- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Cevabınız için teşekkür ederim iyi bayramlar dilerim . O kadar yoruldum ki bir arkadaşım var işyerinde sürekli oda bana kendini ezdirme deyip duruyor . Oysaki bu benim yapım tartışmamak için tamam diyorum ama bugün yaptığı hareket ve geçenlerde bu kadar basit bir şeyi nasıl yapamıyorsunuz deyip gülmesi beni çok incitmişti artık çözüm bulamadım buraya yazmak istedimAynı onun gibi davran.
Daha geçen gün anladım ki cidden kadın kadının düşmanı her yönden, biz başkayız tabi ki hehhe neyse ki şöyle ikili oynayacaksın yapabileceğin şey yok tabi ki doğrulardan şaşmayan ikili oynayacaksın. O sinirliyse seninde sinirli yanın olamaz mı yani söyle lafını asla esirgeme yoksa çok ezilirsin belli ki seni odaklanmış bu şekil de bükmeden çalışıyor sen niye dik duramayacaksın ki
Bende kendime kızdım tabiki unuttum diyeSiz de sorumluluklarinizi tam olarak yerine getirin, kimseyi kendinize kizdirmayin. Yapacaginiz isi unutmak, bunu ustunuze haber vermeyi de unutmakBen olsam ben de cok kizardim kusura bakmayin
Benim bir üstüm oda ezici üslubu ağrıma gidiyorO sizin üstünüzde mi çalışıyor?
Çalışsa bile ezici üslup kötü olur tabi.
Ama esitseniz hakkınızı savunmaniz daha kolay olur.
O kötü olmuş işte.Benim bir üstüm oda ezici üslubu ağrıma gidiyor
Kendinize bir çalışma sistemi oluşturun, bir not defteri ya da kağıdınız olsun, kadın haklı şu durumda. Daha önce dikkatsiz davranışlar sergilediyseniz sürekli uyarmak zorunda hissediyor olabilir, siz bu durumda ekstra uyanık ve dikkatli olmalısınız ki oluşturduğunuz imajınızı değiştirebilesiniz ama bu son durumdan sonra biraz zor.Bende kendime kızdım tabiki unuttum diye
Gerçekten bazen bende cinnet geçireceğim diye korkuyorum kendimden pasif durmamaya dikkat edecegım artık bir yolunu bulacağız . Aynı durummuş hakikatten tek benim böyle sanıyordumAyni seyi ilk isimde ben de deneyimledim. Birkac ay burnumdan getirdi her seyi. Bir sey gosterecek, hemen suratini eksitiyor. Hic muhabbeti yok. Yemege ciktigimda nezaketen onu da davet ediyorum, buna gerek yok falan diyor. Insanliktan nasibini almamis kompleksli tipler oluyorlar genelde.
Ortami boyle bir insana birakir miyim? Amaci zaten beni isimden etmek. Yildirma taktigi guduyor aklinca.
Sabir bir yere kadar... Bir gun dayanamayip cinnet gecirdim resmen ve soylemek istedigim her seyi bagirarak kustum. Genel mudur de duydu. O gun kendine geldi.
Boyleleri karsisinda pasif durursaniz, hizini alamazlar ve sacmaliklarinin dozunu artirirlar.
Gerçekten bazen bende cinnet geçireceğim diye korkuyorum kendimden pasif durmamaya dikkat edecegım artık bir yolunu bulacağız . Aynı durummuş hakikatten tek benim böyle sanıyordum
Bakın o konuda hak veriyorum. Bir dahaki sefer dikkat edecegım mecbur , benim yüzüme olması beni kötü hissettirdi bende nasıl unuttum onunda bilmiyorum yaMesleginiz nedir bilmiyorum ama unuttugunuz seyin sonucu hayati bir durum doguruyorsa ya da siz genel itibariyle unutkan ya da sorumsuzsaniz hizlica toparlanin derim. Mesela hemsire olsaniz (olmadiginizi tahmin ediyorum ama) hastanin ilacini unutsaniz, bunu da sefe soylemeseniz ve ben de sefiniz olsam, ben sizi isten attiririm. O yuzden hizlica aklinizi toparlayin
Hahaha valla gülümsedim yaOnun ismi de A ile basliyordu.
Tabiki ben de kızdım kendime. Keşke olmasaydı oldu bir kere artık nasıl oldu ama ;(Mesela prizi iyi çekmiyorsunuz deyince gidin gösterin ki bakın iyi çektim. Beklemeyin diyorsa zaten beklemiyorum ki sizi deyip cevabını verin. Ama sizin yüzünüzden gerçekten mesaiye kalmışsa arayıp bildirmekte haklı. Unutmanız o işi yapmadığınız gerçeğini değiştirmiyor.
İnsanlık hali diyecegım ama üzerimde çok yük vardı bende bilemedim bu kadar sıkıntı olacağınıKendinize bir çalışma sistemi oluşturun, bir not defteri ya da kağıdınız olsun, kadın haklı şu durumda. Daha önce dikkatsiz davranışlar sergilediyseniz sürekli uyarmak zorunda hissediyor olabilir, siz bu durumda ekstra uyanık ve dikkatli olmalısınız ki oluşturduğunuz imajınızı değiştirebilesiniz ama bu son durumdan sonra biraz zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?