Yanında çalıştığım kadın ve artık gerçekten dayanamıyorum? Nasıl mücadele edeceğimi bilmiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu kadın kadını düşmanı lafına pek katılmıyorum bazı durumlarda evet eğer anlattığınız gibiyse üslubunda bir sıkıntı görmedim ben.
Sizde söylenen bir şeyi unutmayın bende bir başkasının hatası yüzünden fazladan çalışsam sinirlenirim üstelik söylediğim bir şeyse daha fazla sinirlenirdim.

İş konusu dışında muhabbet gerçekten en güzel en duymak istediğim şeymiş gibi . Bende bundam sonra çok daha dikkatli olacağım inşallah
Evet malesef is yerinde arkadaslik olmuyor. O yuzden ozelinizi kimsryle paylasmayin. Arkadas gibi gorunenler de sadece dedikodu uretir o kadar. Tecrubeyle ogrendik bizler de.

yine konu başlığından siz olduğunuzu hemen anladım
çoğu iş yerinde olan şeyler, hem işi yapmayı unutup, hem üste söylemeyi unutursanız bende kızardım muhtemelen. ama genel olarak sizde bu şekilde bu kadar sessiz olmayın, işinizi hakkıyla yerine getirip, ters bir durum olmadığı sürece sizi terslemesine izin vermeyin.

Size hiçbir şey yapamaz verin ağzının payını terbiyesiz kadının. Toplumda kabul görmeyen ezik tiplerdir bunlar. Anladığı dilden konuşun. Sesinizi yükseltin,gevri davranın, surat asın ve konuşmayın iş dışında. O zaman görürsünüz farkı. Sakın ezdirmeyin kendinizi, kavga edin gerekirse.

Sizin yüzünüzden hala çalışıyorsa haklı

Dikkat edeceğim mecbur ne demek, sorumsuz biri gibi görünüyorsunuz dışarıdan. İşi unutmak ne demek ben de asla tahammül edemezdim böyle bişeye. Kadının başka problemli yanları olabilir ama size iyi bile tahammül ediyor demek ki. Ben sizin yüzünüzden hala çalışıyorum demiş sizin yerinizde olsam burada şikayet etmek yerine içim içimi yerdi, ama tabi sorumluluk duygunuz azsa olmaması normal

Isinize sahip cikip, sorumlu bir sekilde calistiktan sonra hala ayni sekilde devam ediyorsa ancak o zaman karsi taraf icin yorumda bulunabilirim..

Ancak su anlattiklariniz ile unutkan, isine kendini veremeyen bir tablo cizdiniz.. Bu sekilde devam ederseniz meslek hayatiniza A Hanim gider bir baskasi bir baskasi gelir. hatta gun gelir giden siz olursunuz..
Issizligin bu kadar yuksek oldugu ortamda, isinize dort koldan sarilirin, baskasi icin degil kendiniz icin..
Her sey gonlunce olsun

Kısa zaman sonra işinizi iyice öğrenip onun yardımına ihtiyaç duymazsınız belki. Böylelikle iletişim azalmış olur. Biraz sabretmeye çalışmanızı öneririm.

Kesin muhasebe türü bir meslek . Öyle bir his aldım. Muhasebe ise haklı olabilir çünkü başkasının hatasını görüp düzeltecegine o işi baştan kendin yap daha iyi yani.
+++ Konuya da cevap vereyim. A hanım yanlış anlamazsınız ben biraz hassas biriyim . Işi yeni öğreniyorum sizin gibi 4 4 Luk olamayabilirim(gazlama) ama biraz daha ılımlı olursanız sevinirim. Ben bazı cumlelerinize alındım açıkçası ( cümleleri söyle) diye konuşma yapabilirsiniz. Aynı şekilde davran diyenler var ama bu tip insanlara aynı şekilde davranmak onları daha çok azdiracaktir. Sonucta sizi müdüre şikayete kadar gider. Kovulmayi dert etmezseniz onun gibi davranın. Işe ihtiyacınız varsa ılımlı ama açık net bir konuşma yapın.

Lhaklı valla kızan kişi, dikkat edin siz de. Ek olarak da sizi hiç sevmemiź ve sinir oluyor çok belli. Sizin şu durumda varlığınız bile rahatsız ediyordur onu. Çözüm yok malesef. İşinizi iyi yapın bir zahmet.

Görevinizi unutmaniz ve bunun o kişiyi fazla mesai yapmasina sebeb olmasi kötü olmusta ben yinede önceki davranislarini yadirgiyorum. Insanlar statü sahibi olup belli mevkilere bu sarküteride müdür bile olabilir bir mevkiye gelince kücuk daglari kendi yaratmiscasina etrafa bir negativlik ekstra bir giciklik bir güç gosterisiyle insanliktan nasibini alamama arasi kendilerini kaybediyorlar iclerindeki ezikligi bastirmak icin mevkilerini mevki olarak bir altı olana resmen nefret kusuyorlar...

İşe kendinize bir ajanda alıp hiçbirşeyi unutmamakla başlayın. Dikkatinizi toplayıp ağzına laf vermeyin. Az çok ne söyleyeceğini bilirsiniz, o söylemeden siz söyleyin

Sizin hatanız yüzünden bende çalışsam kime kızcam tabi ki unutana. Hata yapınca tabi ki söylenir bi insana iş ögretmek kolay degildir. İşinizi layigiyla yapmaya calısın o zaman kızarsa da dik durabilirsiniz karsısında..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…