- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
- 133
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
O ne biçim laf allah aşkına ya neden samimi olamazmış iki çift aile? Nefsine hakim olamıyorsan kendi adına konuş lüftfen.Oldum olası zaten erkek ve bayanın özellikle de evli çiftlerin Samimi arkadaşlıklarını tasvip etmemişimdir . Çünkü bu aptallık !!! Bu kadar gevşek olmayın insanda nefis denen bişey var ? Benim eşim ben eşimin arkadaşıyla yalnız kalıcam gezcem eşim beni vurur bide polis yani Ada'm cinnet getirir akıllı olun ya sapıtmayın babanıza güven yok sen kalk eşinin erkek arkadaşına güven valla ben amca dediğim adamların amca deme yavrum dediklerini bilirim be pehhhh ...
Gevşeklikmiş aptallıkmış sen nasıl bu şekilde itham edebiliyorsun ki diğer insanları. Sabah sabah sinirim çıktı yorumu görünce ya.O ne biçim laf allah aşkına ya neden samimi olamazmış iki çift aile? Nefsine hakim olamıyorsan kendi adına konuş lüftfen.
o bu adam olmasinOcak ayindada sevdigim adam evli cikti diye konu acmissin. Ilginc yani.
Erkekle kalmis onceki konusuna goreo bu adam olmasinKonu sahibi bi ciksanda aytinlatsan konuyu Merak ettik yahu ayni ewde kaldigin bayanmi erkekmi.
Eziyetde denebilir .....Hiçbişey anlamadım düzgün anlatın ya .. Resmen zaman kaybı..
Durum böyleyse konu sahibi aldığınız Ahlar..vs .. ile nasıl yaşayacaksınız ?.....Geçmiş konunu simdi okudum. Sevdiğin adam evli cikmis ayrilmiyormussun. Adamla birlikte kaldigin sürüde hic esi aramamis. Öyle yazmissin. Sen nasil kadinsin . Bir de gelmiş burada gezdik tozduk birlikte kaldik. Esi ariyor. Sacini basini yoksa yeridir. Sizin gibiler kene gibi yapisir. Adam zaten serefsiz. Seninde farkin yok
Konu sahibi " Bayan telefonumu acmiyor"demis. Arkadasi kadin olsaydi eğer arkadasim ttelefonunu acmiyor derdi. Yani kaldigi erkek bence eski konusuyla alakali bir durum bana gore="tavsannn, post: 45022660, member: 57868.]Hicbi sey anlamadim sorun bende mi?
Ben söyle anladım adam konu sahibinin is arkadaşı ve başka bir ilde yerde is buluyor ve gidiyor o gittiğinde adamın karisı ve konu sahibi beraber kalmış kadın kadına yani yediğimiz içtiğini bir samimiyiz demek istiyor konu sahibi..aynı zamanda konu sahibi boşanacagi zaman bu adam aracı olmuş yani bir nevi abilik edip bosanmasin diye uğraşmış karisı da biliyor..
Şimdi o adamın eşi hani konu sahibiyle beraber kalan kadın ,konu sahibini aramış gece ama açmış konu sahibide, (büyük ihtimalle karı koca kavga ederken aradilar )sabaha konu sahibine kocama ne konuştun. ? Biz bosaniyoruz diye mesaj atiyormus. Yani konu sahibinin eşini arayip bosanmasin dedi ya adam sonra konu sahibini aramış o akşam. .heralde bunu bunu konuştuk demek içindi 2 ay olmuş bu konuşma olduğundan bu yana ve adamın eşi o gece ne konuşuluyor bunu soruyor bosaniyoruz bu sebebden diyor. .
Kadın kocasına sana ne oluyorda aracı oluyorsun vs demiştir sizde 2 ay önce gece konustuysaniz yanlış yorumlamistir bence..kadına msj ile boşanma olayı sebebiyle konuştuğunuzu yazın.
arkadaşımız özetlemiş konu aynen böyle
Ne demek silah zoruyla mi ya..Kadın niye kalıyor. .Bu arada üslubuna dikkat et.ay hala mahalle karısı gibi kendini yırtanlar var. çok komiksiniz. önce bi iyice okuyun.
konu sahibi haklıdır, haksızdır ona bişey demiyorum da herkesin rengi ortaya çıkıyor.
diyelim ki bu kadın adamla aynı evde kaldı. ee silah zoruyla mı?
Bu arada ben kadının ilk yazdığına bakarım. .gezip tozduģu bir erkek..sonraki kıvrımlar beni ilgilendirmiyor..ben bunu anlayışla saygıyla karsilamam. Bunun gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor. .ay hala mahalle karısı gibi kendini yırtanlar var. çok komiksiniz. önce bi iyice okuyun.
konu sahibi haklıdır, haksızdır ona bişey demiyorum da herkesin rengi ortaya çıkıyor.
diyelim ki bu kadın adamla aynı evde kaldı. ee silah zoruyla mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?