Yanlış Anlamış Olabilir miyim

Heee eminim öyledir
O berbat yorumu yazan sizsiniz. Neyi anlayıp dinleyeyim daha?

İyi siz engellemişsiniz sadece ben görünce de bir güzel azarlardım bir daha evli hali ile edepsizlik yapmamayı öğrenirdi böylelerine çok sinir oluyorum.size kendinizi kötü hissettirmiş.ama edep yoksunu insan çok malesef.siz çizginizi bozmadıktan sonra gerisi önemli değil

Sonra da bu kadınlar neden hep asık suratlı diyorlar. Toplu taşımada göz göze geldiği kadını takip eden adamlar var bu ülkede.

Gerçi bence adam taciz etmek istememiş. Yol yordam bilmeyen biri olarak fotoğrafları beğenip kalp atmak ona bir adım atma yöntemi gibi gelmiş olabilir. Arkasını döndüğüne göre mahcup olmuş. Bir sonraki sevdasında aynı hatayı yapmaz umarım

Lütfen bu yazdığımı herkes duysuun. Kadınlar için bazen kaba suratsız kendini bi şey zanneden vs vs deniliyor. Allah aşkına. Bir teşekkğr bir selamdan bir güler yüzden anlam cıkaran erkekler oldukça, ciddi ve mesafeli durmaktan baska ne sansımız olabilir. Bu ğlkeyi erkekler mahvetti. Tecavğz cinayet hırsızlık gasp. Bi eğitemedik bunları. ya o arkadaş saplantılı biri olsaydı. Sizle muhtap olmakta ısrarcı olsaydı. Durduk yere iş almıştınız basınıza. Kadınlsrın bu ülkede hapşırması suç olacak yakında. Sorunlu sorunku tiplerle dolu etrafımız.

Kalkıp bir de konu sahibine "kibirli" deniyor..
Ben de hep mesafeli görüneceğim derken kibirli dururum. Bunu başkasının anlaması zor. Tanıyanlar anlar ancak nasıl biri olduğumu. Soğuk duruşuma rağmen bize servis çeken evli 3 çocuklu şoförün biri bana aşk mektubu yollamıştı. Uzun zaman ben ümit verecek bir şey yapmadım diye kafa yordum. Halbuki sorun bende değil zihniyette.

O güvenlik elemanı da bir teşekkürden hülyalara dalıp fanteziler kurmuş kafasında. Konu sahibi "haddini" bildirmeseydi etrafına yayıp dedikodu bile çıkarırdı..

Biz eşimle aynı şirkette tanışıp evlendik. Hala aynı yerdeyiz. Henüz nişanlanlıydım. Bir gün sosyal medya hesabıma bir mesaj geldi.
Güya yemek yerken işçinin birine çok anlamlı bakmışım. Evleneceğin adam iki masa önümde karşımda ona bakarken denk gelmiş bakmışımdır. Allahın kekosu neler türetmiş fındık kadar beyniyle. Cevabını verdim. Eşime bir kaç hafta sonra anlattım. Genç cahil tekrar rahatsız etmedi diye pek üstünde durmadı. Ki ben de istemezdim zaten..

İnsanlar bazı şeyleri yaşamadan çok kolay yargılıyorlar. Üstelik küçümseyerek..

Bir haftadır gerçekten kendimi kötü hissediyorum, vicdan yapıyorum ya adam art niyetli değilse diyorum ki bunu derken kendim bile inanmıyorum bi taraftan ya acaba dışardan çok mu hafif kadın gibi görünüyorum diyorum sinirlerimi bozdu resmen

Ağzınıza sağlık, aynen dediğiniz gibi olurdu ben yüz versem adam büyük bir zafer kazanmışcasına heryerde dedikodumu yapardı ki profil resminden tam bir keko olduğu bu tarz biri olduğu belli, e böylelerine de yaklaşım tarzım kibir olarak algılanıyorsa evet sonsuz derecede kibirliyim... Ayrıca kibirli olsam adam perdeyi düzelttikten sonra asla teşekkür etmez sanki mecburmuş gibi davranırdım, yargılayan kişi okuduğunu, dinlediğini anlayamıyor demek ki...

İnanın bir haftadır binaya girip çıkarken ben tedirgin oluyorum, insanlara Allah’ın selamını vermeye çekiniyorum. İşin garibi ben bu sıkıntımı burda dile getirince kadının biri çıkıp beni kibirli olmakla yargılıyor

Adam sizi beğenmiş, adım atmış. Sanki taciz etmiş gibi davranıyor herkes de taciz böyle bir şey değil. Şansını denemiş işte.
Yorumun şeyi hatırlattı Gizem Özdilli geçen kendine mesaj atan Şeneri ifşa etti ya bir de yazmış tanıyormuş gibi bir de yazmış filan falan onu hatırladım ya millet Gizem Özdilliyle iyi dalga geçmişti taciz edilmedin filan yazmışlardı tam da onu hatırladım işte :)

Ben bu adamın evli olma hikayesine inanmadım madem evli olmasından dolayı da rahatsız oldunuz baştan derdiniz adama da bak evli olduğu halde bana istek attı resimlerimi beğendi filan falan.

