Yanlış Anlamış Olabilir miyim

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
4.035
4.364
333
Ankara
Arkadaşlar ben çalışan bir bayanım, her gün binaya giriş çıkışlarda herkese mutlaka selam verir hafifçe gülümserim yani biraz yumuşak yüzlü görünüyorum sanırım. Asıl mesele ise şu; bir hafta önce işyerindeki odamın stor perdesi temizlik elemanları tarafından yukarıya kadar çekilmiş ben de indirmeye çalıştım fakat orda takılı kalmış indiremedim, temizlik görevlisi bayanla birlikte uğraştık olmadı sonra bu bayan güvenlikçilerden birini çağırmış adam geldi perdeyi düzeltti bu arada odamda da bir bayan arkadaşım daha var yalnız değilim yani, neyse adama nezaket gereği teşekkür ettim odadan çıktı aynı günün akşamı bu adam sosyal medyada bütün eski paylaşımlarıma beğeni yapmış hatta birisine kalp bırakmış ve arkadaşlık isteği göndermiş ben bu kalpli beğeniyi görünce çok sinirlendim bir de hiç beğeni yapmadan arkadaşlık isteği gönderse bu kadar kızmam ama arkadaşım değilken taaa eski gönderilerime kalp bırakmak nedir, adamı derhal engelledim ertesi gün iş yerine gittiğimde de binaya girerken selam vermeden geçtim, o günden beri ben yaklaşırken hemen arkasını dönüyor veya içeriye kaçıyor sizce ben bu adamı yanlış mı anlamışım, siz olsanız tavrınız ne olurdu?

Hehe stor olayını bayagı yanlış anlamış,iyi yapmışsın

Kendi kendine gelin güvey olmuş arkadaş. İyi yapmışsınız hiç yüz göz olmamakla. En azından gururlu bi arkadaşımızmış da yapışmamış size. Hiiiç çizginizi bozmayın bence

sen doğru anlamışsın da adam yanlış anlamış..

Bir kalpte benden ❤

Bence doğru anlamışsın ayrıca ne öyle zart diye kalp atıyor tanışma faslı olsa neyse..
Oh iyi yapmışsın..
Ben olsam " sen hayırdır kalp malp?" Derdim
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, insanları incitmekten korkarım yanlış anlamadığımı bilmeme rağmen yine de acaba yanlış mı anladım diye vicdan yapmıştım şimdi rahatladım

Bir de eski paylaşımlarıma bakmış olması öyle sinir bozucu ki, yani resmen profilimi didiklemiş yaaa resmen midem bulandı adamdan

Paylaşımını herkese açık yapma
Arkadaşın olmayan gönderini görmesin beğenmesin
Açık profile dalmış dan diye
Olabilir

Paylaşımını herkese açık yapma
Arkadaşın olmayan gönderini görmesin beğenmesin
Açık profile dalmış dan diye
Olabilir
Paylaşımlarım arkadaşlarım ve arkadaşlarımın arkadaşlarına açık, bu adamla demek ki ortak arkadaşımız varmış sonuçta bizim kurumun güvenlikçisi yani

Paylaşımlarım arkadaşlarım ve arkadaşlarımın arkadaşlarına açık, bu adamla demek ki ortak arkadaşımız varmış sonuçta bizim kurumun güvenlikçisi yani

İşte arkadaşın arkadaşının görmesine gerek YÖK bence
Gizlemelisin yoksa böyle sorunları olabilir
İnsanlar aşını bildiği herkesin profiline bakıp tüm fotolarını inceleyebiliyor maslesef

İnşallah almıştır, şimdi yanlış anlamadığımdan emin oldum ya keşke diyorum önce bi güzel paylayıp öyle engelleseydim
Seninki en güzel olmuş.
Akmadan kokmadan anlayacağını anlamış.

Artik selam da vermeyelim insanlara bi mana cikarnasinlar diye.

Ne günlere kaldik
Ya inanın 10 yıldır çalışıyorum bu kurumda evet gülüeryüzlüyümdür falan ama aynı zamanda gayet seviyeli ve ciddi bir duruşum vardır ve kurumdaki herkes ciddiyetimle tanır beni, nasıl bi kafayla böyle bir hadsizlik yaptı anlayamadım açıkçası

İşte arkadaşın arkadaşının görmesine gerek YÖK bence
Gizlemelisin yoksa böyle sorunları olabilir
İnsanlar aşını bildiği herkesin profiline bakıp tüm fotolarını inceleyebiliyor maslesef
Haklısınız, dediğiniz gibi yapmak en doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…