Üç yıldır falan bizim kurumda güvenlikçi, sadece selam vermekten başka bir iletişimim de olmadı şimdiye dek, dediğim gibi herkes ciddiyetimle tanır beni nasıl cesaret etti anlamadım ve adamın ismini bile bilmiyordum, yani bir de güvenlik elemanı yaa sözde bizi koruyacak kişi.... hadsiz şey...Bir teşekküre böyle atlanır mı yahu? Hiç mi iyi bir davranış görmemiş kekoya bak..
İyi yapmışsın. Hiç muhattap olma. Zaten belli ki yol yordam bilmeyen biri..
Hadsizlik değilde saçma bi şekilde ümitlenmişÜç yıldır falan bizim kurumda güvenlikçi, sadece selam vermekten başka bir iletişimim de olmadı şimdiye dek, dediğim gibi herkes ciddiyetimle tanır beni nasıl cesaret etti anlamadım ve adamın ismini bile bilmiyordum, yani bir de güvenlik elemanı yaa sözde bizi koruyacak kişi.... hadsiz şey...
Selam verince evlilik hayalleri kurmaya başlayan kızlarımız, tebessüm edince aşık olunduğunu sanan erkeklerimiz...
Üç yıldır falan bizim kurumda güvenlikçi, sadece selam vermekten başka bir iletişimim de olmadı şimdiye dek, dediğim gibi herkes ciddiyetimle tanır beni nasıl cesaret etti anlamadım ve adamın ismini bile bilmiyordum, yani bir de güvenlik elemanı yaa sözde bizi koruyacak kişi.... hadsiz şey...
Yani ne cesaret anlamıyorum, içimden yahu ben sana mı kaldım demek bile geçiyor da neyse...Hadsizlik değilde saçma bi şekilde ümitlenmiş
Büyük konuşmamak o kadar da yüksekten bakmamak lazım, gönül bu... :)Yani ne cesaret anlamıyorum, içimden yahu ben sana mı kaldım demek bile geçiyor da neyse...
Ya özgüvenin de bi sınırı olur benim o adamla ne işim olur bi düşünmesi gerekir, haddini bildirmişim değil mi :)Erkeklerdeki şişik özgüven sebep bu tip hareketlere malesef..
Toplum ve yetiştirme biçimi diyebiliriz kısaca..
Ama itinayla had bildirilir..
Yüksekten bakmıyorum ama bir de mümkün olan ve olmayan durumlar vardır insan bunun idrakinde olmalı benceBüyük konuşmamak o kadar da yüksekten bakmamak lazım, gönül bu... :)
Bir selam, bir teşekkürden ne çıkarmış da böyle yürümemiş koşmuş resmen?
Tavrınızı koyarak çok iyi yapmışsınız alimallah ertesi gün de selam verseniz "en iyi ihtimalle" çiçek çikolata gelirdi herhalde.
Aman bence de deşmeyin; beyefendi belli ki buluttan nem kapmaya hazır. Tutup naz yaptığınızı filan düşünebilir.ya yanlış anlamadığımdan ilk anda emin olabilseydim daha sert bir tavırla haddini bildirirdim sadece engellemekle kalmazdım ama artık geçti deşmeye gerek yok
Çok doğru söylüyorsunuz hiç bu şekilde aklıma gelmemişti sessizlik, muhatap bile olmamak en güzel tepki sanırımAman bence de deşmeyin; beyefendi belli ki buluttan nem kapmaya hazır. Tutup naz yaptığınızı filan düşünebilir.
Evet sanırım öyle olmuşBence adam sizi daha önceden beğeniyordu. Perde için geldiğinde siz se kibar davrandıysanız, kendi aklınca size adım atmak istemiş. Ama eline yüzüne bulastırmış
Bu nerenin kibri sizdeki?Ya özgüvenin de bi sınırı olur benim o adamla ne işim olur bi düşünmesi gerekir, haddini bildirmişim değil mi :)
Size öyle görünüyorsa cevabı da kendinizdedir, iyi geceler....Bu nerenin kibri sizdeki?
Cümlenizden resmen kibir akıyor. Haddini bildirmek ne demek? Sizin gibi çok yüksekteki (!) birini beğenmesi hadsizlik tabi.Size öyle görünüyorsa cevabı da kendinizdedir, iyi geceler....
Haaaa bu arada unuttuğum detay var adam sanırım evli ve ben o açıdan diyorum yanı ben ahlaksız bir kadın mıyım ki onla ne işim olur bi düşünmeli diye!!! Ama hemen saldırı ve eziklik moduna geçiyorsunuz anlamadan dinlemeden, pes!!!!Bu nerenin kibri sizdeki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?