Valla ne kasdetti bilmiyorum ama canim sikildi.Ağzımız kokmasin ne olur ne olmaz derkendudaklarina yapisacaginizi dusunmedi sanirim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ne kasdetti bilmiyorum ama canim sikildi.Ağzımız kokmasin ne olur ne olmaz derkendudaklarina yapisacaginizi dusunmedi sanirim
![]()
Dur durValla ne kasdetti bilmiyorum ama canim sikildi.
Konuşmaya metin olarak bakınca bişey yok gibi geliyor ama bi taraftan da rahatsız ediyor sanki. Önemli olan adamın bu sohbet sırasında size hissettirdiği şey. Bence siz rahatsız oldunuz.Bugun yasadigim bir olayi anlatacagim size. Sadece normal mi ben mi abarttim onu ogrenmek istiyorum.
Isten ciktim servise bindim bugun. Arkamda ayni kurumda calistigim bir adam oturuyormus. 55 yaslarinda. Tanimiyorum kendisini. Bana dogru egildi. Meslegimi sordu cevapladim. Nasil atandigimi sordu. Ben de karsilik olsun diye onun meslegini sordum. Sonra esinin tayin aldirdigini belki kendisinin de baska sehre tayin aldiracagini soyledi. Gitmek istedigi sehrin cok guzel oldugunu soyledim dondum onume. Taktim kulakliklari muzik dinliyorum. Durttu. Sakiz uzatiyor. Aldim ayip olmasin diye sakiz cignemem normalde. Tesekkur ettim. Agzimiz kokmasin ne olur ne olmaz dedi. Cevap vermedim. Bir dakka sonra sizin isler de cok yogun sizi goruyorum hep calisirken dedi. Evet yogun dedim. Arkadasinin adini soyledi. Onun odasina giderken goruyorum dedi. Farkli katlarda calisiyormusuz normalde. Sizin oda da cok kalabalik iki kisilik odaya alsalar dedi. Ben memnunum arkadaslarimla dedim. Odasina cay icmeye cagirdi. Gel mutlaka diye. Tesekkur ettim. Bitti konusma.
Takildigim nokta. Ben normalde muhabbet etmem tanimadigim insanlarla. Ayni servistekilerle gunaydin gunaydindir iliskim ve maalesef insanlari iyi niyetli goruyorum konusurken ama sonra yanilabiliyorum.
Sizce bu anlattigim konusma normal mi. Takilincak bir nokta var mi.
Bugun yasadigim bir olayi anlatacagim size. Sadece normal mi ben mi abarttim onu ogrenmek istiyorum.
Isten ciktim servise bindim bugun. Arkamda ayni kurumda calistigim bir adam oturuyormus. 55 yaslarinda. Tanimiyorum kendisini. Bana dogru egildi. Meslegimi sordu cevapladim. Nasil atandigimi sordu. Ben de karsilik olsun diye onun meslegini sordum. Sonra esinin tayin aldirdigini belki kendisinin de baska sehre tayin aldiracagini soyledi. Gitmek istedigi sehrin cok guzel oldugunu soyledim dondum onume. Taktim kulakliklari muzik dinliyorum. Durttu. Sakiz uzatiyor. Aldim ayip olmasin diye sakiz cignemem normalde. Tesekkur ettim. Agzimiz kokmasin ne olur ne olmaz dedi. Cevap vermedim. Bir dakka sonra sizin isler de cok yogun sizi goruyorum hep calisirken dedi. Evet yogun dedim. Arkadasinin adini soyledi. Onun odasina giderken goruyorum dedi. Farkli katlarda calisiyormusuz normalde. Sizin oda da cok kalabalik iki kisilik odaya alsalar dedi. Ben memnunum arkadaslarimla dedim. Odasina cay icmeye cagirdi. Gel mutlaka diye. Tesekkur ettim. Bitti konusma.
Takildigim nokta. Ben normalde muhabbet etmem tanimadigim insanlarla. Ayni servistekilerle gunaydin gunaydindir iliskim ve maalesef insanlari iyi niyetli goruyorum konusurken ama sonra yanilabiliyorum.
kararsız geldim bir kere çok uzatmış yaniBugun yasadigim bir olayi anlatacagim size. Sadece normal mi ben mi abarttim onu ogrenmek istiyorum.
yaaa bi ben mi pis düşündüm dedimAğzımız kokmasin ne olur ne olmaz derkendudaklarina yapisacaginizi dusunmedi sanirim
![]()
Muhtemelen amca ekmeğini "muhabbetle" kazanan birisi...vardır ya boyleleri...ondan duyduğunu ona anlatır..oda oda ...masa masa gezer ..herkesle arası iyi....gittiği odada cayini içer...aa akşam olmuş !! Genç mesai arkadaşı da adamın bu yoğunlukla yetistiremedigi işleri öğlen yemeğe çıkmayıp yetiştirmeye çalışır.Ben is cikisi agzima lokma goturecek enerjiyi zor buluyorum 55 yasidaki amcaya bak![]()
İletişim kurmak istemiş olabilir. Ama bu saçma bi konuşma olmuş.. neye lazım olur anlamadım desen kavga bile çıkartabilecek bi cümle..Bende senin gibiyim ama gerektiği yerde çıkışıp terslemeyi öğrendim neyseki.. tavsiye ederim.Agzimiz kokmasin ne olur ne olmaz dedi.
Densiz, hadsiz.Ağzımız kokmasin ne olur ne olmaz derkendudaklarina yapisacaginizi dusunmedi sanirim
![]()