yanlış anlaşılma şoktayım

Ne demek silah zoruyla mi ya..Kadın niye kalıyor. .Bu arada üslubuna dikkat et.

birilerine 'adi kadın' diyen ben değilim.

üslubumda bişey yok. size değil, konuyu tam okumadan yorum yapan herkese söyledim ben. kadın niye kalıyor tamam kalmasın onu ben savunmuyorum, e erkek niye kalıyor ?

Bu arada ben kadının ilk yazdığına bakarım. .gezip tozduģu bir erkek..sonraki kıvrımlar beni ilgilendirmiyor..ben bunu anlayışla saygıyla karsilamam. Bunun gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor. .

erkeklerin suçu yok yani :)

Ben anlayamadim benle alakası ne ?kimse konuyu anlamamis ben anladigimi yazdım konu sahibi de doğru anlamissin dedi..sen konu sahibini de etiketleyip herseyden bi haber mahalle karisı diyorsun rahatsizmisin. ?

birilerine 'adi kadın' diyen ben değilim.

üslubumda bişey yok. size değil, konuyu tam okumadan yorum yapan herkese söyledim ben. kadın niye kalıyor tamam kalmasın onu ben savunmuyorum, e erkek niye kalıyor ?
Adı kadın derim demesine de senin bu olaya bu kadar rahat yaklaşman ve mahalle karısı yakistirmasi yapman beni kızdırdı açıkçası. .sadece empati kur. .Bu kadar rahat ve geniş karşılayabilecek misin...

Ben anlayamadim benle alakası ne ?kimse konuyu anlamamis ben anladigimi yazdım konu sahibi de doğru anlamissin dedi..sen konu sahibini de etiketleyip herseyden bi haber mahalle karisı diyorsun rahatsizmisin. ?

yanlış anladınız. herkes erkekle aynı evde kaldığını düşünerek kendimi yırtıyordu, ona göre yorum yapıyolardı. ben de öyle değil bakın böyleymiş demek için sizi alıntıladım.

konu sahıbı öncekı konusunda sevgılısının esını arayacaktı kocan benımle beraber dıye bence kadını aradı
burda da hıkaye uydurmaya calışmış becerememış. zaten çıkıp da o degıl demedı

Çok sonradan çözdüm o günün yoğun olayları yanlış anlaşılma oldu

Ben hala kim kimin arkadaşı kim kimin karısı, kocası anlamadım.
Ama millet başkasının dertleri için birbirini kırıp dökmeye başlamış.
İlginçsiniz kızlar

Eeeee problem ne? Kadın ne düşünürse düşünsün boş ver. Senin yüzünden boşanmıyorlar ya. Amma takıyorsunuz insanların ne düşündüğüne. Salla gitsin.

okudum...inat ettim okudum... olmadi bir daha okudum...hicbir sey anlamadim....is arkadasi varmis erkek mis. erkek evliymis karisi mi kizmis kocam seni neden 7 kere aradi diye. off biri bi soylesin taktim simdi anlamam gerek...bu benim bugun ki odevim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…