Valla bilemedim insan tabii bozulur normalde görüşüp doğumdan sonra istenmemek tamam belli süre bendr istemezdim ama artık eş görüşüyor en azından ayıp olur diye bi çaya alırdım beklentiye girmeyin ama diye de belirtipAy var ya çok bozuldum ama. Öyle özenerek almıştım ki hediyeleri. Çokta içime sinerek almıştım. Hafif bişey olmasın diye.
Ha çağırdılar de çağırdılar zaman geçti gitti ....
Tamam da önceden söyleyip ardından benim aramamı istemesi saçma değil mi ?Adam karısına sizin geleceğinizi bile söyleyemiyor. Kendisi arasın diyor daha ne desin
Bebek şu an 10 aylık. Ben biraz toparlansın bebeği de kendi de diye zaman geçsin istemiştim. 6 aylıktan sonra gidelim dedik zaten.Valla bilemedim insan tabii bozulur normalde görüşüp doğumdan sonra istenmemek tamam belli süre bendr istemezdim ama artık eş görüşüyor en azından ayıp olur diye bi çaya alırdım beklentiye girmeyin ama diye de belirtip
Aynen ama olmamış artık sizde bi ara yüz yüze gelince hayırlı olsun diyin geçin napacaksınızBebek şu an 10 aylık. Ben biraz toparlansın bebeği de kendi de diye zaman geçsin istemiştim. 6 aylıktan sonra gidelim dedik zaten.
Tabi ya bende eşim için gidelim dedim. Öldüğümden değil yani. Sonuçta eşlerimiz çok samimiler. Eşim hediye alalım gidelim deyince onun hatrına tamam dedim.
Kendisi de eşinin hatrına yalandan bi çaya davet edebilirdi sanki
Eve misafirlige gidiliyorsa, esler tanisiyorsa, kadin aranip sorulur musaitlik durumu. Neticede hazirlik yapacak olan o oldugu icin, bir nezaket kuralidir. Kadin da buna bozulmus ve muhtemelen beni niye arayip sormuyor x diye dusunmus. O yuzden de esi ben soramam demis olabilir.Merhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım
Durum kasıtlı olarak erkeklerin haberleşmeleri değil zaten. Dediğim gibi eşim başka arkadaşlarla da hep beraber gelelim gidelim lafı olunca, eşimde “evet bizde size gelecez, siz ne zaman müsait olursanız bize haber verin” demiş. Baya baya ciddi yani. Sonradan da bi kaç kes eşlerimiz bu konuda konuşmuşlar. Bende sık boğaz etmek istemedim tekrar arayıp. Zaten duydu dedim yani.Ben bu süreçte kendim arayıp haber vermek isterdim ya, niye erkekler haberlesiyor ki?
Çok istediğinizi düşünmemiştir formalite diye düşünmüş olabilir zaten hastalık var kış zor geçti ufacık bebeğe gitmemeniz isabet olmuş şimdi yaz geliyor bebek toparlamis çok daha uygun değil mi?
Altında ne kıskançlık ne başka birsey olabilir sadece istediğinizi düşünmemiş gercekten gelmek isteyen arardı demiş olabilir
Bence de çok haklısınız. Zaten benim de bi midem bulandı her ne kadar suizanda bulunmayım desem de.Aynen ama olmamış artık sizde bi ara yüz yüze gelince hayırlı olsun diyin geçin napacaksınız
Saçma bence.. Sonuçta siz haber göndermişsiniz, arkadaşınız size haber vermeliydi şu zaman şu vakit gelin diye .. Üstelikte eski arkadaşsınız insan bir şekilde haber yollar müsait olmadığını bildirir.. Biraz tuhaf geldi bana açıkçası... Hani desem yeni bebekleri oldu adaptasyon sorunu yaşıyorlar desem, aylar geçti diyorsunuz.. Ayrıca kocasının ben söylemem senin eşin söylesin demesi de cabası.. ilginç doğrusu..Merhabalarr..
Eşimin çok samimi olduğu bi arkadaş grubu var ve birisinin eşi de benim liseden arkadaşım. Biz tanıştırdık zaten ama nedendir bilmiyorum evlendiklerinden sonra kız arkadaşımla iletişimimiz baya baya azaldı. Hatta yok oldu. Eşlerimiz hala aşırı samimiler. Onlar da çocukluk arkadaşı.
Neyse konuya geleyim. Bu arkadaşlarımızın bebekleri oldu bizde gidelim diye bir başka arkadaşlarımızla konuşuyorduk. Eşimde başka gün denk geldiğinde o kişinin kocasına söylemiş. Kocası ise tamam demiş önce. Sözde bize haber verecekler. Aradan 2 ay geçti hiç bir şekilde gelin ya da kusura bakmayın şu nedenle çağıramıyoruz gibi bi konuşma olmadı. Yine eşlerimiz birlikteyken, arkadaşımın kocası, benim kocama “ ben hanımıma söyleyemem, sen hanımına söyle de haber versin eşime” demiş. Aslında öncesinde söylemişti eşine. “Tamam ben söyledim müsait olunca çağıracaz.” Demişlerdi.
