yanlış anlaşılma şoktayım

O ne biçim laf allah aşkına ya neden samimi olamazmış iki çift aile? Nefsine hakim olamıyorsan kendi adına konuş lüftfen.
 
O ne biçim laf allah aşkına ya neden samimi olamazmış iki çift aile? Nefsine hakim olamıyorsan kendi adına konuş lüftfen.
Gevşeklikmiş aptallıkmış sen nasıl bu şekilde itham edebiliyorsun ki diğer insanları. Sabah sabah sinirim çıktı yorumu görünce ya.
 
Arkasin erkekse bu yaptigin hic dogru değil Elin evli barkli adaminin evinde esi yokken ne isin var senin. Hafifletilmiş halde yazdim. Çünkü hala emin değilim . Hangisi kadin erkek
 
Geçmiş konunu simdi okudum. Sevdiğin adam evli cikmis ayrilmiyormussun. Adamla birlikte kaldigin sürüde hic esi aramamis. Öyle yazmissin. Sen nasil kadinsin . Bir de gelmiş burada gezdik tozduk birlikte kaldik. Esi ariyor. Sacini basini yoksa yeridir. Sizin gibiler kene gibi yapisir. Adam zaten serefsiz. Seninde farkin yok
 
Durum böyleyse konu sahibi aldığınız Ahlar..vs .. ile nasıl yaşayacaksınız ?.....
 
Ya bi de gelip neden erkekle kadın samimi olamıyormuş vs yazıyorsun kadın kendi itiraf etti görmüyormuşun sen evli Ada'mla ne demek ya aynı evde kalmak sizin namus anlayışınız bana biraz garip geldi k bakmayın siz böyle devam edin yarın sizinde eşinizle aynı evde kalsın kadın bakalım o zaman görürsün nefisine herkes hakim olsun ü
 
Sen sanırım konudan bi habersin güzel kardeşim konuyu tam olarak önce bi anla sonra yorum yap sinirlerin çıksın oldu mu ? Komik olmayın kadınlık gururunuz yok mu evli Ada'ma aşık oldum diyo
 
konu sahibi adamla beraber kalmamış, kadınla kalmış. ona göre yorum yapın. öncekis ayfalarda var açıklaması.
 
Adı kadın! Sen evli bir adamla gezip toz birde aynı evde birlikte kal he..sen neyin açıklamasını yapıyorsun. .diyelim senin safligın ama adamın değil bunu bir kere unutma. .!O adam sana bir şeyler hissetse de seni tanıdığı için belki de açılamaz ve evliliğini bitirme yolunu seçer. .!ki senin de bundan bihaber olmadığını düşünüyorum. .aynı evde kalmak çok çok yanlış. .!Nasıl bir rahatlik nasıl bir çirkinlik bu ya neyin güvenip burada konu aciyorsun ne bekliyordun sana cevap vermek için konuyu okuyup anlamaya gerek yok ki iki cümle yetti bana zaten..!Allah im sizin gibilere mutluluk yüzü göstermesin. .hiçbir kadının gözyaşı üzerine mutluluk kurdurmasin. .Evli ve bosanmis adamlara bile arkasında bir ağlayan bırakmıştır gözüyle tiksinerek bakan ben..yazıklar olsun sana ve senin gibilere. .kaybol buradan!!!!!!
 

arkadaşımız özetlemiş konu aynen böyle

ay hala mahalle karısı gibi kendini yırtanlar var. çok komiksiniz. önce bi iyice okuyun.

konu sahibi haklıdır, haksızdır ona bişey demiyorum da herkesin rengi ortaya çıkıyor.

diyelim ki bu kadın adamla aynı evde kaldı. ee silah zoruyla mı?
 
Ne demek silah zoruyla mi ya..Kadın niye kalıyor. .Bu arada üslubuna dikkat et.
 
Bu arada ben kadının ilk yazdığına bakarım. .gezip tozduģu bir erkek..sonraki kıvrımlar beni ilgilendirmiyor..ben bunu anlayışla saygıyla karsilamam. Bunun gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor. .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…