- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Ne demek silah zoruyla mi ya..Kadın niye kalıyor. .Bu arada üslubuna dikkat et.
Bu arada ben kadının ilk yazdığına bakarım. .gezip tozduģu bir erkek..sonraki kıvrımlar beni ilgilendirmiyor..ben bunu anlayışla saygıyla karsilamam. Bunun gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor. .
Ben anlayamadim benle alakası ne ?kimse konuyu anlamamis ben anladigimi yazdım konu sahibi de doğru anlamissin dedi..sen konu sahibini de etiketleyip herseyden bi haber mahalle karisı diyorsun rahatsizmisin. ?ay hala mahalle karısı gibi kendini yırtanlar var. çok komiksiniz. önce bi iyice okuyun.
konu sahibi haklıdır, haksızdır ona bişey demiyorum da herkesin rengi ortaya çıkıyor.
diyelim ki bu kadın adamla aynı evde kaldı. ee silah zoruyla mı?
Erkeğin de suçu var ama bir kadının kadına bunu yapmaya hakkı yok bu her ikisi için de geçerli...ben bu rahatlığa çok kızginim. .nasıl boyle rahat davranabilir..sanki teyze kızında kalmış. .erkeklerin suçu yok yani :)
Adı kadın derim demesine de senin bu olaya bu kadar rahat yaklaşman ve mahalle karısı yakistirmasi yapman beni kızdırdı açıkçası. .sadece empati kur. .Bu kadar rahat ve geniş karşılayabilecek misin...birilerine 'adi kadın' diyen ben değilim.
üslubumda bişey yok. size değil, konuyu tam okumadan yorum yapan herkese söyledim ben. kadın niye kalıyor tamam kalmasın onu ben savunmuyorum, e erkek niye kalıyor ?
Ben anlayamadim benle alakası ne ?kimse konuyu anlamamis ben anladigimi yazdım konu sahibi de doğru anlamissin dedi..sen konu sahibini de etiketleyip herseyden bi haber mahalle karisı diyorsun rahatsizmisin. ?
Çok sonradan çözdüm o günün yoğun olayları yanlış anlaşılma olduyanlış anladınız. herkes erkekle aynı evde kaldığını düşünerek kendimi yırtıyordu, ona göre yorum yapıyolardı. ben de öyle değil bakın böyleymiş demek için sizi alıntıladım.
konuyu anlayanlar oldumu bayadır uğramıyorumda
ya baktımda kafamiyice karıştıoldu oldu. ilk sayfalarda var açıklaması.
Eeeee problem ne? Kadın ne düşünürse düşünsün boş ver. Senin yüzünden boşanmıyorlar ya. Amma takıyorsunuz insanların ne düşündüğüne. Salla gitsin.iş arkadaşım aynı zamanda ailece de görüştüğüm arkadaşımın eşi istanbulda bir şubemize 4 ay önce geçiş yaptı.benim için de bir iş imkanı oluştu.farklı bir ilde ama bu arkadaşım aracı oldu.hatta arkadaşımız istanbula gitti eşi benim bulunduğum şehirde kaldı.eşiyle birlikte de zama n geçirdik gezdik dolaştık onlarda kaldım.vs vs .iş arkadaşım aynı zaman da eski eşimi tanıdığı için eşimi aradı aracı olmaya çalıştı.sonra beni aradı konuştuk.aradan iki ay geçti dün gece baktım arkadaş beni 7 defa aramış açmadım sabah eşi bana siz ne konuştunuz ben boşanıyorum eşimden vs diye bi sürü laf etmiş iki ay önce konuşulan bir konu bu nasıl bir yakıştırma ben napmalıyım bayan telefonumu açmıyor sürekli mesaj atıyor şok oldum beni yaşadıklarımı bilir huumu bilir nasıl bir yakıştırma bu ne kadar yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?