- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Böyle konuya böyle cevapKizzz Helcin "hiçbişey anladım" ne demek
kesinlikle değil.Hicbi sey anlamadim sorun bende mi?
Ofiste mel mel kahkaha attımBöyle konuya böyle cevap
iş arkadaşım aynı zamanda ailece de görüştüğüm arkadaşımın eşi istanbulda bir şubemize 4 ay önce geçiş yaptı.benim için de bir iş imkanı oluştu.farklı bir ilde ama bu arkadaşım aracı oldu.hatta arkadaşımız istanbula gitti eşi benim bulunduğum şehirde kaldı.eşiyle birlikte de zama n geçirdik gezdik dolaştık onlarda kaldım.vs vs .iş arkadaşım aynı zaman da eski eşimi tanıdığı için eşimi aradı aracı olmaya çalıştı.sonra beni aradı konuştuk.aradan iki ay geçti dün gece baktım arkadaş beni 7 defa aramış açmadım sabah eşi bana siz ne konuştunuz ben boşanıyorum eşimden vs diye bi sürü laf etmiş iki ay önce konuşulan bir konu bu nasıl bir yakıştırma ben napmalıyım bayan telefonumu açmıyor sürekli mesaj atıyor şok oldum beni yaşadıklarımı bilir huumu bilir nasıl bir yakıştırma bu ne kadar yanlış
Sonrada diyorlar ki BDV deki konuları geyiğe çeviriyorsunuz. Konu düzgündüde biz yardımcı olmadık sankiOfiste mel mel kahkaha attım
Derin bilgi ve tercümenden ötürü gerçekten teşekkür ediyorum,şimdi daha mantıklı hale geldiMeali ;
Ailece gorustugu ıs arkadasım var. Erkek arkadaşımın eşi ; İstanbulda şube ye 4 ay önce tayin oldu.Benım içinde erkek arkadasımın aracılıgı sayesınde farklı bir ilde iş fırsatı oldu.Arkadasımın eşi İstanbul'a gitti.Bende arkadaşımla aynı şehirde kaldım.Yedik, içtik,gezdik, tozduk.. AYNI EVDE KALDIK.. Bu erkek arkadaşım aynı zamanda iş arkadaşım;Eski Eşimle bosanmamız için araya girdi ikimizle de konustu. Barıştırmak için çabaladı.
Aradan iki ay geçmiş arkadaşımın eşi benı aramış 7 Defa Açmadım (Niye) ; Sabah erkek arkadaşım aradı Ne konuştunuz Boşanıyorum Eşimden diye bir ton laf söyledi.İki ay önce konusulan konu benı nasıl arkadaşımla yakıstırırlar.. Eşini arıyorum telefonu açmıyor sürekli Mesaj atıyor.Şok oldum.Beni tanır ve bilirler.Bu yakıstırma ne kadar cırkın ve yanlıs!!
olsa gerek..
Derin bilgi ve tercümenden ötürü gerçekten teşekkür ediyorum,şimdi daha mantıklı hale geldi
Ben söyle anladım adam konu sahibinin is arkadaşı ve başka bir ilde yerde is buluyor ve gidiyor o gittiğinde adamın karisı ve konu sahibi beraber kalmış kadın kadına yani yediğimiz içtiğini bir samimiyiz demek istiyor konu sahibi..aynı zamanda konu sahibi boşanacagi zaman bu adam aracı olmuş yani bir nevi abilik edip bosanmasin diye uğraşmış karisı da biliyor..
Şimdi o adamın eşi hani konu sahibiyle beraber kalan kadın ,konu sahibini aramış gece ama açmış konu sahibide, (büyük ihtimalle karı koca kavga ederken aradilar )sabaha konu sahibine kocama ne konuştun. ? Biz bosaniyoruz diye mesaj atiyormus. Yani konu sahibinin eşini arayip bosanmasin dedi ya adam sonra konu sahibini aramış o akşam. .heralde bunu bunu konuştuk demek içindi 2 ay olmuş bu konuşma olduğundan bu yana ve adamın eşi o gece ne konuşuluyor bunu soruyor bosaniyoruz bu sebebden diyor. .
Kadın kocasına sana ne oluyorda aracı oluyorsun vs demiştir sizde 2 ay önce gece konustuysaniz yanlış yorumlamistir bence..kadına msj ile boşanma olayı sebebiyle konuştuğunuzu yazın.
Bir dertte başlık ve içerik bu kadar mı uyumlu olur,kimse bir şey anlamadığı için herkes şoktakendinehas farklı bir bakıs acısı.. Asıl tebrıkler S sibelizim 'e
Bakalım hangi kurgu dogru cıkacak ??
Bayanin erkek arkadasinin esi tayin olmus istanbula gitmis bayanda erkek arkadasiyla gezmis yemis ayni evde kalmis erkek arkadasida bosanmasin diye ugrssmis vs. Kadinda galiba kocasiyla kaldigini ogrendi dellendi benmde anladigm bu .
Ben asla izin vermem esimin bayan arkdsiyla ayni evde kalmasina kardesimde dese bu devirde hic kimseye guven yok kusura bakmayin .
Eşiyle mi aynı evde kaldınız belki karısı yeni öğrenmiştir beraber kaldığınızı falan sonuçta ne kadar aranızda bişey olmasa da hic doğru bi davranış değil yaptığınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?