- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
Aynen oyle ama oda senin gibi sabah kalkinca laan dediyse isler degisebilirGecenin o vakti çok takmadım, "amaan pff napim" dedim yattım uyudum da bugün "laan?" diye geldi aklıma tekrar
Hayır ben olsam, biri bana gönderse "acaba?" derim, çoğumuz deriz aslında. O yüzden düşünüyorum da adam belki fark etmedi bile o kafayla
Ne gibi?
Biliyor beybi.O kadan telaş yapıyon da adam dil biliyo mu ki la?
Ne va ben de kendi açımdan baktım olaya.Biliyor beybi.
Yerim senin açını.Ne va ben de kendi açımdan baktım olaya.
Aynen ben de katılıyorum. Bir erkek hiçbir kızla gecenin bir saati öylesine muhabbet etmez. O kadar zaman birlkteymişsiniz gün içinde, eve gider gitmez facebooktan ekliyor, sonra da muhabbet ediyor, sevdiğin şarkı fln. ohoo.gece eve gelip bi fasıl daha muhabbet etmesi gibi
Hoşlanmak değil de gülüyorum artık, napayım. Tam oturtmuşum şarkıyı diyeErkekler bizim gibi şarkı sözleriyle ilgilenip dikkat etmezler. Bu şarkı benden sana gelsin demediğimiz süreceO yüzden endişelenecek bi durum yok. O değil de sanki siz azcıkkk hoşlanmış gibi geldiniz buradan bana
Lan olm yok, şarkıyla aşk ilan etme mi kaldı zaten. Ki yürücek olsan başka türlü yürüyeceğini bilecek kadar tanımıştır seni muhabbetten felan.Yerim senin açını.
Ahaha "shot bana yürüyor" diye düşünmüş müdür la?
Adı ne şarkının ?Hoşlanmak değil de gülüyorum artık, napayım. Tam oturtmuşum şarkıyı diye
Ahahaah alemsinLan olm yok, şarkıyla aşk ilan etme mi kaldı zaten. Ki yürücek olsan başka türlü yürüyeceğini bilecek kadar tanımıştır seni muhabbetten felan.
Ay pardon yazdım sandımYalnız şarkıyı öğrenemedik hala yalan oldu dinleyecektim
Acayip Hayvanlara Benziyirsen'i gönderseydim yanlış anlayıp anlamadığını anında görürdüm : DOna deyin ki
Yuce Allah sahidimdir ki Allah belami virsin ki o bir sarki, saarkiii!
Ya yanlislikla ismail yk neyim gonderseydiniz?
Bunu dusunup rahatlayiniz gadin hanimefendi
şahane şarkı ya inşallah yanlış anlamamıştır :) benide aldı bir yerlere götürdü keşke dinlemeyeydimAy pardon yazdım sandımYazmamışım meğer.
Maroon 5-Secret
Ahaha "acaba" dediğim kadar yok mu ama? : Dşahane şarkı ya inşallah yanlış anlamamıştır :) benide aldı bir yerlere götürdü keşke dinlemeyeydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?