Şimdi bu durum ise beni şaşırttı. Yani eşim demiş, ben demişim ne farkeder. Normalde ben söylerim ancak eşim laf arasında denk gelince söylemiş zaten. Bende bir kere söylendi sık boğaz olmasın müsaitlik durumlarında buyur ederler diye düşünmüştüm.
Kızlar şu an aradan 4 ay geçti. Aldığım hediyeler bile bebeğe küçük gelecek artık.
Bende istenmiyor muyuz diye düşünüyorum ? Sonuçta kız duydu beni arayıp “kusura bakmayın müsait olamadık” diyebilirdi.
Ya da ben mi aramalıydım sonradan tekrar.
Hiç bilemedim. Ne düşünmem gerektiğine de karar veremedim aslında.
Sizce bi yanlış anlaşılma mı var? ne düşünüyorsunuz.
Kusura bakmayın çok uzattım
Biz o kadar samimi değiliz. Ayrıca demişsiniz ya 2 çocukla hayat sandığınız kadar kolay değil diye. Benim de 3 tane ve en büyüğü 7 yaşında çocuklarım var :) durumu tahmin edebiliyorum. Ondan dolayı da gayet anlayışlı davrandığımı sanıyorum. 6 ay olduktan sonra gitmeye karar vermemiz ve eşim söyledikten sonra tekrar ben aramadım ki sık boğaz etmeyim. Müsait olunca buyur eder zaten diye.Eve misafirlige gidiliyorsa, esler tanisiyorsa, kadin aranip sorulur musaitlik durumu. Neticede hazirlik yapacak olan o oldugu icin, bir nezaket kuralidir. Kadin da buna bozulmus ve muhtemelen beni niye arayip sormuyor x diye dusunmus. O yuzden de esi ben soramam demis olabilir.
Ya daaa kadin uzun suren bir lohusa depresyonunda olabilir.
Ve ayrica 2 cocukla hayat dusundugunuzden daha zor. Siz onun aklina gelip cagirmasini beklemeyin, kaldi ki siz de o kadar samimiyseniz 4 ay beklemek yerine kadini arayip de haydiiii diyebilirdiniz
Durum kasıtlı olarak erkeklerin haberleşmeleri değil zaten. Dediğim gibi eşim başka arkadaşlarla da hep beraber gelelim gidelim lafı olunca, eşimde “evet bizde size gelecez, siz ne zaman müsait olursanız bize haber verin” demiş. Baya baya ciddi yani. Sonradan da bi kaç kes eşlerimiz bu konuda konuşmuşlar. Bende sık boğaz etmek istemedim tekrar arayıp. Zaten duydu dedim yani.
Mesajınızı okurken herşey çok güzel gidiyordu, taaaaaa kiiii kendi bebişinize saklayın dediğiniz yere kadarSaçma bence.. Sonuçta siz haber göndermişsiniz, arkadaşınız size haber vermeliydi şu zaman şu vakit gelin diye .. Üstelikte eski arkadaşsınız insan bir şekilde haber yollar müsait olmadığını bildirir.. Biraz tuhaf geldi bana açıkçası... Hani desem yeni bebekleri oldu adaptasyon sorunu yaşıyorlar desem, aylar geçti diyorsunuz.. Ayrıca kocasının ben söylemem senin eşin söylesin demesi de cabası.. ilginç doğrusu..
Bence haber bekleyen olarak siz aramayın .. O bebek kıyafetlerini de kendi bebişinize saklayın
Eve misafirlige gidiliyorsa, esler tanisiyorsa, kadin aranip sorulur musaitlik durumu. Neticede hazirlik yapacak olan o oldugu icin, bir nezaket kuralidir. Kadin da buna bozulmus ve muhtemelen beni niye arayip sormuyor x diye dusunmus. O yuzden de esi ben soramam demis olabilir.
Ya daaa kadin uzun suren bir lohusa depresyonunda olabilir.
Ve ayrica 2 cocukla hayat dusundugunuzden daha zor. Siz onun aklina gelip cagirmasini beklemeyin, kaldi ki siz de o kadar samimiyseniz 4 ay beklemek yerine kadini arayip de haydiiii diyebilirdiniz
Mesajınızı okurken herşey çok güzel gidiyordu, taaaaaa kiiii kendi bebişinize saklayın dediğiniz yere kadarbi tansiyonum düştü, şekerim çıkmadı değil
Benim 3 tane Rabbim onlara sağlık versin inşallah
AminnnO zaman ihtiyacı olan birine verirsiniz .. Rabbim bağışlasın
Kusura bakmayın tam anlayamadım ne demek istediğinizi ?Evet eşim bana böyle gelse zorla geleceklerini düşünür isteyen arar derim ve aramam niye arayayım yahu 2 çocuk var biri bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?