Siz adam güvenlikçi diye ona mı bakıcaaaamm beeee ona mı kaldık modundaydınız iki eleştiri geldi biraz yönü değiştirdiniz.

Böyle düşünebilirsiniz tabii davul bile dengi dengine denilmiş ama size gelen eleştirilere verdiğiniz cevaplar siz de eziksiniz demek filan kimin ne oldum delisi olduğunu kimin zamanında ezildiğini şimdi makam mevki sayesinde biraz toplumda sözü geçtiğini gösteriyor.

Bazı arkadaşlar da yanlış anlamış surat asmakla gülmemekle kibirli olunmaz konu sahibinin ona mı kaldık lafına kibirli denildi.

Heee bu yorumu yaptık şimdi biz de mi ezik olduk gözünüzde yoksa doğruyu söyledik kovacak mısınız?

Rezaletmiş ya Ben o olayı görmedim ama 2-3 gün önce Twitter'da okudum, sizinle tanışmaya çalışan bir erkek sizi taciz etmiyordur, insan ilişkisi için olağan bir süreç bu diye. Demek ki o olayla ilintiliymiş

Hanımefendi sizin inanmamanız hiiiiççç önemli değil burda kime kendimi ispat etme çabasında olayım ki kimse kimseyi tanımaz etmez, benim takıldığım nokta adamın teşekküre karşılık yaptığı davranıştı, evli ya da bekar olmuş olması durumu değiştirmeyeceği için o ayrıntıyı düşünmedim, benim yorumlarımda güvenlikçi olduğu için kabul etmediğim gibi bir ifade yok o sizin kafanızda var!!! Demek ki siz tanımadığınız kişilere bile kendinizi ispat etmek için yalan söyleyebilme kapasitesine sahipsiniz ki beni de bunla itham ediyorsunuz herkes karşısındakini kendi gibi bilir. Ayrıca mevkiyi makamı doğduğum andan itibaren iyi bir aileye mensup olarak zaten kazanmışım ezik demeniz çok ama çok komik bahsettiğiniz yorumu adamın bana kalpli beğeni yapmasına bi teşekküre böyle hemen atlamasına çok sinirlendiğim için senin gibi zihniyetteki bi adamla ne işim olur anlamında yaptım ama siz ANLAYAMAZSINIZ!!!!!!!

Bakın bende konuyu ilk okuyunca konu sahibine hak verdim

Ama sonradan yorum sahipleri hanimefendiye hakverdikce yorumlari bi degisik olmus brn sana mi kaldim keske paylasaydim gibi seyler demis

Hatta sonrasinda sanirim evli gibi bir yorumu olmus bunu başta belirtse belki kibir olarak algilamayicaz

Benzer biseyi bdn yasadim gecsnlerde telefonum dustu kurumdaki bir guvenlik gorevlii bakinca kirilmadi deyip gulumseyip gittim

Bi kac gun sonra odamda kimse yokken erken saatte geldi adini bile bilmiyorum gunaydin hal hatir ben bi isi var sandim sonra bir arkadas gelince gitti ikinci kez tam odamin kapisini kapattim bi sabah yeni geldim kapi caldi actim karsimda yine o gunaydin nasilsin dedi tesekkur ettim bende sordum kapiyi kapatim gittim

Bi sonraki sefer arkadaslarla oturuyordum tam basimi cevirdim meger bana bakiyormus hemen basini dondu daha derdini anlayabilmis değilim belki sosyal medya kullansam oda beni ekleyecdk ama kalkip hadsiz nerden o cesareti bulmus ben ona mi kaldim gibi seyler dusunmem cunku bence kimse kimseden ustun degil

insan hemcinsinin zekasını bu kadar küçümsememeli yahu. ayıp ama..
Haklısınız, hemcins ayrımı yapmadan kimse kimseyi küçümsememeli ancak sonradan mevki sahibi olduğuma ve bu yüzden ezik olduğuma dair yorum yapan birinin de bazı şeyleri anlamakta güçlük çektiğini düşünüyorum hanımefendi

Benim başka konulara yapmış olduğum yorumlarıma baksanız kimsenin kimseden üstün olmadığını düşündüğümü anlardınız, güvenlikçi olduğu için paylasaydım demedim yanlış anlamadığımı yorumlardan sonra farkedince keşke paylasaydım dedim

Bir de eski paylaşımlarıma bakmış olması öyle sinir bozucu ki, yani resmen profilimi didiklemiş yaaa resmen midem bulandı adamdan
bende sinir oluyorum..arkadaşımın arkadaşı tanımam etmem....fellik fellik eskilere gidiyorlar..hemen engelliyorum

Ben zaten guvenlikci oldugu icin kucumsediginizi soylemedin ama ben sana mi kaldim cumlesi kucumseme içerir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…