- 22 Ocak 2016
- 88
- 72
- 88
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
iş arkadaşım aynı zamanda ailece de görüştüğüm arkadaşımın eşi istanbulda bir şubemize 4 ay önce geçiş yaptı.benim için de bir iş imkanı oluştu.farklı bir ilde ama bu arkadaşım aracı oldu.hatta arkadaşımız istanbula gitti eşi benim bulunduğum şehirde kaldı.eşiyle birlikte de zama n geçirdik gezdik dolaştık onlarda kaldım.vs vs .iş arkadaşım aynı zaman da eski eşimi tanıdığı için eşimi aradı aracı olmaya çalıştı.sonra beni aradı konuştuk.aradan iki ay geçti dün gece baktım arkadaş beni 7 defa aramış açmadım sabah eşi bana siz ne konuştunuz ben boşanıyorum eşimden vs diye bi sürü laf etmiş iki ay önce konuşulan bir konu bu nasıl bir yakıştırma ben napmalıyım bayan telefonumu açmıyor sürekli mesaj atıyor şok oldum beni yaşadıklarımı bilir huumu bilir nasıl bir yakıştırma bu ne kadar yanlış
Yanlis anmayin lutfen ve yaniliyorsam duzeltin onceki konunuzdaki aile ile bu aile ayni degil umarim.iş arkadaşım aynı zamanda ailece de görüştüğüm arkadaşımın eşi istanbulda bir şubemize 4 ay önce geçiş yaptı.benim için de bir iş imkanı oluştu.farklı bir ilde ama bu arkadaşım aracı oldu.hatta arkadaşımız istanbula gitti eşi benim bulunduğum şehirde kaldı.eşiyle birlikte de zama n geçirdik gezdik dolaştık onlarda kaldım.vs vs .iş arkadaşım aynı zaman da eski eşimi tanıdığı için eşimi aradı aracı olmaya çalıştı.sonra beni aradı konuştuk.aradan iki ay geçti dün gece baktım arkadaş beni 7 defa aramış açmadım sabah eşi bana siz ne konuştunuz ben boşanıyorum eşimden vs diye bi sürü laf etmiş iki ay önce konuşulan bir konu bu nasıl bir yakıştırma ben napmalıyım bayan telefonumu açmıyor sürekli mesaj atıyor şok oldum beni yaşadıklarımı bilir huumu bilir nasıl bir yakıştırma bu ne kadar yanlış
Is arkadaşı erkek. sonra is arkadaşının karisi ile arkadaş olmuşlar. Is arkadaşı erkek olan adam başka bir ile calismaya gitmiş. Gezdiği kişi adamın karısı.Kadın ile kocası arasında sorun olmuş şimdi konu sahibini suçlu ilan etmiş karşı taraf.Adamla mı aynı evde kaldın? Gezip tozduğun kişi erkek mi? Arkadaşın dişi mi? Burası neresi? Ben kimim?
Konu Sahibi evli bir adamla beraberdiAdamla aynı evde kalmamışlar. Adamla aynı şehirde kaldık diyo. Konuşmaları karısı görmüş adamın kıskanmış. Dul hanımlara karşı alarjisi var evli hanımların sanırım.
Yanlız erkek ile kalmıyor ki şöyle adamın karisı ile kalıyorOldum olası zaten erkek ve bayanın özellikle de evli çiftlerin Samimi arkadaşlıklarını tasvip etmemişimdir . Çünkü bu aptallık !!! Bu kadar gevşek olmayın insanda nefis denen bişey var ? Benim eşim ben eşimin arkadaşıyla yalnız kalıcam gezcem eşim beni vurur bide polis yani Ada'm cinnet getirir akıllı olun ya sapıtmayın babanıza güven yok sen kalk eşinin erkek arkadaşına güven valla ben amca dediğim adamların amca deme yavrum dediklerini bilirim be pehhhh ...
Ben söyle anladım adam konu sahibinin is arkadaşı ve başka bir ilde yerde is buluyor ve gidiyor o gittiğinde adamın karisı ve konu sahibi beraber kalmış kadın kadına yani yediğimiz içtiğini bir samimiyiz demek istiyor konu sahibi..aynı zamanda konu sahibi boşanacagi zaman bu adam aracı olmuş yani bir nevi abilik edip bosanmasin diye uğraşmış karisı da biliyor..
Şimdi o adamın eşi hani konu sahibiyle beraber kalan kadın ,konu sahibini aramış gece ama açmış konu sahibide, (büyük ihtimalle karı koca kavga ederken aradilar )sabaha konu sahibine kocama ne konuştun. ? Biz bosaniyoruz diye mesaj atiyormus. Yani konu sahibinin eşini arayip bosanmasin dedi ya adam sonra konu sahibini aramış o akşam. .heralde bunu bunu konuştuk demek içindi 2 ay olmuş bu konuşma olduğundan bu yana ve adamın eşi o gece ne konuşuluyor bunu soruyor bosaniyoruz bu sebebden diyor. .
Kadın kocasına sana ne oluyorda aracı oluyorsun vs demiştir sizde 2 ay önce gece konustuysaniz yanlış yorumlamistir bence..kadına msj ile boşanma olayı sebebiyle konuştuğunuzu yazın.
Merhaba ,
12 yıllık evliliğimi bitirdim .gerek şiddet gerek aldatılma problemleri ile ilgili.bir bebeğim var .3 ay önce bir beyfendi ile tanıştık.3 aydır görüşüyoruz.ve gerçekten aşık oldum öle böyle değil.bi an aklımdan çıkaramadığım biri evlilik hayali kurarken.geçen gün kardeşinin instagramında fotograf gördüm bekar sandığım bu beyfendinin düğün fotografları .deliye döndüm hemen aradım.benden sakladığın ne var söyler misin dedim.ve evlenip ayrıldığımı mı soruyorsun dedi.hemen gel konuşucaz dedim.avukata vekalet verdim eşim ailesinin yanında .eylül ayında gitti dedi.ben kahroldum ayrılıyorum zaten seninle bir alakası yok ailelerimiz yüzünden kavga ettik.dedi.ayrılamıyorum seviyorum.ailem ailesinin yanına gidicek anlaşmalı ya ikna edicekler dedi.haziran da buran gidicez dedi gören kör mü oldum kendime engel olamıyorum.3 günde bir konuşuyorum kızımı soruyorum dedi.birlikte olduğumuz zamanlarda hiç görmedim.aramadı eşi .birlikte kaldığımız zamanlardada arayan olmadı napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?