Yanlış anlaşılmak ve rezillik bu olsa gerek! :((((

Yaşı sizden büyükse günaydın filan dediğinde 'günaydın Abi' diyebilirsiniz.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Sen neden rezil oluyormuşsun canım seninki gayet normal bi süreç. Nereden bileceksin adamın evli olduğunu.

Asıl rezil olan onlar bence, çok basit insanlarmış. Sen bir şey olmamış gibi bin arabaya, sinirini belli edersen bu sefer de bununla dalga geçer gerizekalılar.
 
Bilemiyorum!

Belki de o Bayan birbirinize olan ilgiyi fark edip, böyle bir yalan söyleme gereği hissetti!?

Yani ne olursa olsun, böyle bir durum sahi olsa bile, sizin arkadaşınıza gidip te: dalga geçtik biz yeeeea' diye söylenmez. Anca sizi uzak tutmak için söylenir.
Ki bunu da başarmış.
 
Yaşı sizden büyükse günaydın filan dediğinde 'günaydın Abi' diyebilirsiniz.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahhaha çok iyi bu,

işler güçlerde bir şarkı vardı ya " sevdiğim kız bana abi deyince...""
 
bence o kızın çocukta gözü var ve aranızdaki hissiyatı farkettiği için sana yalan söyledi.nedense aklıma bu geldi ya.belki çocuğa da sizin için evli demiştir.evli olup olmadığını keşke başka yoldan öğrenebilseniz.
 

Nasil sinirlendimm ya ! , sanki bana yapilmis gibi hissettim inan ! Mumkunse otobusu veya bindigin saati degistir hic yuz yuze gelmeyin ayrica rezil oldugunu falan dusunmen yanlis birak asil karsi taraf rezilliginden utansin . Sen hoslandiysan gunahmi isledin sanki utanma senin arkandan is cevirenler utansin .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
 
hahhaha çok iyi bu,

işler güçlerde bir şarkı vardı ya " sevdiğim kız bana abi deyince...""

Ama güzel olmaz mı:) hem zaten öyle bir şey olamazdı abim olarak görüyorum mesajı verir belki:) Yalnız bazıları o kızın yalan söyleyebileceğinden bahsediyor bence konu sahibinin kesinlikle uzak durması gerekiyor bu insanlardan. Bir insanın gururuyla oynamak bu kadar basit mi ? Abi deyin valla en iyisi bu. Başka hiç bir şeye gerek yok. Bir daha göz teması da kurmazsınız olur biter.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
erkeğin kaşarı da ayrı fena..herife bak hem suçlu hem güçlü..
güzel kardeşim gençsin güzelsin bekarsın.. elbette sana ilgi gösteren birini kendin gibi düşünüp,begendiysen ilgini belli edersin.sen nerden bileceksin adamın evli oldugunu?alyans filan da takmıyordur bu..
ilahiyat okuyorsa okuyor bu nefsi olmadıgı anlamına mı geliyor?neler gördü bu ülke neler..
ne dalkavukmuş öteki hatun da..
ben sana söyleyeyim büyük ihtimalle bu herifçioğlu askerden gelir gelmez evdekilerin münasip gördüğü, küçük ve dar bir çevreden bir kızla evlendi.tabi sosyal bir işte çalışıyor,evdeki sıkmaya başladı bi süre sonra gözü dışarı kaydı zamanla.
şimdi böyle begendiği hatunların ilgisini çekerek aklınca ego tatmini yapıyor.yav oolum evliyim ama hala hatunlar bana bayılıyor yakışıklı adamım ben de diye hava basıyor.
ben olsam o kıza duyururdum vallahi, evli barklı adam şuna bak bön bön bakıyor bana gözleriyle yedi,konuşmaya çalışıyor filan diye. asıl o utansın ne sanıyorki kendini?
birr de otobüse binince adama uşak muamelesi yapardım ben. hoşgeldiniz deyince ya da şuraya buraya oturun falan diye konuşunca duymazlıktan gelir,suratımı ekşitirdim.
 
her iki parmağında da yüzük var, gümüş hac yüzüğü. Şu iri yüzüklerden. Evlilik yüzüğü yok?

Adiii niye yüzüğünü takmaz ki bu evli herifler !! sıkma canını ilahiyat okuyup böyle bişey yapıyo ve bi de dalga geçyiolar seninle... çok ayıp ve günah bence...

