nişanlandın mı ?
Dalgın olabilirsin yanlışta anlamış olabilirsin ama ablanı istemiyo ben bunu anladım.
Keşke ablanı alıp dışarı çıksaydınız işi var biz gezelim deseydin
kardeşi kuzeni filanda olacaksa ablanaydı
biraz o abartmış sanki. büyütmezsen olayı büyümez ayrıca. havadan Nız orasını bilemem
Ayıp etmiş
cok yanlış bir davranış .. Demek ki küçük hatalar karşısında tahammülsüz
bence resmen ıstememıs. tepkısıde o yuzden bu kadar buyuk olmus.Ben havadan nem kapan cinsten bir insan degilim ama bu ara degisik bir kirilganlik var uzerimde.. o da kizdi yanlis anlama dogru anla. Bir bildigim var dedi. Bilmiyorum
tamamda çocuk mu azarlıyo buBen havadan nem kapan cinsten bir insan degilim ama bu ara degisik bir kirilganlik var uzerimde.. o da kizdi yanlis anlama dogru anla. Bir bildigim var dedi. Bilmiyorum
Evet nisanlandim iki hafta oldu nisanimiz olali.
Ablami götürmek istedigi ortamda uygun olmayacagini ifade etti. Tepkisi sert oldu bende üzüldüm. Hem yanlis anladigim hem de onun teokisi icin.
8 yildir birlikteyiz. Küçük hatalara karsi tahammülü yoktur biliyorum. Telafi ediyor sonrasinda ama üzüyor..
8 yıllık süreçte en cok ablam destek oldu bize.
kalp kıdıktan sonra gelen özür doydukran sonra sofraya gelen tuzluğa benzer bilemiyorum yani8 yildir birlikteyiz. Küçük hatalara karsi tahammülü yoktur biliyorum. Telafi ediyor sonrasinda ama üzüyor..
8 yıllık süreçte en cok ablam destek oldu bize.
Bugün bir anda nişanlım aradi bulusalim mi diye kardesi kuzeni falan da olacakti. Bende ablamla evdeyiz. O da gelsin mi dedim. O da inşallah bi plan yapalim ded bir seyler daha konustuk. Ben plana ablam da dahil sekilde zannederek öyle söyledim hazirlanmaya basladik. Sonra nisanlimla konustuk biz hazirlaniyoruz diye.. o da biz derken dedi. Seni soylemistim sadece dedi. ben yanlis anlamisim. Ablamla birlikte daha sonra bir seyler yapalim demis megerse.. bu arada ablam derken nisanlimla ayni dönem mezunlari yani birbirimizden farkli degil kafa yapimiz vs... sonra bir andan sevgilim kizdi simdi ablana ayip olacak biz birlikte takilacaktik bugün dedi. Epeyce sinirlendi yanlis anladigim icin.. bende cok üzüldüm. ablani istemedigim icin degil su an ortam ona göre degil bir bildigim var dogru anla vs..
Bugün olmasin sonra bulusalim seninle de isleri cikmis de dedi. öyle çok üzüldüm bir anda parladi. bende yanlis anladim. Bu ara inanilmaz dikkatim daginik. O amda söylediği bir cümleyi duymamisim megerse. Direk yüzüm düştü. Evdekilere de yansitmak istemedim zorla gülümsuyorumböyle küçük seyler sonradan büyür diye endiseleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?