yanlış anlamanın sonucu

Bulusmadik. Belki size ugrarim aksam dedi.

Cok tesekkurler yapici yorumunuzdan dolayi.. bizde 6 yila yakin farkli sehirlerdeydik iliskimiz suresinde..
ablami kirmadan halletti durumu ama ben kirildim. Normalde bu kadar kirilgan bir yapim yok bu sefer cok degisik hissettim kendimi..
dediginiz gibi 8 yillik iliski cok degerli ki cok zorlardan gectik birbirimizi anlamak birlikte yasamak icin. Cok degisik muallaklardayiz. Ama birbirimize heo destek olmaya calisiyoruz.

Çok uzatılacak birşey değil bence , bu sürecin tadını çıkarın sadece zor dönemlerden geçer her çift ama bu yanlış anlaşılmadan dolayı oluşan bir şey ,umarım gönlünü alır nişanlın akşamdan sonra yaz lütfen :)

Gelirse de gelmezse de ben de kirgin olunca telefonda gorusuruz demistim.. bir gelisme olursa yazarim cok tesekkür ederim..

Merak ettim kuzenleri ve diğer olan kişilerin olması için size sordu mu ?

Kardesi ve kuzeni olacakti bana sordu bende o yüzden ablami demistim zaten. O baska sefer olsun demis ben de bu sefer icin anlamisim olay bu aslinda.. o kuzeninin olmadigi bir zamanda ablamla olsun diye düşünmüş ama o an ben soyledigini farkli algilamisim. Sonrasinda daha acik ve net konustuk.

neden ablanı istemiyormus bende onun kardesiyle kuzenini istemezdim olaya bak

Yanlış anlamışsanız ne varki? Ablanızda gelseymiş. Bu kez de böyle olsaymış. Abartmış bence.
Ha bir süprizi vardır başbaşa falan tamam ama sanırım öyle bişi de yok. Eeee?

Sen onun kuzenini kardeşini kabul ediyosan o da senin ablanı kabul etmeliydi.

Ben olsam yanlış anlamada olsa bozuntuya vermezdim çünkü benim kardeşimi karşımdaki kabul etmiş.

Başbaşa bi etkinlik olsa anlarım ama değil.

yanlış anladığın için kızmış azarlamış falan da sen de sustun mu karşısında? deseydin ''baş başa yapılan bi plana dahil etmedim ya ablamı zaten senin kuzen falan da olacak ablam neden başka sefere oluyor bana mantıklı bi açıklama yap o zaman'' demedin mi? ''bi bildiğim var'' demiş, ''söyle o bildiğini ben de bileyim de ablamı istemediğini düşünmim en azından'' deseydin, kızacak ne varmış ki kızıyo ''ben öyle dememiştim ama neyse tamam ablan da gelsin'' diyebilirdi neymiş bildiği şey.

kuzeni erkek mi? acaba kuzeni sağlam ayak falan değil de ablana yanaşır diye mi düşündü ki? ne olursa olsun güzelce açıklaması gerekir bak bundan dolayı diye.

Onun kardeşi,kuzeni geliyorsa sizin ablanızda gelebilirdi gayet.
Sanki başbaşa gideceğiniz ,özel rezervasyon yaptırdığınız bir planınız varmişçasına böyle triplere girmesi hoş değil nişanlınızın.
Siz kuzenim,kardeşimde gelecek dediginde"inşallah bir gün bakarız"demiyorsanız oda demesin bir zahmet. Zaten deseniz sorun çıkarır muhtemelen nişanlınız.

kardeşi için değil ama kuzeni için başka zaman olsun demişliğim var. ha gelmesi gerekse de böyle tepki vermezdim muhtemelen ama olsun.. sorun benim için kimin gelip gelmediğinden öte böyle küçük seyler ilerleyen zamanlarda büyürse veya birikirse..ki dedğim gibi bir yanlış anlaşılma idi. sonra açıkladı haklı sebepleri varmış ancak tepkin üzdü daha tatlı dille anlatsan bende üzülmeden çözülürdü dedim. o da ben de üzülüyorum biraz anla dedi..

Iyide,yanlış anlaşılma varsa uzatmasaydı bu durumu. Ufacık seyi dünyanın sonu gelmişçesine abartmanın anlamı yok. Bu seferlik tamam deseydi.
Yanlış anlamayın ama bu kadar alttan alır,herşeye he derseniz,bu devran hep böyle sürüp gider

Onun kardeşinin ve kuzeninin olduğu planda ablama yer olmasaydı üzerine bide böyle tepki alsaydım aniden tepki verip parlamak neymiş baştan öğretirdim ona. Hiç tahammül edemiyorum böyle durumlara. Siz de etmeyin ki o da sizi çocuk gibi azarlayamasın.

Güzelce yanlış anladığını dile getirebilirdi konu hiç uzamazdı. Ama verdiği tepki ablanın gelmesinden kaynaklanıyor gibi olmuş şimdi. Onun gelecek dedikleri okeyse sizinkilere bas bas bağırmak niye?

Ben hala onun kuzeninin ve kardeşinin gelmesinin uygun olup senin ablanin gelmesinin neden uygun olmadigini anlayamadım ve çok merak ettim cidden bi açıklasan

neden istemiyormuş ablanı, nasıl bir ortammış ki onun kardeşi kuzeni varken abla fazlalık gelecekmiş?
eşim kardeşimi istemese çok bozulurdum, değil ki üstüne yanlış anladın diye tribe girecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…