Dün akşam o kız yoktu, izinliymiş. Otobüse binerken hiç bakmadım, pasomu bastım tam geçerken yüzüme bakıyormuş, gözüm ilişti hemen çevirdim yüzümü.
Kolay gelsin dememi bekliyordu ama hiç birşey demedim. Sonra ortalara ilerledim cam kenarında yol boyunca müzik dinledim, sağa sola baktım ama ona hiç bakmadım. Sonra boş bir koltuğa oturdum, o yüzümü göremiyordu ama ben onu görebiliyordum. Aynadan halen bakmaya devam etti bana. Hiç yüz vermedim. ineceğim durağa yaklaşınca düğmeye kalktım ve düğmeye bastım. Halen dik dik bakmaya devam ediyordu, göz ucuyla baktığımda gördüm ama o farketmedi baktığımı. Sonra yine bakarak kapıyı açtı ve ben de indim otobüsten.


Bi de piskin piskin birikte guluyoruz demis oyle mi. Yarabbim ya. Basit insan kelimesini sevmem ama bunlar harbiden basit


Çok haklısınız, üzülmüyorum artık ama sinir olmamak elde değil. :/
Büyük talihsizlik yaşamışsın.
Olan olmuş, hiç canını sıkma. Rezil olan sen değilsin o salak şoför.
Hem evli, hem baba, hem çapkın. Allah eşine kolaylık versin.

Aynen katılıyorum, karaktersizliğin ta kendisi.
Şunu da söylemek isterim ki erkeklerin bi taraflarını kaldıran bizleriz
Adamdaki özgüvene bak ya, sinir bozucu. Aslında bunun adı özgüven değil arsızlık, karaktersizlik!

Dün hoşgeldin demedi, ben de birşey demedim. Anlamıştır belki...
Hosgeldiniz demek ne alaka o zaman. Hic kafana takma bin otobusune bakma adama derim. O sana bakarsa da yuksek sesle bir sey mi oldu derdim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısınız tabii, bugüne kadar ben de bakmıyordum. Bindiğiniz otobüsün şoförü hergün size hoşgeldin, merhaba derse tebessüm ederek.. Siz de onu farkedersiniz
tabi doğal olarak, yolda giderken arkasını dönüp size baksa, sonra size farkettirebilmek için dik dik baksa yine farkedersiniz. Bu durum da bundan ibaret.


Aynen katiliyorum sana.


Ben de şaşırmıştım inanın, sonradan farkettim zaten ilgisi olduğunu. Ama olan ilgisi gerçek değilmiş...


Otobüs şoförü. 3,4 kız arka arkaya bindiğimiz oluyor ama onlara hoşgeldin demiyor, aynı zamanda diğer insanlara da demiyor. Sadece bana hoşgeldin diyordu.

Servis şöförümü yoksa otobüs mü ,hayır bende bir yerlere giderken ya otobüs yada dolmuş kullanırım ama şimdiye kadar hiçbirisi hoşgeldin demedi her gelene mi hoşgeldin diyor bu bey.

Bugün yine bakarsa yanına gidip; madem evlisiniz halen ne diye bakıyorsunuz? hergün başınızda dikilen kızla birlikte arkamdan alay etmek için mi? diyeceğim...


Ben de anlamıyorum, halen utanmadan bakıyor.
ay canım ya nasıl üzüldüm sanaçok kötü olmuş ama şimdiden sonra yapılacak tek şey onu görmemezlikten gelmek madem evliymiş neden bakıyormuş ki sana edepsiz işte

İstanbul ama medeniyet eskidenmiş. Şimdiki İstanbul mahvolmuş, her anlamda bitap düşmüş.. :/ haklısınız...
Belediye otobüsü şoförü mü bu canım? Binen yolcularla sürüş esnasında sohbet ediyorsa lütfen belediyeye şikayet et. Çok şaşırdım hangi şehir burası böyle ne tuhaf ya.

Rahatlık değil bu, sonuçta sosyal bir ortam. Sessiz bir mekan değil ve emin olduğum bir durum da yok. Sadece bakışmalar ve ilgi gösterilerinden ibaret.
Sırf alaya almak içinmiş meğer...


Güzel bir cevap aslında ama aklıma başka bir cümle var, yeri gelirse bunu da söyleyebilirim :)

Çok şaşırırdı eminim :)
Yaşı sizden büyükse günaydın filan dediğinde 'günaydın Abi' diyebilirsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet, hiçbirşey olmamış gibi davranmak en iyisi. Ama yine bakarsa yanına gidip iki çift söyleyeceklerim de var.
Ortada bir rezillik varsa o karakter yoksunları fazlasıyla rezil olmuşlar. Sen boşuna sıkma canını.


O kadının hoşlandığını hissetmiştim ve bu da aklıma geldi aslında. Keşke böyle bir durum olmuş olsa ama bunu nasıl anlayabilirim?

