yanlış anlaşılma şoktayım

Oyyy bunu okuyunca konudan hiçbir şey anlamadığımı tekrar anladım.

Yanlis bile anlayamadim.
:) konuyu arkadaşım vs diye değilde is yerinden ailece görüştüğümüz bir aile vardı ben boşanma asamasindayken aramizi duzeltmeye calisti x abi ama şimdi x abinin eşi o süreçte ki telefon görüşmelerimizi yanlış yorumladı dese sorun olmayacaktı. .kaldım kaldık arkadaş tayin vs diyince sarpa sardi bence:))

iş arkadaşınız erkek ama karısı sizi kocasıyla yanlış anladı o barıştırma için konuşmalarınızı yakınlaşmamı sandı bumudur

Keşke daha düzgün yazsaydınız anlamaya çalışıyorum gene anlamıyorum

[QUOTE="xsxirine_4553, post: 45022549, member: 37725"arkadaşı hepsi birbiriım aynı zamanda ailece de görüştüğüm arkadaşımın eşi istanbulda bir şubemize 4 ay önce geçiş yaptı.benim için de bir iş imkanı oluştu.farklı bir ilde ama bu arkadaşım aracı oldu.hatta arkadaşımız istanbula gitti eşi benim bulunduğum şehirde kaldı.eşiyle birlikte de zama n geçirdik gezdik dolaştık onlarda kaldım.vs vs .iş arkadaşım aynı zaman da eski eşimi tanıdığı için eşimi arahiçbi olmaya çalıştı.sonra beni aradı konuştuk.aradan iki ay geçti dün gece baktım arkadaş beni 7 defa aramış açmadım sabah eşi bana siz ne konuştunuz ben boşanıyorum eşimden vs diye bi sürü laf etmiş iki ay önce konuşulan bir konu bu nasıl bir yakıştırma ben napmalıyım bayan telefonumu açmıyor sürekli mesaj atıyor şok oldum beni yaşadıklarımı bilir huumu bilir nasıl bir yakıştırma bu ne kadar yanlış[/QUOTE]

yazdiginizdan hicbir sey anlasilmiyo esi arkafadi esi arkadasi hepsi brbirine karismos

Günlük hayattada böyleyseniz, yanlışta olsa anlaşılmanız güzel. Zira ben hiçbir şey anlamadım.

bence anlamayanlar anlamaya uğraşmasınlar zira anlatmak çok yorucu oluyor ama illaki anlayacağım banane diyorsanız yorumlarda çok güzel özetleyenler var

onun dışında konu sahibi mesaj at veya git kapısına açıkla durumu kimsenin vebalini alma.. kadında bi hoş yani hiç mi güvenmiyor kocasına

Anlayana kadar başım ağrıdı. Şaka değil hakikaten ağrıyor şu an. Bu enerjiyi başka bir şeye harcasam plaket alırdım

Adamla aynı evde kalmamışlar. Adamla aynı şehirde kaldık diyo. Konuşmaları karısı görmüş adamın kıskanmış. Dul hanımlara karşı alarjisi var evli hanımların sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…