdan bağıra bağıra küfür ederek çıldırttı beni. İşinize yarar mı bilmiyorum.

@fesleğen kokulu nane, havalandırmadan bağırıyor falan demiştiniz. siz miydiniz o? benimki öğretmen olduğu için, ben çok eğitimliyim, medeniyim diyip işin içinden sıyrıldı. küfürbaz olamıyorum ama sizin komşunuz Ankara ise tanışabilirim. Arada bana gelir siz de rahat edersiniz:))

Evet benim.

Maalesef ankarada değilim. Ama küfür edemezseniz yüksek ses ile müziği tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…