Yanlış anlaşılma mı ? Yoksa istenmiyor muyuz ?

Hemen olumsuz düşünmeyin. Pandemi dönemi attık pek çok yasaktan kalktı ufak bebegi var sonuçta misafir kabul etmeyebilir belkide gelmeyin demeye utanmıyorlardır. Bir de böyle düşünün, 2.5 aylık bebegim aile büyükleri dışında hiç kimseyi kabul etmiyorum gelmek isteyenlere kibarca söylüyorum.

Kusura bakmayın tam anlayamadım ne demek istediğinizi ?

Gercekten gelmek istediklerini beni görmek istediklerini düşünmem bizi aile olarak gören önemseyen biri beni aramali evde biri bebek 2 çocuğum varken kimseyi aramam inattan yada öfkeyle değil önemsemem karşı tarafında önemsediğini dusunmem

Tamam da önceden söyleyip ardından benim aramamı istemesi saçma değil mi ?
Adamın eşine söylemeye çekinmesi daha saçma
Üstelemeyin istemiyor işte görüşmek üstelik daha öncede başka sebepten bunu sorgular bi konuşma yapıp “özlüyorum seni “ falan demişsiniz. Durum ortada. Dış kapının mandalı fazla umursuyorsunuz

Kadinla bire bir konuşup gitmek istediğinizi soylememissiniz esinizle haber göndermissiniz.

Cok terbiyesizce bir durum bu bana göre.
Öncelikle “Terbiyesizce” söyleminiz ne kadar doğru bi kelime bilemedim. Bence bi tartın derim.
Ve şöyle ki ben eşimle haber yollamadım evde konuşmuştuk. Başka bi çift arkadaşlarımızla.
Sonra da eşim ve o diğer arkadaşlarımızın kocası hep beraberken laftan geçince eşim söylemiş. Benim planladığım bi durum değildi. Ardından da tekrar aramama sebebim bebekleri küçük müsait olunca kendisi buyur eder zaten diye düşündüm. Tekrar ararsam sıkboğazlık etmiş olurum diye düşündüm.

Yani yanlis anlamadiysam 10 aydir arayip tebrik dahi etmemissiniz değil mi? Cocuk yasina girecek nerdeyse ama siz hala bizi çağırmadılar diyorsunuz. Komik

Tabiki olabilir. Ben böyle durumları normal karşılayan birisiyim zaten. Ama işte bende biraz muallakta kalmıştım ne düşünmem gerektiği konusunda.

Tabiki olabilir. Ben böyle durumları normal karşılayan birisiyim zaten. Ama işte bende biraz muallakta kalmıştım ne düşünmem gerektiği konusunda.
Illa ki kulağına gitmiştir olumlu yada olumsuz cevap vermemesi ayıp. Gelmeyin dese gidecek değilsiniz

Kimle konusursaniz konusun, kadinla konusmamissiniz 10 aydir?
Insan bir arar tebrik eder, ve ziyaret icin uygun günü sorar. Sonra o aramazsa suc ondadir gelir konu acarsin. Bu konunun mantigini cidden anlamadim.

Evlendikten sonra görüşememiştik ben o zaman söylemiştim samimiyetimize dayalı olarak. Baktım ki arkadaşım farklı ortamlar kurmaya çalışıyor bende kendimi çektim zaten.

Yani yanlis anlamadiysam 10 aydir arayip tebrik dahi etmemissiniz değil mi? Cocuk yasina girecek nerdeyse ama siz hala bizi çağırmadılar diyorsunuz. Komik
Maalesef yanlış anlamışsınız. Çok komiksiniz
Ben hamileliğini duyduğumda bile tebrik ettim. Bebeği doğunca tekrardan hayırlı olsun dedim. 6 aylıkken de gitme konuşması oldu.

Kimle konusursaniz konusun, kadinla konusmamissiniz 10 aydir?
Insan bir arar tebrik eder, ve ziyaret icin uygun günü sorar. Sonra o aramazsa suc ondadir gelir konu acarsin. Bu konunun mantigini cidden anlamadim.
Kadını arayıp tebrik ettim zaten.

Yok birde anlamıyorum. Bu kkda ne hakkında konu açacağımıza, ya da ne durumlarda konu açacağımıza dair bi yazı falan mı var.

Ay banane yaa onun derdine mi düşücem çağırmayana gitmem der geçerim.4 aydır çağırmasını beklemişsiniz demek ki oralı değil düşmeyin üzerine

Kadını arayıp tebrik ettim zaten.

Yok birde anlamıyorum. Bu kkda ne hakkında konu açacağımıza, ya da ne durumlarda konu açacağımıza dair bi yazı falan mı var.
Kadinin liseden arkadasiniz oldugunu hatta esiyle kendinizin tanistirdiginizi yazmissiniz. Daha sonra o kadar da samimi arkadaş değil demissiniz. Azicik tutarli olmak lazim.

Kadinin esi bile, sizin esinize "esin kendi arasin benim hanimi" demis. Daha ne desinler?

Liseden arkadaşım evet biz tanıştırdık ancak evlendikten sonra arada kopukluk oldu. Ben lise yıllarımıza dayanaraktan. Aradım sordum, ancak o farklı bi çevre edindi ve onlarla devam etti ben ise kendi haline bıraktım.
Yani sonradan samimiyetimiz bitti. Ortamlarda görürüz birbirimizi, o kadar.
Umarım anlamışsınızdır ☺

Liseden arkadaşınız kısaca diyor ki "küçük bebeğim var zaten zorlanıyorum bir de onlarla mi uğraşacağım.Getirecekleri 3-5 kıyafet için de bir sürü zahmete gireceğim.Zaten pandemi var gelmesinler " demiştir eşine...Erkekler ne anlar misafir ağırlamaktan o anlık tamam demiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…