Merhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım
Niye haset kıskançlık oluyor hemen? Belki sevmiyor konu sahibinin ya da eşinin oturup kalkmasini, karakterini, bakışını vs. vs.Ya kızda ya da kocasında size karşı bir haset, kıskançlık var, bariz. Üstelemeyin bence, 4 ay olmuş hiç mi müsait olmadılar üstelik kocası kocanızla o kadar samimiyken? İletişiminizin kopması iyi olmuş gibi, görüşmek için ısrar etmeyin derim ben.
Görüşmek istemiyor, anlamayacak ne varki?Merhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Maalesef bende böyle düşünüyorum ama suizanda da bulunmak istemiyorum aynı zamanda.Ya kızda ya da kocasında size karşı bir haset, kıskançlık var, bariz. Üstelemeyin bence, 4 ay olmuş hiç mi müsait olmadılar üstelik kocası kocanızla o kadar samimiyken? İletişiminizin kopması iyi olmuş gibi, görüşmek için ısrar etmeyin derim ben.
Yani tabiki bu da olabilir çok haklısınız. Çokta doğal herkes herkesi sevmek zorunda değil. Ama şu da var ki ben evine en son gittiğimde ilk bebeği doğmuştu. Yani o da 5 sene önceydi. Tekrar bebeği olduğu için gitmek istedi eşim bende tamam dedim. Her ne kadar sevmesekte 1 kez gelmelerine de böyle söylenmesi garip geldi bana.Niye haset kıskançlık oluyor hemen? Belki sevmiyor konu sahibinin ya da eşinin oturup kalkmasini, karakterini, bakışını vs. vs.
Her şey her zaman dışarıdan göründüğü gibi de olamayabiliyor ama...Görüşmek istemiyor, anlamayacak ne varki?
Biz gidelim dediğimizden bu yana 4 ay geçti. Öncesinde hayırlı olsun demiştim.Yani tabiki bu da olabilir çok haklısınız. Çokta doğal herkes herkesi sevmek zorunda değil. Ama şu da var ki ben evine en son gittiğimde ilk bebeği doğmuştu. Yani o da 5 sene önceydi. Tekrar bebeği olduğu için gitmek istedi eşim bende tamam dedim. Her ne kadar sevmesekte 1 kez gelmelerine de böyle söylenmesi garip geldi bana.
İşin garip yani şu an bile eşlerimiz birlikte
Virüs var halen. Giysileri eşiniz versin de giysin bebek.Merhabalarr..
Bunu bende anlamadımEşine niye söyleyemiyor ki
Bunu da düşündüm evet ama virüsü önemsemediğini duymuştum bi. Birde devamlı birilerine gidiyor geliyor. Virüsten korkanlar kimseyle görüşmemeyi tercih ediyor.Virüs var halen. Giysileri eşiniz versin de giysin bebek.
Ozaman kendisine neden sormuyorsunuz? Sonuçta yıllardır arkadaşınızmış. Buraya sorana kadar direk kendisiyle iletişme geçmek daha faydalı olmazmıydıHer şey her zaman dışarıdan göründüğü gibi de olamayabiliyor ama...
Evet evet dediğim gibi hastalık devam etse de eşlerimiz her gün birliktirler. Dediğim gibi şu an bile eşlerimiz birlikte. Birde işin garip yanı çok nadir bazı ortamlarda görüştüğümüz zaman bana bacım bacım diye konuşuyor.Ay hediyeleri yeni doğum yapmış ihtiyacı olan birine verin bari.
Eşi ya da kendisi farketmez diye düşünüyorum sonuçta görüşüyormuşsunuz hastalık yüzünden istemese söylerdi benim eşimin akrabaları gelmek istedi ama sonra çoğu hastalık geçirince kendilerini çektiler bende zaten tam tanımadığım için gelin diye aramadım
Evleneli 6 yıl oldu ve iletişimimiz koptu. Ben ilk zamanlar gidelim gelelim derdim iletişim kopmasın diye, oda baktım oralı olmadı bende kendimi çektim. Hatta bir gün açık açık konuştum. Neden görüşemiyoruz özlüyorum seni, yoksa bi problem mi var benden yana diye. Tekrar aynı konuşmayı da yapmam sanki iyice peşinden koşuyormuşum gibi olmaz mı artık? Ben bu arkadaşlık için üstüme düşeni fazlasıyla yaptığımı düşünüyorum. Yanılmıyorsam tabiOzaman kendisine neden sormuyorsunuz? Sonuçta yıllardır arkadaşınızmış. Buraya sorana kadar direk kendisiyle iletişme geçmek daha faydalı olmazmıydı
Ay var ya çok bozuldum ama. Öyle özenerek almıştım ki hediyeleri. Çokta içime sinerek almıştım. Hafif bişey olmasın diye.Ay hediyeleri yeni doğum yapmış ihtiyacı olan birine verin bari.
Eşi ya da kendisi farketmez diye düşünüyorum sonuçta görüşüyormuşsunuz hastalık yüzünden istemese söylerdi benim eşimin akrabaları gelmek istedi ama sonra çoğu hastalık geçirince kendilerini çektiler bende zaten tam tanımadığım için gelin diye aramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?