Yanlış anlaşılacak birşey var mı

Valla ne kasdetti bilmiyorum ama canim sikildi.
Dur dur
İş çıkışı detayını atlamışım ben.
Ben işe giderken falan zannettim.
Kesin art niyetli yahu, ağzımız kokmasın ne demek. Hiç hoş gelmedi, sapık.

Bugun yasadigim bir olayi anlatacagim size. Sadece normal mi ben mi abarttim onu ogrenmek istiyorum.

Isten ciktim servise bindim bugun. Arkamda ayni kurumda calistigim bir adam oturuyormus. 55 yaslarinda. Tanimiyorum kendisini. Bana dogru egildi. Meslegimi sordu cevapladim. Nasil atandigimi sordu. Ben de karsilik olsun diye onun meslegini sordum. Sonra esinin tayin aldirdigini belki kendisinin de baska sehre tayin aldiracagini soyledi. Gitmek istedigi sehrin cok guzel oldugunu soyledim dondum onume. Taktim kulakliklari muzik dinliyorum. Durttu. Sakiz uzatiyor. Aldim ayip olmasin diye sakiz cignemem normalde. Tesekkur ettim. Agzimiz kokmasin ne olur ne olmaz dedi. Cevap vermedim. Bir dakka sonra sizin isler de cok yogun sizi goruyorum hep calisirken dedi. Evet yogun dedim. Arkadasinin adini soyledi. Onun odasina giderken goruyorum dedi. Farkli katlarda calisiyormusuz normalde. Sizin oda da cok kalabalik iki kisilik odaya alsalar dedi. Ben memnunum arkadaslarimla dedim. Odasina cay icmeye cagirdi. Gel mutlaka diye. Tesekkur ettim. Bitti konusma.

Takildigim nokta. Ben normalde muhabbet etmem tanimadigim insanlarla. Ayni servistekilerle gunaydin gunaydindir iliskim ve maalesef insanlari iyi niyetli goruyorum konusurken ama sonra yanilabiliyorum.

Sizce bu anlattigim konusma normal mi. Takilincak bir nokta var mi.
Konuşmaya metin olarak bakınca bişey yok gibi geliyor ama bi taraftan da rahatsız ediyor sanki. Önemli olan adamın bu sohbet sırasında size hissettirdiği şey. Bence siz rahatsız oldunuz.

Şu son zamanlardaki olaylardan sonra paranoyaklık yolunda emin adımlarla ilerlediğim için uzak durun derim

Ay bende aklima geleni anlatacagim. sizin tabirinizle o an anlayamıyorum ama sonra düşününce kullanıyorum.
6 aylik hamileydim ve kendi yakinimdaki hastaneye değil farkli mevkide ki hastaneye gidiyordum kontrole. Gebze degilde,,daricaya .
Otobüse bi adam bindi. Yaşı 50 vardir. Hani su kasi gozu saci beyaz olanlar varya ismini unuttum amca öyle. Önce baska yere oturdu,kii otobus inanın 10 kisi yok. Sonra kalkti yanima oturdu. Cok rahatsiz oldum ne yalan soylim.. bos yer varken yerinden kalkip gelmesine.. basladi soru sormaya,normal muhabbet ediyor aklinca ama ben baya rahatsiz oldum. Konu açtıkça açıyor. Kapatıyorum gene farkli bisey. Bende insanlara önyargı ile yaklasmak istemedigim icin kisa kisa sohbet ediyorum. Işte hastaneyi bilmiyorum dizim ağrıyor vs dedi,bende senin gitcen hastaneye gidiyorum dedi. Ki adim gibi eminim yalandi.. neyse ben yardimci olurum dedim. Mesela dışarı bakiyom camdan ama adamin beni izlediginin farkındayım. Kalktim yanindan ne dusunurse düşünsün diye baska yere oturdum. Kendi kendimi yiyorum sinirden. Bir yandan da iste sen yanlis anlıyorsun, adam baska memleketten gelmis,ayni memlekettensin sohbet ediyor ne var diyorum kendi kendime..
Neyse daricaya geldik dedim burasi hastane acilde su ilerisi. Yoluma yuruyorum baktim arkamdan geliyor. Hala yok ben bilemem bana sen yardim et. Dedim benim isim gucum var amca git surdan gir yardim ederler. Hala kırmamaya calisiyorum.. adam demesin mi senin randevun kacta,seni bekliyim beraber donelim.
Ne münasebet kendim donerim esim almaya gelecek dedim hizlandim. Ama sonra kendime kizdim neden daha sert cevap vermedin diye.. 2 sene oldu hala aklima geldikce delleniyorum. Amaci neydi yoksa ben mi abarttim diye..
Yasli amcalara cok güvenmeyecek yuz vermeyeceksin. Bazilarinin niyeti bence farkli oluyor

Bence bir şey yok.Ağzımız kokmasın da farklı bir şey için değil de uzatırken öyle boş muhabbet yapmış gibi duruyor.İşten konuşmuş genelde,gideceğini falan söylemiş,canı sıkılmış da olabilir.

