yanlış anladınız diye niye kızıyor ki? ne hakkı var. onun kardeşi kuzeni varmış sizin de ablanız gelse çok bişey farketmezdi ki? başbaşa yapılmış bi plan bozulmamış nihayetinde ki öyle bile olsa nezaket göstermesi lazım ablanıza ayıp olmaması açısından.
olayın devamında ne oldu peki? buluştunuz mu?
Bulusmadik. Belki size ugrarim aksam dedi.
Merhaba canım öncelikle nişanın hayırlı olsun ,ben burda kimseyi haklı veya haksız bulmuyorum sadece kendi fikrimi belirtmek istedim.Nişanlın seni aramış hep beraber vakit geçirmek istemiş sende ablamda gelsin demişsin o da inşallah plan yapalımda konuşuruz gibisinden cevap vermiş yani zaten net bi buluşma olsaydı gelsin tabii derdi çünkü sonuçta onunda kuzeni vs.. gelicekmiş ablanı istemeyecek hali yok. Keşke sen önce ablana söylemeden haber bekleseydinde o şekilde konuşup beraber yada yanlız gitseydin.Şimdi ablanada ayıp olmasın diye iptal etmiş .Seninle buluşmaması da belki planladığı sadece ikinizin gideceği özel bi yerin olmayışıdır.Ondan öyle söylemiş olabilir biraz kırılıp alınmışsın sanki , üstelik güzel de bi açıklama yapıp "bugün olmasın sonra buluşalım işleri çıkmış dersin " demeni istemiş ablana .Ben burda kötüleyecek bişey bulamadım.Tabi senin üzülmen çok normal ama yanlış anladın diye seninle de görüşmemiş gibisinden düşünmedim ben.8 senelik bi ilişki çok değerli bence , bende 6 senelik ilişkim sonrasında nişanlandım üstelik ayrı şehirlerdeyiz..Kendini üzme ufacık birşeyden dolayı o da sonuçta kötü konuşmamış sadece yanlış anladığını söylemiş.Umarım çok mutlu olursunuz ,arada böyle tuzu biberi olur ilişkinin üstelik nişanlılık döneminde
o değil de siz istememişsinizdir umarım buluşmayı. saygısızlık olmuş.
Cok tesekkurler yapici yorumunuzdan dolayi.. bizde 6 yila yakin farkli sehirlerdeydik iliskimiz suresinde..
ablami kirmadan halletti durumu ama ben kirildim. Normalde bu kadar kirilgan bir yapim yok bu sefer cok degisik hissettim kendimi..
dediginiz gibi 8 yillik iliski cok degerli ki cok zorlardan gectik birbirimizi anlamak birlikte yasamak icin. Cok degisik muallaklardayiz. Ama birbirimize heo destek olmaya calisiyoruz.
Çok uzatrşey değil bence , bu sürecin tadını çıkarın sadece nemlerden geçer her çift ama bu yanlış anlaşılmadan dolayı oluşan bir şey ,umarım gönlünü alır nişanlınakşamdan sonra yaz lütfen :)
Merak ettim kuzenleri ve diğer olan kişilerin olması için size sordu mu ?
Kardesi ve kuzeni olacakti bana sordu bende o yüzden ablami demistim zaten. O baska sefer olsun demis ben de bu sefer icin anlamisim olay bu aslinda.. o kuzeninin olmadigi bir zamanda ablamla olsun diye düşünmüş ama o an ben soyledigini farkli algilamisim. Sonrasinda daha acik ve net konustuk.
Onun kardeşi,kuzeni geliyorsa sizin ablanızda gelebilirdi gayet.
Sanki başbaşa gideceğiniz ,özel rezervasyon yaptırdığınız bir planınız varmişçasına böyle triplere girmesi hoş değil nişanlınızın.
Siz kuzenim,kardeşimde gelecek dediginde"inşallah bir gün bakarız"demiyorsanız oda demesin bir zahmet. Zaten deseniz sorun çıkarır muhtemelen nişanlınız.
Iyide,yanlış anlaşılma varsa uzatmasaydı bu durumu. Ufacık seyi dünyanın sonu gelmişçesine abartmanın anlamı yok. Bu seferlik tamam deseydi.kardeşi için değil ama kuzeni için başka zaman olsun demişliğim var. ha gelmesi gerekse de böyle tepki vermezdim muhtemelen ama olsun.. sorun benim için kimin gelip gelmediğinden öte böyle küçük seyler ilerleyen zamanlarda büyürse veya birikirse..ki dedğim gibi bir yanlış anlaşılma idi. sonra açıkladı haklı sebepleri varmış ancak tepkin üzdü daha tatlı dille anlatsan bende üzülmeden çözülürdü dedim. o da ben de üzülüyorum biraz anla dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?