- 2 Haziran 2021
- 79
- 6
- 3
- 34
- Konu Sahibi gozdesoganli
-
Kıskançlık yapıyor bazen bişeyleri vermeme vs. ama ben uyarıyorum hep, ki genelde de güzel oynarlar aslında. ama hepte görüşmek istiyorlarçocuğunuz çok baskın bir karakter de diğer çocuk rahatsız hissediyor olabilir mi ?
yani ben benim çocuğum biriyle oynarken mutsuz olsa sanırım söylerdim bunu.
Kıskançlık yapıyor bazen bişeyleri vermeme vs. ama ben uyarıyorum hep, ki genelde de güzel oynarlar aslında. ama hepte görüşmek istiyorlar
merhaba kızlar
2-3 hafta önce bir akrabamıza gittik. Orda da benim kızım ve kuzenimin oğlu oynadılar eğlendiler. Sonra dün annem halama gitmiş. İşte halam demiş; Gözdenin kızı rahat vermemiş hiç bizimkine göz açtırmamış gibi şeyler söylemiş :O Artık halamın oğlu mu gelini mi dedi halama bilmiyorum. Ama bana tuhaf geldi anneme öyle söylemesi.
Kuzenimin eşiyle arama biraz mesafe koyacağım artık. Halbuki çocuklar bir aradayken o kadar güzel oynuyorlar ki aslında.
Bir kaç kere daha böyle bi muhabbet olmuştu. Çocuktur onlar yani.
Ben mi yanlış anladım yoksa normal mi böyle bir durum?
Çocuğunuz gerçekten rahatsız ediyorsa bile halanızın annenize söylememesi gerekir, bu bence bir daha gelmeyin demek gibi bir şey.
İşte halam demiş
off çocuk bunlar ya.. böyle çocuklar arası mevzularla ilgili biri bi laf dedi mi aşşırı sinirleniyorum... kızının diğer çocuğu gırtlaklayacak hali yok max biraz üstten davranmıştır.. böyle bir mevzu döndüyse evet aranıza mesafe koyun..
ay milletin bebesi ne kadar kıymetli anlamıyorum ya..
işte kıymetli olduğu için konu sahibi de kendi çocuğunda bir problem olma ihtimali göz önüne almıyor ya. bir tek rahatsız olan tarafınki kıymetli değil yani.
şimdi çocuklar o kadar temiz ki iki çocuktan biri diğerini sevmese, oynamak istemese ve rahatsız olsa zaten o anda tepki verir.
konu sahibinin dediğine göre oynama esnasında böyle bir sorun yaşanmamış. çocuklar gayet güzel birbirleri ile oynuyorlar anladığım üzere.. belki arada oyuncak çekişmesi vs olur.. bunun gibi şeyler.. bu tarz sorunlu olmayan mevzuları konu etmeye bile değmeyeceğini düşündüğüm için konu eden taraflara sinir oluyorum.
yoksa ciddi manada sorunlu bir çocuk varsa ortada tabi ki önünü almak gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?