Bugun yasadigim bir olayi anlatacagim size. Sadece normal mi ben mi abarttim onu ogrenmek istiyorum.

Isten ciktim servise bindim bugun. Arkamda ayni kurumda calistigim bir adam oturuyormus. 55 yaslarinda. Tanimiyorum kendisini. Bana dogru egildi. Meslegimi sordu cevapladim. Nasil atandigimi sordu. Ben de karsilik olsun diye onun meslegini sordum. Sonra esinin tayin aldirdigini belki kendisinin de baska sehre tayin aldiracagini soyledi. Gitmek istedigi sehrin cok guzel oldugunu soyledim dondum onume. Taktim kulakliklari muzik dinliyorum. Durttu. Sakiz uzatiyor. Aldim ayip olmasin diye sakiz cignemem normalde. Tesekkur ettim. Agzimiz kokmasin ne olur ne olmaz dedi. Cevap vermedim. Bir dakka sonra sizin isler de cok yogun sizi goruyorum hep calisirken dedi. Evet yogun dedim. Arkadasinin adini soyledi. Onun odasina giderken goruyorum dedi. Farkli katlarda calisiyormusuz normalde. Sizin oda da cok kalabalik iki kisilik odaya alsalar dedi. Ben memnunum arkadaslarimla dedim. Odasina cay icmeye cagirdi. Gel mutlaka diye. Tesekkur ettim. Bitti konusma.

Takildigim nokta. Ben normalde muhabbet etmem tanimadigim insanlarla. Ayni servistekilerle gunaydin gunaydindir iliskim ve maalesef insanlari iyi niyetli goruyorum konusurken ama sonra yanilabiliyorum.

Bana pek normal gelmedi ısrarla sohbeti devam ettirmek istemesi. Belki de kişiliği budur ısrarcı ama yine de hoş değil kişisel fikrim.

kararsız geldim bir kere çok uzatmış yani

Ben olsam cok mesafeli olurdum. Belki kotu niyeti yoktur ama su agzimiz kokmasin kismi tedirgin etti.

sen tanımadığını söyluyorsun ki dıkkat etmemişsin.
adam odada çalıştığını,yoğunluğu arkadaşlarını biliyor baya baya izlemiş.ki öneri bile sunuyor iki kişilik odaya versinler diye. dikkatını çekmişsin ve fırsrat kollamış ilk fırsatta çaya çağırmış. yakında odana gelıp karşına oturmazsa hiç şaşırmam.

Ben is cikisi agzima lokma goturecek enerjiyi zor buluyorum 55 yasidaki amcaya bak o_O
Muhtemelen amca ekmeğini "muhabbetle" kazanan birisi...vardır ya boyleleri...ondan duyduğunu ona anlatır..oda oda ...masa masa gezer ..herkesle arası iyi....gittiği odada cayini içer...aa akşam olmuş !! Genç mesai arkadaşı da adamın bu yoğunlukla yetistiremedigi işleri öğlen yemeğe çıkmayıp yetiştirmeye çalışır.

Bende muhabbetten öyle bir durum sezmedim. Ama çokta cizigisini astirma belli olmaz..

Agzimiz kokmasin ne olur ne olmaz dedi.
İletişim kurmak istemiş olabilir. Ama bu saçma bi konuşma olmuş.. neye lazım olur anlamadım desen kavga bile çıkartabilecek bi cümle..Bende senin gibiyim ama gerektiği yerde çıkışıp terslemeyi öğrendim neyseki.. tavsiye ederim.

ayrıca normalde gayet neşeli biriyimdir nadirdir surat astığım ama iş yerinde suratım asık çalışıırım.buda işe yarıyor. cesaret edip konusamıyorlar

Yasadigimiz dönemde herkesten hersey beklerim.mesafenizi koruyun derim zira sapkiinlik yasa basa bakmiyor

Amcaya bir enerji gelmiş, baya bir sohbet edesi varmis..

Ağzımız kokmasin nedir yahu, çok çirkin bence.
O laftan sonra, telefon gelmiş gibi yapar, konuşmaya devam etmezdim.
Ve tabi ki çaya falan gitmeyin, niyeti kötü olmasa bile, adam paldumsuz.

Andropoz is loading😆😆sürekli bir insanı dürtüp konuşmaya çalışmak bana pekte iyi niyetli gelmedi.

Back
X