Bunu nasıl düzeltebilirim peki? bugün yine baktığında yanına gidip; madem evlisiniz ne diye bakıyorsunuz? hergün yanınızda dikilen kızla arkamdan alay etmek için mi? desem uygun olur mu acaba?


Utanmıyorum artık, onlar utansın. ilk duyduğumda rezil olduğumu düşünmüştüm ama durum öyle değilmiş. :)


Bu da güzel bir cevapmış :)

Ben olsam hoşgeldiniz deyince pek hoş bulmadım aslında, bu arada merak ettim çocuğunuzun ismine karar verebildiniz mi? derdim.

Evet, dün hiç göz teması kurmadım mesela..

Belki de durum aynen böyle gelişti bilemiyorum ama bu yaptıkları çok günah... Hem de dinden bahsediyor, yolda tartışan adamlara İftar yaklaşıyor birbirinizi kırmayın diyen biri bana karşı nasıl böyle birşey yapmış olabilir aklıma almıyor

 

Ay onlar utansın terbiyesizler. Ne kadar seviyesizce, bayağı bir şey yaptıkları. Kadına da derdim ben olsam ne kadar terbiyesiz bir şey yaptığınız, bir de utanmadan anlatmışsınız diye.
 
Bence sakın neden ilgi gösterdiniz o zaman ya da neden alay ettiniz demeyin.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
Bugün yine bakarsa yanına gidip; madem evlisiniz halen ne diye bakıyorsunuz? hergün başınızda dikilen kızla birlikte arkamdan alay etmek için mi? diyeceğim...

alay işini hiç karıştırma, evli barklı adamsınız, utanmıyor musunuz kadınlara gözünüzü dikmeye deyin.
 
Hangi sehir derken medeniyet acisindan sormadim yanlis anladin. Istanbul gbi bir sehirde bu kadar tanidik denk gelmesi her sabah ayni otobus soforune denk gelmen adamin seni tanimasi. Derhal iett beyaz masaya otobus plakasini mail at. Otobus soforu yolcularla samimiyet kuramaz aynadan dikizleuemez. Onun gorevi yola bkmak. Benim de ayni sofore denk geldigim olur ama adamo kadar insan goruyo butun gun beni nerden hatirlasin hey rabbim. Sen rezil falan olmadin bir sofor gorevini kotuye kullaniyor flort ediyor kadinlarla resmen.
 
Neden dememeliyim acaba? öyle söylersem en azından bakmayı bırakabilir anlar diye düşündüm.

Bence sakın neden ilgi gösterdiniz o zaman ya da neden alay ettiniz demeyin.


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hımm, evet bu daha iyi olur haklısınız.
alay işini hiç karıştırma, evli barklı adamsınız, utanmıyor musunuz kadınlara gözünüzü dikmeye deyin.

Evet, sadece 1,2 tanesi değil, genelde hepsi öyle bunların... eskiden aynı şoförlere denk gelmiyorduk, son 2 aydır böyle.
 



iyi de şikayet etse bile sonuçta konuyu açan arkadaş da bakıyormuş bakışıyorlarmış kısaca haklı olur mu şikayet etse bence gereksiz, ben arkadaşın yerinde olsam eğer umursamayacaksam binmem o otobüse istnbul gibi bir yerde alternatif araç mı yok sanki
 


Arkadasin bakmasi bakismalari apayri bir faul zaten. Sonuc alir mi bilmem. Ama yolculuk esnasinda kadinla sohbet ettigi icin uyari almali bence sofor. Bi de yolcu istedigi kadar sofore baksin ya sofor yola bakacak.
 
Neden dememeliyim acaba? öyle söylersem en azından bakmayı bırakabilir anlar diye düşündüm.



.


Bakmayı bırakması değil amaç sizin ona bakmamanız gerekir bundan sonra ne olursa olsun. Çünkü siz bakmazsanız sizin ona karşı bir şeyler hissettiğini düşünüp terbiyesizlik yapmayı bırakır. Siz eğer konuşursanız ben herkese bakıyorum diyebilir ya da daha kötü konuşabilir iftira atabilir Allah muhafaza. O yüzden siz bu saatten sonra ne yapacaksınız biliyor musunuz ? Denk gelir de onun aracına binerseniz yüzüne dahi bakmayın. Eğer günaydın filan derse abi diye karşılık verin. Hatta sevgiliniz varmış gibi de davranabilirsiniz bir yüzük takın gerekirse. Saçma bile olsa. Ama o insanla sakın öyle bir konuşma yapmayın bence. Çünkü sizi daha kötü duruma düşürebilir o karaktersiz.



iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 

Merhaba.
Bir gelişme var mı acaba?

tapatalk by samsung note 2
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…