yanlış anlaşılacak durum var mı?

Valla benim de böyle tanıdıklarım var yanlış anlamayın ama ben de söyleyebilsem veya haber gönderebilsem yaparım ama yapamıyorum. Bebeğime tehlikeli boyutta zarar verdiğinde bile onlar çocuk diyorlar. O sırada İçimden geçenleri anlatamam. Sizin belki öyle değildir ama tekrar bir objektif olarak bakmaya çalışın derim. Mesafe koyarsanız veya bir şekilde söylerseniz de iyi olur. Yanlış bir anlaşılma olduysa düzeltirsiniz

Göz açtırmamış derken?
Ne alaka yani? Ne yapmışta,göz açtırmamış olabilir yani?
Oyun oynarken kızınız,diğer çocuğu hırpalıyo mu,kavga mı ediyorlar?

Katılıyorum. Ayrca çocuklardan biri diğerinden rahatsız olsa bile aradan zaman geçtikten sonra birbirlerini görmek için can atarlar. Çocuk neticede. Birde çocuğunuzu liderlik özelliği varsa bu değiştirilebilir birşey değil. İsteyen çocuğunu sizin çocukla bir araya getirmez.

Tabi kiymetli bebelerimiz
Elbet cocuklar tartışır ,kuser ,barisir ama bi baska cocuk tarafından zarar goruyorsa ebeveyn olarak korumak bize düşer
Bende bu yüzden sevdiğim arkadaşımla görüşmüyorum biraraya geldiğimizde itiyor, vuruyor, lama gibi tükürüyor baktim anneside engel olamıyor bende görüşmüyorum

Belki de halanın yorumudur bu? Ev sahibesi kibarca oynadılar çocuklar demiştir de hala kudurdu demiştir. Emin olmadan kızı asma ama gözlemle. Ya da ağzını ara

Çocuğunuz benim çocuğum u rahatsız etse açıkçası söylemezdim kimseye. Ama sizinle mesafe koyar görüşmezdim

Kuzenimle bende böyle çok güzel (!) oynardık.
Sürekli olarak benden bir şeyler alır ve gıcık ederdi. Teyzem de ay ne güzel anlaşıyorlar derdi , çünkü genelde mızmızlanan ben olurdum.
Bundan sonra ki tepkiniz bence önemli. Kadın zaten daha evvelde birilerine konuşmuş ve gitmeye devam etmişsiniz. Bile bile gidiyor gibi geldiniz.
Yapılacak şey çok basit , asla gitmeyeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…