Kusura bakmayın tam anlayamadım ne demek istediğinizi ?
Adamın eşine söylemeye çekinmesi daha saçmaTamam da önceden söyleyip ardından benim aramamı istemesi saçma değil mi ?
Öncelikle “Terbiyesizce” söyleminiz ne kadar doğru bi kelime bilemedim. Bence bi tartın derim.Kadinla bire bir konuşup gitmek istediğinizi soylememissiniz esinizle haber göndermissiniz.
Cok terbiyesizce bir durum bu bana göre.
Tabiki olabilir. Ben böyle durumları normal karşılayan birisiyim zaten. Ama işte bende biraz muallakta kalmıştım ne düşünmem gerektiği konusunda.Hemen olumsuz düşünmeyin. Pandemi dönemi attık pek çok yasaktan kalktı ufak bebegi var sonuçta misafir kabul etmeyebilir belkide gelmeyin demeye utanmıyorlardır. Bir de böyle düşünün, 2.5 aylık bebegim aile büyükleri dışında hiç kimseyi kabul etmiyorum gelmek isteyenlere kibarca söylüyorum.
Illa ki kulağına gitmiştir olumlu yada olumsuz cevap vermemesi ayıp. Gelmeyin dese gidecek değilsinizTabiki olabilir. Ben böyle durumları normal karşılayan birisiyim zaten. Ama işte bende biraz muallakta kalmıştım ne düşünmem gerektiği konusunda.
Kimle konusursaniz konusun, kadinla konusmamissiniz 10 aydir?Öncelikle “Terbiyesizce” söyleminiz ne kadar doğru bi kelime bilemedim. Bence bi tartın derim.
Ve şöyle ki ben eşimle haber yollamadım evde konuşmuştuk. Başka bi çift arkadaşlarımızla.
Sonra da eşim ve o diğer arkadaşlarımızın kocası hep beraberken laftan geçince eşim söylemiş. Benim planladığım bi durum değildi. Ardından da tekrar aramama sebebim bebekleri küçük müsait olunca kendisi buyur eder zaten diye düşündüm. Tekrar ararsam sıkboğazlık etmiş olurum diye düşündüm.
Evlendikten sonra görüşememiştik ben o zaman söylemiştim samimiyetimize dayalı olarak. Baktım ki arkadaşım farklı ortamlar kurmaya çalışıyor bende kendimi çektim zaten.Adamın eşine söylemeye çekinmesi daha saçma
Üstelemeyin istemiyor işte görüşmek üstelik daha öncede başka sebepten bunu sorgular bi konuşma yapıp “özlüyorum seni “ falan demişsiniz. Durum ortada. Dış kapının mandalı fazla umursuyorsunuz
Maalesef yanlış anlamışsınız. Çok komiksinizYani yanlis anlamadiysam 10 aydir arayip tebrik dahi etmemissiniz değil mi? Cocuk yasina girecek nerdeyse ama siz hala bizi çağırmadılar diyorsunuz. Komik
Kadını arayıp tebrik ettim zaten.Kimle konusursaniz konusun, kadinla konusmamissiniz 10 aydir?
Insan bir arar tebrik eder, ve ziyaret icin uygun günü sorar. Sonra o aramazsa suc ondadir gelir konu acarsin. Bu konunun mantigini cidden anlamadim.
HaklısınızAy banane yaa onun derdine mi düşücem çağırmayana gitmem der geçerim.4 aydır çağırmasını beklemişsiniz demek ki oralı değil düşmeyin üzerine
Ay aynen boşverin sağlıkla büyütsün çocuğunu bizeneHaklısınızrelaxxxx diyorsunuz yanı
Aminnn inşallahAy aynen boşverin sağlıkla büyütsün çocuğunu bizene
Kadinin liseden arkadasiniz oldugunu hatta esiyle kendinizin tanistirdiginizi yazmissiniz. Daha sonra o kadar da samimi arkadaş değil demissiniz. Azicik tutarli olmak lazim.Kadını arayıp tebrik ettim zaten.
Yok birde anlamıyorum. Bu kkda ne hakkında konu açacağımıza, ya da ne durumlarda konu açacağımıza dair bi yazı falan mı var.
Liseden arkadaşım evet biz tanıştırdık ancak evlendikten sonra arada kopukluk oldu. Ben lise yıllarımıza dayanaraktan. Aradım sordum, ancak o farklı bi çevre edindi ve onlarla devam etti ben ise kendi haline bıraktım.Kadinin liseden arkadasiniz oldugunu hatta esiyle kendinizin tanistirdiginizi yazmissiniz. Daha sonra o kadar da samimi arkadaş değil demissiniz. Azicik tutarli olmak lazim.
Kadinin esi bile, sizin esinize "esin kendi arasin benim hanimi" demis. Daha ne desinler?
Liseden arkadaşınız kısaca diyor ki "küçük bebeğim var zaten zorlanıyorum bir de onlarla mi uğraşacağım.Getirecekleri 3-5 kıyafet için de bir sürü zahmete gireceğim.Zaten pandemi var gelmesinler " demiştir eşine...Erkekler ne anlar misafir ağırlamaktan o anlık tamam demiş:)Merhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?