yanlış anlaşılma şoktayım

Ben az da olsa anladım.Arayıp kocasına söyleyinki bu ne demek ben size ne dedimde karınız beni böyle anladı.Karısına da mesaj at söyle ki sen yakıştırmanı yaptın bir zahmet benide dinle ben birşey yapmadım kocanla konuşmuyorum bile söyle mesajda bu ne ya...Her kes bir işi ters gitse anlamamış dinlememiş günah alıyor.Peki kocası sizden hoşlanmış ola bilirmi?

Yanlis anmayin lutfen ve yaniliyorsam duzeltin onceki konunuzdaki aile ile bu aile ayni degil umarim.

Adamla mı aynı evde kaldın? Gezip tozduğun kişi erkek mi? Arkadaşın dişi mi? Burası neresi? Ben kimim?
Is arkadaşı erkek. sonra is arkadaşının karisi ile arkadaş olmuşlar. Is arkadaşı erkek olan adam başka bir ile calismaya gitmiş. Gezdiği kişi adamın karısı.Kadın ile kocası arasında sorun olmuş şimdi konu sahibini suçlu ilan etmiş karşı taraf.

Sen evli bir adamla beraberdin
Onu duymussa ondan yakıştırma yapmıştır

Adamla aynı evde kalmamışlar. Adamla aynı şehirde kaldık diyo. Konuşmaları karısı görmüş adamın kıskanmış. Dul hanımlara karşı alarjisi var evli hanımların sanırım.
Konu Sahibi evli bir adamla beraberdi
Belki kadın o elektirigi almıştır o yüzden konu sahibinden suphelenmistir

Oldum olası zaten erkek ve bayanın özellikle de evli çiftlerin Samimi arkadaşlıklarını tasvip etmemişimdir . Çünkü bu aptallık !!! Bu kadar gevşek olmayın insanda nefis denen bişey var ? Benim eşim ben eşimin arkadaşıyla yalnız kalıcam gezcem eşim beni vurur bide polis yani Ada'm cinnet getirir akıllı olun ya sapıtmayın babanıza güven yok sen kalk eşinin erkek arkadaşına güven valla ben amca dediğim adamların amca deme yavrum dediklerini bilirim be pehhhh ...

Yanlız erkek ile kalmıyor ki şöyle adamın karisı ile kalıyor

Bravo Konu sahibinin anlatamadığını bir çırpıda anlatmışsınız..

Git önce bir kahve iç sakinleş sonra tekrar düzgün anlat canım, hiçbirşey anlamadım

Bu baska birisimi

Kardeşim boşanmış kadınsın. Biraz dikkatli olun ya! Sonra boşanmış kadınlara kötü gözle bakıyorlar. Bu korkuyla millet boşanamıyorda eşinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…