- 15 Şubat 2015
- 2.386
- 4.016
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook:)Siz evi terkettiniz mi hiç aileler konuşunca?
Çoook:)
Baska seylerde ekleniyordu. Karşılıklı söz verıyoduk. Yemek konusunda söz verilmedi hiç. Veremez ki. İnan o baba korkusundan beni boşar yinede babasının dediğini yaprPeki sonra nasıl geri döndünüz? Size sözler verdi mi?
Bnde kaynnama kızıyorum ama abartmadan bnde çok şey yaşadım sadece yemek olsa insanlar ne gördü ise onu yapıyo o kaynanasindan onu görmüş bu yüzden ileri gidemiyorum bnm asıl. Zoruma giden kendi kız kardeşlerinin eşleri bırakıp gitseler annelerine, kaynanamin annesi kadın resmen çıldırir damadınin burnundan getirir bunu da gelip pişkin pişkin anlatır bna da kaynnam bnce hm böyle yaşamış görmüşler hemde inat ediyorlarMadem kendi yemeklerinizi yedirmeye bu kadar meraklıydınız neden evlendirdiniz? Bize metres hayatı yaşatıyorlar.. bide benim kv ertesi gün gururlanır. Ayyy işte oğlanda burda yedi. Son yiyişi olur inşallah
Herkese hayırlı ramazanlar..
Sinirden çatlamak üzereyim. Ben beş yıldır evliyim. Konuya giriyim hemen, kayınvalidelerle aynı apartmanda otuyoruz. Yemek içme ayrı görünümlü ama öyle değil. Beş yıldır evimde kocamla bir kahvaltı yapmadım. Hep aşağıda kv evinde birlikte yaprız. Bu dert mi demeyin sizin sıradan eşiniz çocuklarınızda yaptıgınız kahvaltı benim hayalim! Bir kere evimde geceliklerimle bi kahvaltı edemedik. Hadi dedim huzur olsun. Bizim yeme içme ayrı çünkü düzen yok. . Eşim zaten geç geliyor dün gelmiş dokuz civarı ben büyük olan çocugu alcam aşağı incez yemek yicez. Kan beynime sıçrıyor ya, eve gelir gelmez hemen ailesine koşuyorBu ayda yılda bir olsa başüstüne. Beni çağıranda yok he.Kavga cıkardım eşime bağırdım burası ev değil mi? Burdaki ocak değil mi? Bugün geldi sekiz civarı yine aldı çocuğu indi yemek yiceklermiş. Bende burda tek başıma mal gibi oturuyorum. Kimse demiyor yahu sende gelsene. Toksan bile bi yüzünü görelim. Çok bunaldım tek başıma yiyip içmekten çöpe yemek dökmekten. Adam ailesiyle yaşıyor resmen kızlar cok doluyum hiç güzel anlatamadım kusura bakmayın.
Ay hayır asla yok babası asla izin vermez benim sünepe kocamda babasından çok korkar teklif bile edemez
allah kolaylık versin canım zor bir durummuş eşinin düşünüp akıl etmesi lazım. Senin evde yemek yaptığını biliyordur sonuçtaÇok dedim ev üstüne ev kurulmaz. Bana neden ocak aldın fırın aldın. Ama babası beraber yenecek dedim mii akan sular durur dizlerinin başı çözülür
Allahım bütün kocalar mı aynı :) :)
Bende edemiyorum. İki gündür ağlıyorum beş yılda bezdim. Bukadar sünepe olma ya.. boynunda tasması köpek gibi eğitmişler asla kendi hayatı yok ne denirse o gel oğlum git oğlum.. ağır bi tabir evet ama inanın yüzünede söylüyorum. Tahammül edemiyorum boşanmayı düşünüyorum yavrularıma kıyamıyorumaynı eve veya aynı binaya gelin gidecekler okusun burayı
ben siz anlatırken daraldım. Allah sabır versin. büyük konuşmayayım ama ben tahammül edemem
Baska seylerde ekleniyordu. Karşılıklı söz verıyoduk. Yemek konusunda söz verilmedi hiç. Veremez ki. İnan o baba korkusundan beni boşar yinede babasının dediğini yapr
Aynen böyle. Başka seçenek yok. İşim Allaha kalmış belki taşınırlarda rahat ederim. Demedi demeyin o zamanda bu adama yemek yaparsam taşlayın beniBen bir blöf gerektiğini düşünüyorum ama "ölse de vazgeçmez. beni boşar yine gider" diyorsanız ya tek başına yaşamaya alışacaksınız ya da boşanacaksınız.
Benim başka fikrim yok..
Aynen böyle. Başka seçenek yok. İşim Allaha kalmış belki taşınırlarda rahat ederim. Demedi demeyin o zamanda bu adama yemek yaparsam taşlayın beni
Haklisin.Sen konuş onlarala.. böyle bir patla orda bence.. Bence eşinden çok onlarla konuşman daha etkili olacaktır!
Hahaha iki gün önce geçirdim ama kendimd ettim:) dağ dağa küsmüş dağın haberi yok adamda bana küsHaklisin.
Bazen bir cinnet herseyi halleder![]()
Allah korusunİnşallah taşınırlar da yemek yapıp yapmamanız dert olsun sadece..
Ama eşinizi bu sefer de o semte çağırır bunlar arada kaç km olursa olsun..
bu çok mantıklı,Sen konuş onlarala.. böyle bir patla orda bence.. Bence eşinden çok onlarla konuşman daha etkili olacaktır!