- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Eger benim tahmin ettiğim gibi ise o kadına hak veririm ne münasebet? Isterse kadınla koyün koyun yatsın bu birsey değiştirmez herkes hemcinsi ile muhattap olsun benim kocam gece bir kadını iyi bir amaç için arasa bile olay çıkarırım benim mantığım şudur adam kocaya konuşur gelir karısına anlatır karısıyla da samimi nasılsa konu sahibi..o kadinda arar bacim eşin barışasin diyormus yada ne ise artık o bildirir.Babamın oğlu değil ya ne alaka beni araması. . Benim eşimin araması rahatsız ederdi beni de ama kadın konusahibine değil esine kizmalikendinehas farklı bir bakıs acısı.. Asıl tebrıkler S sibelizim 'e
Bakalım hangi kurgu dogru cıkacak ??
Bayanin erkek arkadasinin esi tayin olmus istanbula gitmis bu yaziyi yazan bayanda erkek arkadasiyla gezmis yemis ayni evde kalmis erkek arkadasida bosanmasin diye ugrssmis vs. Erkek arkadssinin eside galiba kocasiyla kaldigini ogrendi bu bayanin dellendi benmde anladigm bu .
Ben asla izin vermem esimin bayan arkdsiyla ayni evde kalmasina kardesimde dese bu devirde hic kimseye guven yok kusura bakmayin .
taşlanacağını anladı tabiKonu sahibi arazi
kendinehas benım gibi anlayanların sayısı çoğalıyor ; H Hayal_00 bende aynı seylerı dusundum Bende olsam bende ıstemezdım ne sekılde olursa olsun..
Is arkadasin erkek.sen esiylede arkadaş oldun. Erkek olan arkadaş şehir dışına gidince sen kızla arkadaşlık yaptın. Şimdi onların arasında ne gectiyse seni mi sucluyorlar.iş arkadaşım erkek .eşiyle de arkadaş olduk ailece de boşanmadan önce görüşürdük
bence tam tersi ki görünmüyo ortada konu sahibiIs arkadasin erkek.sen esiylede arkadaş oldun. Erkek olan arkadaş şehir dışına gidince sen kızla arkadaşlık yaptın. Şimdi onların arasında ne gectiyse seni mi sucluyorlar.
Yok arkadaşı erkekmis. Arkadaşının eşi ilede arkadaş olMuş. Asıl arkadaş daha sonra şehir dışına gitmiş.bence tam tersi ki görünmüyo ortada konu sahibi
aynen öle şimdi ben arada kaldım benım buradan gıden ıs arkadasım erkek benım ne ısım olurIs arkadasin erkek.sen esiylede arkadaş oldun. Erkek olan arkadaş şehir dışına gidince sen kızla arkadaşlık yaptın. Şimdi onların arasında ne gectiyse seni mi sucluyorlar.
arkadaşımız özetlemiş konu aynen böyleBen söyle anladım adam konu sahibinin is arkadaşı ve başka bir ilde yerde is buluyor ve gidiyor o gittiğinde adamın karisı ve konu sahibi beraber kalmış kadın kadına yani yediğimiz içtiğini bir samimiyiz demek istiyor konu sahibi..aynı zamanda konu sahibi boşanacagi zaman bu adam aracı olmuş yani bir nevi abilik edip bosanmasin diye uğraşmış karisı da biliyor..
Şimdi o adamın eşi hani konu sahibiyle beraber kalan kadın ,konu sahibini aramış gece ama açmış konu sahibide, (büyük ihtimalle karı koca kavga ederken aradilar )sabaha konu sahibine kocama ne konuştun. ? Biz bosaniyoruz diye mesaj atiyormus. Yani konu sahibinin eşini arayip bosanmasin dedi ya adam sonra konu sahibini aramış o akşam. .heralde bunu bunu konuştuk demek içindi 2 ay olmuş bu konuşma olduğundan bu yana ve adamın eşi o gece ne konuşuluyor bunu soruyor bosaniyoruz bu sebebden diyor. .
Kadın kocasına sana ne oluyorda aracı oluyorsun vs demiştir sizde 2 ay önce gece konustuysaniz yanlış yorumlamistir bence..kadına msj ile boşanma olayı sebebiyle konuştuğunuzu yazın.
Yani seni suclamari saçma acaba kadın kocasını doldurdun mu diye düşünüyor.aynen öle şimdi ben arada kaldım benım buradan gıden ıs arkadasım erkek benım ne ısım olur
Kocan is yerinden bir kadınla abi kardes konuşuyor sende tanışıyorsun ve samimi oluyorsun kadınla yeri geliyor beraber kalıyorsunuz. Sonra o kadın bosaniyor kocan da ara yapmaya çalışıyor o süreçte eşin o kadını arıyor olan biteni anlatmak için, ama bu senin hoşuna gitmiyor ve kadına sen ne ayaksin kocam seni gece vs arıyor diyor..özeti bu yaniAnlamadım...
sonunda anladım yani burda da yanlış anlaşıldın konu sahibi deseneKocan is yerinden bir kadınla abi kardes konuşuyor sende tanışıyorsun ve samimi oluyorsun kadınla yeri geliyor beraber kalıyorsunuz. Sonra o kadın bosaniyor kocan da ara yapmaya çalışıyor o süreçte eşin o kadını arıyor olan biteni anlatmak için, ama bu senin hoşuna gitmiyor ve kadına sen ne ayaksin kocam seni gece vs arıyor diyor..özeti bu yani
arkadaşımız özetlemiş konu aynen böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?