- 5 Mart 2012
- 468
- 154
- 133
Onu da yasadım canım hem de en yakınım dediğim arkadasım tarafından. Esi ile 15 gün bildigin tatil yaptılar evimizde; eşimin içki dolabında ne varsa içtiler, evde kendi dikkat ettiğimiz herşeyi hor kullandılar (1000 Euro değerindeki yemek masamı sigara yanigi yaptılar), 15 günde eve bir tane ekmek bile alma zahmetinde bulunmadılar (ekmeklerine muhtaç değiliz tabi ki, bizde adet böyledir birinde 3 gün kalacak olsak ev masrafına az çok katkıda bulunmaya çalışırız), durumları var, gidecekleri güne kadar 4000-5000 Euro tutarında alışveriş yaptılar (kıyafet, elektronik vs) sonra da Türkiye'ye dönünce "evinizde kaldık sağolun ama rahat edemedik çünkü hep bizi uyardınız rahatsız hissettirdiniz diye mesaj attılar (masamı yaktın, sigara içilmeyen evimde 15 günde iki karton sigara içtin hayırsız ne diyecektim gel bi de kafama ... Mı ?) tabi ki artık görüşmüyoruz ama Hakkı'mı helal etmiyorum kendisine...
maşallah ne nankör insanlar var ya sinir oluyorum böyle insanlara iyi davrandıkça yüzünü yumuşak gördükçe tepene çıkarda orda bile memnun olmazlar az bile yapmışsınız. otele kalmaya gelmiyor bir aile evine geliyor misafirse de misafirliğini bilmeli canım bu ne rahatlık biz kendi evimizde böyle rahat davranamıyoruz valla